שרשור תחבורה

GHITK

New member
כולם מדברים על טוסטוסים ! אבל איפה?

איפה אני משכיר אותם ? יש מקום ספציפי ? או לשאול במלון והם יפנו אותי לאנשהו ?

y o y o 2 2

New member
ספיד בייק

תשכיר רק שם הם אוהבים ישראלים ולא דופקים קנסות על שטויות שאתה מחזיר את הקטנוע/אופניים

eyesoftears2

New member
השכרה של קטנוע או טרקטורון פרטים?

מישהו יכול לתת לי פרטים קצת על מחירים,צריך רישון או לא צריך,במקרה שתופס אותך שוטר מה אתה אומר? במקרה של נזק מה המחיר שמשלמים? אבל הכי חשוב מה המחירים בערך?

חזרתי יום שישי בלילה.....

עכשו להשכיר צריך רישיון מהרץ אפילו של אוטו......רק לא להבי דרקון זה עולה בערך 40 פאונד (קפול 10 להפוך לשקלים בערך 400 שקל) לשבוע שלםםםם אני ממליץ להשכיר את זה ליום ספר ככה שביום האחרון לא תיתקעו בלי כלום.....ובאמת חובה אופנועים אחרת אתם סתם תזיעו כמו קאקות או ילך לךכם מליון שקל על מוניות...... שותרים (בד"כ ביום שישי) עושים תרגיל שעוצרים אותך ואומרים שעשיתה תעונת פגע וברך ומחיבים אותך לשם 100 פאוד (1000 שקל) אז תשחקו אותה יודעים על הטריק תורידו תמחיר טיפה ושלמו בגלל שאז סתם אין לכם מה לעשות וילכו לכם לפחות 4 ימים מהטיול...... תהנו!!!!!!

ramka

New member
בעקרון..

צריך רישיון, אפילו עם אתה עדיין עם מלווה, תן להם ת'דף הזמני הזה, זה תופס. אבל יש מקומות שראינו שאנשים נתנו לו בכלל תעודת זהות כחולה וקיבלו רכב.. הרבה ישראלים משכירים קטנועים קטנים כאלה ומעפנים, אבל עושים ת'עבודה.. אני השכרתי קטנוע כזה ב 30 פאונד לשבוע (300 שקל) יש קטנועים קצת יותר רציניים ב 40 ו 50 פאונד לשבוע.. אני לא ממליץ על טרקטורון, קטנוע פשוט וקל. באחד הימים עשיתי תאונה, נכנסתי בחבר שלי מאחור, הוא עצר באמצע ולא הספקתי לבלום.. הסלסלה נמעכה לגמרי והפלסטיק של הלוחית רישוי נשברה, על זה לקחו לי 15 פאונד (150 שקל) - שזה סביר ביותר, פחדתי שיקחו לי הרבה יותר.. אנחנו השכרנו ממקום שנקרא MILIS BIKES, לדעתי הם הוגנים, מקום אחר יכל לקנוס אותי הרבה יותר, סתם כי הם יכולים, הרי אני לא יכול להגיד לו כלום, כל מחיר שהם אומרים - קדוש! אז פשוט תזהרו מתאונות, תשאירו קצת כסף למקרה חירום ותהנו!

ramka

New member
בעניין הדלק אגב..

זה זול יחסית לשאר הדברים שם, זה כמו בארץ. 2 ליטר דלק - פאונד אחד אני מילאתי 3 פעמים דלק כל השבוע שם, יעני הוצאתי רק 30 שקל על דלק.. וגם שהחזרתי ת'קטנוע עם מיכל כמעט ריק הוא לא אמר כלום ולא חייב אותי, אני ממליץ על MILIS BIKES

I t a M a R 1 1

New member
הוא היה ליד המלון שלי...מרה נאפה

הוא לא נדיב והגון במיוחד תמיד עושה פטרולים ומחפש אופנועים שלו אני הייתי משכיר ממישהו שרחוק מהמלון

NerNer

New member
לא יודעת בעניין טרקטורון

אבל שכרתי ל-5 ימים אחד קטן ופשוט (לדעתי לא צריך יותר מזה, אבל אם רוצים..) ב30 לירות. כלומר 28 לירות ועוד דלק וקסדות הוא הוסיף עוד 2 לירות. ולא הייתי צריכה להחזיר מלא. עוד 10 לירות ואתה מקבל אחד יותר גדול. ראיתי גם מקומות יותר זולים אח"כ, אז שווה לעשות שם השוואת מחירים.

למעלה