תזכורת - זכויות יוצרים

inbal287

New member
../images/Emo18.gifתזכורת - זכויות יוצרים

"אין להעלות לפורום תמונות סרוקות ממגזינים, קישורים לקבצי אודיו או לאתרים המכילים קבצים כאלו, אין להעלות מילים מלאות של שירים [קשרו אל המילים], אין להעלות כתבות מלאות [קשרו אל הכתבה] - הודעות שיכילו תוכן כזה, ימחקו. זאת על מנת להגן על זכויות יוצרים." בעקבות שרשור התמונות למטה... מחקתי שתי תמונות . ואני יודעת שעוד יהיו הרבה שרשורי תמונות בפורום הזה, אז שתדעו להבא שאסור להעלות תמונות ממגזינים [פוסטרים, חלקי כתבות, תמונת שער וכו']. אתם יכולים נגיד, להעלות את זה לאתר הזה, ולשים קישור בפורום.
.

ראיתי את זה לפני שזה היה נעוץ,../images/Emo176.gif

פשוט הכל היה ברור גם בלי התזכרות:]

אופס../images/Emo12.gif../images/Emo176.gif

הייתי בטוחה שכתבת פה על לא להעלות קישורים להורדות וכאלה, אבל אני באמת שלא מבינה מה הבעיה בלהעלות כאלה תמונות וזה, כאילו עושים את זה בהרבה פורומים וזה לא פוגע כמו שקישרוים להורדות פוגעות.

inbal287

New member
זה שעושים את זה בהרבה פורומים לא אומר

שזה תקין. אבל בכל מקרה, כאן זה לא "הרבה פורומים", כאן זה פורום 30STM וכמו כל פורום אחר שאני מנהלת לא יהיו בו תכנים שמפרים זכויות יוצרים. זה לא שאני אומרת שאסור בכלל. בבקשה, תעלו את זה לאתרים כמו http://load.imageshack.us ותשימו קישור בפורום. ולצורך העניין - זה נחשב הפרת זכויות יוצרים מכיוון שזכויות היוצרים על שער המגזין/הפוסטר/הכתבה שייכת לעיתון ולכתבים שבו בדיוק כמו שקישור להורדה של שיר פוגע בזכויות היוצרים של להקה וחברת התקליטים שלה. ואם את ממש תוהה - אז לא, אני לא ממציאה את החוקים האלה להנאתי... זו הנחייה של תפוז למנהלים... וזהו. [ואני מצטערת אם אני נשמעת לא נחמדה בהודעה. אני כן נחמדה, באמת!]

למעלה