שרשור שכולו ספוילרים!!

betti27

New member
יש לי שאלה

אז קודם כל שלום (קצת באיחור..) אני חדשה כאן ונורא נחמד לי ופתאום כל השאלות יוצאות החוצה.. הבנתי שג'ודי ומאט עושים תאונה ונהרגים, זה נכון...? אני אשמח לעוד אינפורמציה ומי אלו הבנות החדשות שמדברים עליהן בפורום? האחיות של אלכס ומרכוס? והאם זה נכון שאלכס יעזוב כיוון שבשיר הפתיחה שמציג את כל השחקנים בסוף בתמונה של כולם אלכס לא מופיע..? אני יודעת שאני נודניקית פשוט אני נורא סקרנית ונורא אוהבת את הסדרה (סליחה מראש..
)

ortalsob

New member
תשובות - ספויילרים../images/Emo58.gif

את ממש לא נודניקית- זהירות ספויילר למטה
אז כן, ג'ודי ומאט נרדפים ע"י האנשים שמאט הכניס לכלא ובגללם לתוכנית הגנת עדים פעם שעברה. הוא צריך להכנס שוב לתוכנית הגנת עדים וג'ודי מבקשת להצטרף אליו. הם נפרדים מכולם ואז יש פיצוץ ונראה שהם מתים. אבל בסוף (אחרי ההלוויה) מגלים שזו היתה חלק מהתוכנית- שכולם יחשבו שהם מתים. בקשר לאלכס-
השחקן עוזב את הסדרה באמצע העונה, מבחינת הדמות בסדרה הוא נוסע לתקופה( אם תרצי אספר לך למה) והוא חוזר בפרק האחרון לעונה ויופיע במס' פרקים בתחילת העונה ה-8 (כשחקן אורח). בקשר לבנות החדשות- את טיילור פגשנו בפרקים האחרונים של עונה 6, בקשר לגרייס- היא אחותה של רייגן. מכיוון שג'ודי עוזבת (וגם רייגן בהמשך) חייבים שתהיה מקלאודית אחת- אז בפרקים הקרובים תצטרף גרייס. אשלי היא אחות של מרכוס ואלכס -הבת של ברייס והיא רעה כמוהו, אבל היא מצטרפת בחלק השני של העונה. וממש בסוף העונה מצטרפת וטרינרית חדשה אינגריד. ויש חדשות רעות כי בעונה ה-8 עוזבים עוד כמה.... אם תרצי -רק תשאלי.

betti27

New member
אני אכן שואלת..

אז כן אני אשאל למה אלכס עוזב וחוזר והאם הוא וסטיבי ייתחתנו ואם כן האם זה יקרה בעונה? ומה קורה בסוף עם ג'ודי ומאט והאם קייט ודייב עדיין יחד? ומי עוזב בעונה השניה? ויש לי עוד מליין שאלות כי זו אחת הסדרות הבודדות שאני צופה בה (ובינינו מזל שיש לי yes Max כי אני מגיעה מאוחר כל יום..). בכל אופן אני אשמח שתשתפי אותי בה-כ-ל כל מה שאת יודעת מתקבל בברכה!

ortalsob

New member
טוב... אני מתחילה

אני ראיתי את כל העונה כך שאני יודעת הכל, אני אתן לך נקודות על קצה המזלג- כי הכי כיף לראות את זה ב-LIVE (תחשבי שאת תוך חודש מסיימת את כל העונה- אני ישבתי וכססתי ציפורניים משבוע לשבוע- אז יש לך מזל) בשבוע הבא- האסימון יפול לאלכס והוא יבין שהוא חייב להגיד לסטיבי שהוא אוהב אותה ועושה זאת במחווה ענקית ויפה (כמו שאלכס יודע לעשות), אח"כ הם מתארסים ו-כן!!! הם מתחתנים!!! הם נוסעים לירח דבש בארגנטינה אצל טס וניק, סטיבי חוזרת אבל אלכס נשאר עוד (חצי עונה הוא לא נמצא וחוזר לפרק מיוחד של כריסמס- הפרק האחרון בעונה). בפרקים האחרונים הם מגלים שהם בהריון עם בן. לגבי קייט - היא חוזרת להלוויה של ג'ודי- את הפרק של ההלוויה את חייבת לראות- דרמה במיטבה- כאן רואים איזה שחקנית מצויינת היא. היא שבה לאפריקה ואז חוזרת- היא ודייב נפרדים כי הוא כל הזמן בדרכים והיא משתעממת, קשה לה להתגבר. בפרק האחרון היא וריילי מתקרבים מאוד ומתחיל משהו רומנטי בינהם. השחקן שמשחק את ריילי עוזב בסוף העונה- בפרק האחרון יש תאונת דרכים ולא יודעים מי מת, אבל ההנחה היא שזה ריילי. בנוסף השחקנית שמשחקת את קייט עוזבת בתחילת עונה 8. רייגן עוזבת אחרי שחבר שלה לשעברה מגיע- בקיצור הם לא חוזרים להיות ביחד אבל זה מחזיר לה את האהבה לגיאולוגיה והיא חוזרת למקצוע (והפתעה- היא חוזרת בעונה ה-8). בקשר לגרייס- היא וסטיבי מכירות מימי הרודיאו. (כשג'די "מתה" היא הורישה לרייגן ואחיותיה את החלק שלה בדרוברס). בינה לבים מרכוס יש ידידות עם הרבה מתח מיני (כרגיל בסדרה הזו), ויש בחור חדש, אבל את עדיין לא מכירה את הדמויות אז נראה לי שזהו בנתיים

betti27

New member
את גדולה.. אבל..

אבל שאלה אחרונה (לבינתיים..) ג'ודי ומאט ימותו או לא כי לפי התשובה הראשונה שלך לא.. אז..? ותודה שתדעי שעשית לי ת'יום : )

../images/Emo58.gif

יהיה פיצוץ וכולם יחשבו שהם מתים, אפילו מג וקייט יבואו להלוויה שלהם. אבל אחרי שהכל יגמר מג תגלה לקייט את האמת שג'ודי ומאט חיים וזה שהם נחשבים כמתים עוזר להם כי ככה הם יכולים להסתתר. בסופו של דבר הם באים להפרד מכולם, חיים ונושמים וגם מסבירים לכולם איך הם בסוף חיים.

ortalsob

New member
../images/Emo58.gifתשובה

לא הם לא ימותו, זה יראה כך כלפי כולם, ואחרי ההלוויה מג תפגיש את קייט איתם ואז הם יבואו להפרד מכולם בדרוברס. הם היו חייבים לתת לכולם לחשוב שהם מתים כדי שההלוויה תראה אמיתית ואלה שמנסים להרוג את מאט יעזבו אותם. זו הדרך שהלם להכנס לתוכנית להגנת עדים. (אם אני לא טועה הם בכלל יעזבו את אוסטרליה)

ToryMaster

New member
חוץ מההודעה הראשית והחשובה באמת!

אני מצטערת, אבל מזה שהתגובות מסומנות בספוילרים, אני לא בדיוק אמורה להבין שההודעה הראשונה גם מכילה כאלו, נכון? עד כמה שאני יודעת [וזה מה שההגיון אומר] היא שאלה על משהו שקרה בפרקים שכבר שודרו בארץ, אבל התשובות מתגלות רק בפרקים מאוחרים יותר ולכן זה מסומן.

נכון את לא אמורה להבין

אבל יש מצב שאם כל התגובות הן עם ספוילרים אז אולי ,רק אולי , השאלה היא גם?! לא יודעת ? אני לא מאשימה אותך שנכנסת לשאלה . נכון זה לא בסדר שהיא לא מסומנת ,אבל אולי זאת ששאלה לא ממש ידעה לסמן?!

למעלה