תזכורת

nassaf

New member
שאלה ... תודה על העזרה

לאחרונה נתקלתי במשפט חוקתי בנושא שבו הוזכר פס"ד של הבמאית אורנה בן דור שעתרה לבג"צ משום שלא אישרו את המחזה שהיא כתבה בשם "שואה טובה". האם מישהו מכיר את פסה"ד ויודע לתת יותר פרטים או מס´ הליך שפורסם. בתודה,

../images/Emo18.gif הודעה למפרסמים למיניהם

בימים האחרונים נרשמו כאן מספר הודעות שלא שייכות לפורום. 1. ההודעות האלה מתחלקות לשני סוגים: בקשות ליעוץ משפטי בנושאים שאינם שייכים לפורום - הודעות אלה לא נמחקו והגולשים הופנו על ידי לפורום המתאים ביותר ב
. 2. הודעות שונות ומשונות, למשל הודעות שמספרות על הישגיה האחרונים של קבוצת כדורגל, הודעות המבקשות עזרה בחיפוש אתרים, המציעות שירותים למיניהם, הודעות מסחריות, הודעות סתמיות חסרות כל קשר שחלקן היו מופצות בכל הפורומים, קרי הצפה. הודעות אלה נמחקו ובמקרים המתאימים, המפרסמים נחסמו על ידי. אני יודע שהודעה זאת היא אולי מצד אחד בזבוז זמנם של הגולשים שבאמת מתעניינים בנושא שלנו, ומצד שני, אלה שמציפים לא קוראים אלא נכנסים לפורום ועושים copy & paste חד עם זאת ראיתי לעצמי חובה להבהיר את הדברים, כדי שמי שהודעתו נמחקה ידע מדוע. הפורום עוסק בנושאים משפטיים, שמפורטים בהודעת המנהל שבראש הפורום, ופועל כמובן במסגרת כללי ההתנהגות בפורומים של
הפורום איננו עוסק ביעוץ משפטי כללי. אני מבין שלא כל אחד שרושם כאן מבין את האבחנה בין ענפי משפט שונים ולכן כשמועלית שאלה משפטית שהיא לא בתחום עיסוקנו, אני מנסה לעזור ולהפנות לפורום הכי מתאים בעיניי. הפורום איננו לוח מודעות מסחרי ולא מקום לעידוד קבוצות ספורט או לבקשת עזרה בחיפוש אתרים. הודעות מהסוג הזה תמחקנה ובמקרה שהן נוגדות את התקנון, הגולשים ייחסמו באופן זמני לפחות עד אשר יפנו אליי באימייל ויבטיחו לכבד את כללי הפורום.

lmn

New member
איך אפשר להזמין עם פתק בדואר ולא...

מהיכן אפשר להזמין מוצרים באינטרנט כך שזה יגיע עם פתק לדואר כדי שאני יקח את זה מהסניף,ולא עם שליח לבית.אם מישהו יודע מאיזה אתר או אם צריך להזמין ממדינה אחרת,בבקשה תכתבו לי.

שרשור הודעות "מיותרות"

בשלב זה אני משרשר לכאן את ההודעות האלה שלא היו צריכות להכתב כלל בפורום זה ובכל זאת לא נמחקו.

gabriala

New member
תאונת דרכים ורשלנות מקצועית דחוף../images/Emo101.gif

אני זקוקה ליעוץ. נפגעתי בתאונת דרכים לפני זמן מה. האוטו נשלח לתיקון ע"י חברת הביטוח למוסך הסדר. עלות התיקון היתה גבוהה ולא שילמתי מאומה. לאחר התיקון כשבוע, בנהיגה איטית ושקטה נפלה כל הציריה (שתוקנה כתוצאה מהתאונה) על הכביש. הגלגל נפל מצירו והאוטו שווק. האוטו הוכנס שוב לתיקון כשכולם מאוד מבוהלים מהמקרה, ורואים בו ללא ספר רשלנות גדולה. אני שואלת: 1. האם חברת הביטוח היא האשמה במקרב זה או מוסך ההסדר מבחינתי את מי אני צריכה לתבוע מוסך ההסדר לא עשה את עבודת התיקון אלא נתן אותה לקבלן משנה ידוע מאוד בשוק בתחומו אני מתקשה להבין כאן את זכויותיי אני במשבר אמון גדול, ומבינה הייטב שיש כאן רשלנות פושעת שאולי טובת הציבור תהיה לפרסם את המקרה. מצד נוסף המתרשל מעוניין לדבר עימי ולהגיע להסדר מה לעשות

liontamer

New member
עזרה בנוגע לרישוי טרקטורון

בוקר טוב לכולם, לפני שלושה ימים הגשמתי חלום וקניתי טרקטורון פולריס 350. את הטרקטורון קניתי ממוסך בעפולה שנתן עליו 3 חודשי אחריות. הבעיה היא בנוגע לרישוי הטרקטורון, לא קיבלתי עם הטרקטורון רשיונות אלא רק זכרון דברים חתום ביני לבין המוסך שמאשר שקניתי את הטרקטורון. עכשיו אני רוצה להוסיף לטרקטורון ביטוח ולצורך זה אני צריך לעשות לו טסט ושייהיה לי את הרשיון. מה לעשות? בהנחה שלמוסכניק את הרשיונות של הכלי, האם יש דרך כלשהי "להמציא" לכלי רשיונות? ואם כן איפה אפשר לעשות את זה? תודה מראש

cardo

New member
חלק מהכותבים האלה

לא רואים את עצמם כמפרסמים, לכן בטח גם לא קראו את ההודעה הזאת.

דיני משפחה

לא יודעת האם שאלה זו נדונה בפורום הזה אבל אנסה, מה קורה במצב שאשה מסרבת לתת גט לבעלה כאשר הם למעשה שנתיים פרודים והוא נמצא תחילתה של מערכת יחסים עם אשה אחרת? האם יש חוק המחייב אותה לגט?

ezry2k

New member
תמרור אין כניסה - מה החוק מחייב?

אם זיכרוני לא מטעני - ויכול להיות שהוא כן, אז תמרור אין כניסה חייב להיות מוצב בשני צידי הרחוב אליו הוא אוסר כניסה. מישהו יכול להפנות אותי לפיסקה המתאימה בחוקי התעבורה? תודה רבה

למעלה