תזכורת

../images/Emo18.gifתזכורת../images/Emo18.gif

שלב שמינית הגמר של המוניקה קלאש עומד להסתיים...ניתן לשלוח את הצבעתכם עד הלילה בחצות.נזכיר שוב את צמדי השירים: בעיר הזאת - מלכת היופי הפוך בשמש - הקונפורמיסט מספיק בנאדם - פרפר סן חוזה - מכה אפורה כל החברה - מתחפר באלנבי 180 - שנים חסומות מילי - יחסים פתוחים גשם חזק - איש קש מכל צמד שירים עליכם לבחור את השיר המועדף עליכם. השיר שיקבל יותר קולות בכל צמד יעלה לשלב רבע הגמר. שמות השירים העולים לרבע הגמר יפורסמו מחר. have a nice vote

נכון אבל בחרתי...../images/Emo163.gif

בעיר הזאת - מלכת היופי.. אוף אין באמת צמדים מתאימים אחת לשני!!!! כמו : סאן חוזה -מכה אפורה... אוףףףףףףף ...זה מעצבן...

לא אמרתי שזה יהיה קל../images/Emo3.gif

אגב,הצמדים קשים בגלל התוצאות הצמודות בשלב המוקדם הדוגמה הקלאסית היא איש קש וגשם חזק, שקיבלו אחוז נמוך יחסית של הצבעות וסיימו במקומות 7-8,ולכן הם מתמודדים אחד נגד השני. דוגמה לא פחות טובה היא מכה אפורה,שקיבל אפילו פחות קולות ונאלץ להתמודד עם סן חוזה,שסיים מבין המקומות הראשונים. וכן,בשלב הבא ההתלבטות תהיה קשה אפילו עוד יותר... חן,לטיפולך.

אנשיםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

תשלחו לו באמת את התשובות שאתם חושבים..., זה דיי נחמד.... אבל זה קשה...

Nulit

New member
תהרגו אותי... ../images/Emo60.gif

אני עוד לא הבנתי את הרעיון של המשחק.
נצל"ש קטן להודעה של עצמי
אני זזה עכשיו לארגן כל מיני דברים... אז עם כל האי-רצון לקום מחר מוקדם בבוקר... (ואני חושבת שאני מדברת בשם כולם...
) שיהיה לכולם את ה-best של הbest, מכמה שאפשר להוציא מבצפר... ותהנו ותעשו חיים ואני אוהבת אותכם
להת'

בקיצור נמרץ

זה לא משחק...בוחרים ת'שיר הכי טוב של מוניקה בשלבים. כרגע זה שלב שמינית הגמר,עלו אליו 16 שירים...והם מחולקים לצמדים. מכל צמד שירים עליך לבחור שיר אחד שאת אוהבת יותר. זאת,פחות או יותר,הפרוצדורה עד לשלב הגמר,שבסופו ייבחר השיר הכי אהוב בפורום.

Mr ShAnTi

New member
ואיי

הצמדים באמת ממש קשים ורגע .. לא הבנתי לכתוב כאן את הבחירות שלי ?! אגב הרעיון ממש חמוד

למעלה