תזכורת לגבי ההופעה בסקיי פארק מחר

• פותח הנושא
  • פורסם בתאריך

New member
../images/Emo18.gifתזכורת לגבי ההופעה בסקיי פארק מחר

שעה: 8 בערב מקום: סקיי פארק (ליד החי-כיף, האמפי פארק, איפה שרוק הערסמאות, בין התחנה המרכזית החדשה של ראשון לרמת אליהו) מחיר: עשרה שקלים חדישים. ישנים לא יתקבלו גיטרה: שמשון ars-V ערסים נוספים שאיימו על חיי ולכן הם מתארחים: אוראל BlackOut, חנוכה Obp, דורון-סאן D.Beat דיג'יי: מישהו אחד שיושב מאחורה ולוחץ פליי, ואני אדע את שמו רק ביום של האירוע. בתכנון: שירים מהאלבום הטרי + קרנבל + מופע חשפנות של אריאל טיקימן (רק בגלל זה הייתי מגיע) נקודות חשובות (אבל כנראה שלא מספיק חשובות, אחרת זה לא היה הסעיף האחרון) - * ניתן להצטרף למעגל הפריסטייל שיתקיים במתחם מיד לאחר ההופעה * ניתן לרכוש את הדיסק בסכום סימלי במקום עצמו, מכירה מוקדמת אנד שיט * ניתן להגיע מכל מקום בראשון, בקו 11 (מונית או אוטובוס) תשאלו את הילס... * ניתן להביא שלטים של נינט. אני יודע שהיא לא תופיע, אבל חסר לי פוסטר שלה בחדר. מקווים לראותכם אנשים טובים

New member
אגב

לא פחות חשוב... אחרי ההופעה חותכים לים למסיבת יומולדת של האחת והיחידה: שאאאנטל
אז למי שרוצה להתפרק על החוף או סתם להשתכר ולהתחמק מלהיות הנהג בדרך חזור הבייתה מוזמן בחום =]

Split Man

New member
הייתי מגיע

אבל אין באפשרותי.. =\ בכל מקרה שיהיה לכם בהצלחה ואני אדבר איתך עוד..

TheTIKIMAN

New member
ואני החשפן!!!

איזה כיף!! אפילו שמתי את החוטיני המנומר בניקוי יבש.

New member
זה היום בערב, תתכונן יא ערס

אני מביא את השוט

RuVeN the AnGeL

New member
מישהו היה?

אני חייב לציין שלמרות ההמתנה הארוכה וכל הלהקות חימום שהרדימו היה שווה את ההמתנה כי ההופעה של עוז והמעגליסטים הייתה פשוט אחת ההופעות מהטובות ביותר שיצא לי לראות מיזה הרבה זמן בהיפהופ הישראלי לא להאמין איך שהם הרימו תקהל וגרמו לכל ההתרוקנות מול הבמה לחזור ולהתמלאות שוב וממש בשניות!! תמשיכו לתת בראש חבר'ה-שיחקתם אותה
נהנתי מאוד............. אס-וי ( ערסוי
) מלךךך נב אני זוכר שהיה אחרי ההופעה שם דוכן בצד בדשא שמכרו את הדיסק של עוז במכירה מוקדמת או טרום מכירה משו כזה..אבל באותו רגע לא היה עלי גרוש מישהו יודע איפה ומתי שוב אני יכול לרכוש את הדיסק?

GDI aka OBP

New member
כיף לשמוע...

היה שם מלבד לחבר'ה שבאו להראות תמיכה קהל קשה של, המממ... איך נגדיר את זה בלשון המעטה? "חובבי רוק". אבל גם הם הרימו ת'ידיים, והיה נראה שהם נהנים {בניגוד להרבה מההופעות רוק שהם ראו אתמול ;)}. ANYWAY בשביל לקבל פרטים על איפה אתה יכול לקנות את הדיסק, פשוט פנק את OZ במסר פרטי. אני בטוח שהוא יודע הכי טוב מתי ואיפה יהיה אפשר לקנות את הדיסק, לא? :D

New member
שמח שנהנת מהשואו אמיגו../images/Emo8.gif

את הדיסק ניתן להשיג במספר מקומות נכון לעכשיו: - במעגלים, שהמעגל הבא יהיה ב-30 לחודש - בערב ההפי דייז בג'י-פות הוא יוצג למכירה - ב-1 לספטמבר בת"א, הופעה בברזילי - שיכון המזרח, שיפודי הכיכר, עם כל קנייה מעל 500 שקל ("וואט דה...?!") - או פשוט ליצור קשר איתי או עם אחד מאנשי המעגל ונספק לך אותו באופן אישי + סמבוסק הבית
Stay ArS~!

TheTIKIMAN

New member
ומי שמאיזור חולון-אזור-חולון-חולון-חולון

יכול לדבר עם אנוכי. ובלי קשר אפשר לדבר עם אנוכי, כי אני מגניב (בעיקר בלילה).

RuVeN the AnGeL

New member
חולון זה מצוין

כמה עולה? אמרו לי סכום סמלי משהו..... מתי ואיך אני יכול ליצור איתך קשר טיקי מאן

New member
*קבלו תיקון לגבי המעגל הבא -

המעגל הקרוב מתקיים בחמישי הזה, 23 לחודש. BTW המלאי של העותקים מוגבל, וכבר קנו\הזמינו לא מעט... ככה שעדיף לרכוש כמה שיותר מוקדם (חח העיקר שלא יצאתי יחצ"ן... "ומשקה ראשון חינם") אבל באמת, זאת מכירה מוקדמת לדיסק שאמור לעלות בחנויות בסביבות ה-50, וניתן להשיג אותו במכירה המוקדמת ב-20 אז תעשו את החושבים בעצמכם
(מקסימום הרווחתם עוד דיסק-ערסים לאוטו) מקווים לראותכם במעגלים\הופעות\פגישות קבוצת תמיכה הבאות
אדיוס~!

GDI aka OBP

New member
בעאסה על המעגל...

יש שמועות שאוליי אני לא אוכל להגיע =\ ANYWAY אל תשכח לשמור לי ת'דיסקים שביקשתי ממך בשביל האנשים שרצו לקנות. אייט מאן? :D

למעלה