שרשור תחבורה

אופניים...

כמו שהבנתי אופניים זה יותר בטוח ויותר זול... מישהו יודע כמה זה עולה ואיפה אפשר להשכיר??

Redlabel

New member
לגבי השכרת באגי

חבר שלי חזר משם לפניי יומיים ואני טס באמצע אוגוסט לשם... יש למישהו מושג כמה עולה ואם אפשר להשכיר שם באגי(רכב שטח קטן כזה)?!?!? בכל מקרה אנחנו סוגרים על דיל ל9 לילות בפיליפיאנה בסביבות 15 לאוגוסט....זה אני ועוד 6 חברים...טיול לפני צבא מי שיהיה שם בתאריכים השאלה מוזמן לדבר איתי =] 162136141 חן

I t a M a R 1 1

New member
ככה...

אופניים את משכירה בין 6-8 פאונד לשבוע תלוי איפה ובסוג האופניים ובכל חור למעשה את יכולה להשכיר כל חנות טוסטוסים מציעה לך את זה... ומאיזה קיבוץ את או אתה? חחח נסענו איזה 10 קיבוצניקים!!

I t a M a R 1 1

New member
דא"ג הנה תמונה של הקבוצה שלנו..

היינו 17 חבר'ה בטיול שלא נשכח לעולם...אני מצד הקיצוני שעומד מימין..

Kurayami

New member
יו חזרתם ביום שישי נכון!?

אני זוכר שראיתי אותכם מצטלמים בשדה תעופה

yanivzips

New member
אח שלי!!!!

תצעק ש-מ-ע-ו-ן !!!! מה איתך אחי..??? בוא לאי סי 228363742

eidan21416

New member
יאללהההה

איתמר איזה תמונה הרמת פה כל הכבוד ! אני הייתי קורה לה : "צעירים חסרי מנוע" חחחח , דרך אגב מה עם נתי ?

אני בת!!!

מקיבוץ בארות יצחק.... יש לי שאלה.. בעיניין הקנסות על נזקים.. הם לא יכולים לדפוק כמו בטוסטוסים נכון ? ?

I t a M a R 1 1

New member
אממ איפה זה בארות יצחק?!

הם לא יכולים לדפוק וכבר מה יכול לקרות אל תפחדי יהיה בסדר תהיה קיבוצניקית אמיתית על אופניים... הקטע של החולצות כולם עושים את זה,מזכרת מאיה נאפה עושים את זה אצל ישראלי מניאק שלוקח 10 פאונד על דבר כזה אבל בקטנה העיקר המזכרת !!

10 פאונד???? מהההההההה

זה 100 שקל!!! 100 שקל לחולצה?????? בחיים שלי לא שילמתי ככה בשביל חולצה אהההההההההה קריזי!! בארות יצחק זה ליד פ"ת.. מאיזה קיבוץ באתה??

FreakOfNature

New member
פתח תקווה שליטה!

<סתם רציתי לשתף אתכם... אני עכשיו עובד על הגאווה העירונית שלי>

פתח תקווה???

לפחות אתה שלם עם עצמך.... אך בושה הבושה. אני לא מאמין שאני גר בפ"> ערסים זקנות ובני עקיבא!!

maor 12345

New member
אל תשכירו אופנועים!!!

זה נראה לא מסוכן..אבל זה ממש מסוכן!!! חברים שלי נפגעו שלשום ממש קשה בתאונה עם טרקטורון...הם לא נסעו מהר .. הם לא התפרעו ..הם פשוט חסרי נסיון כי בחיים הם לא נסעו על טרקטורון...שנחשב הרבה יותר בטוח מקטנוע...אם אתם לא יודעים לנהוג על אופנועים/טרקטרונים..אל תקחו את זה ...איה נאפה ממש קטנה לא צריך באמת את הקטנועים..וגם אם רוצים לנסוע לים זה מקסימום 10 שקל למונית...בדיוק כמו שעולה הדלק...אז אל תסכנו את החיים שלכם!! תאמינו לי, אתם לא רוצים להיות במקום החברים שלי..שעדיין לא יודעים מה המצב שלהם..

למעלה