../images/Emo18.gif הודעה למפרסמים למיניהם
בימים האחרונים נרשמו כאן מספר הודעות שלא שייכות לפורום. 1. ההודעות האלה מתחלקות לשני סוגים: בקשות ליעוץ משפטי בנושאים שאינם שייכים לפורום - הודעות אלה לא נמחקו והגולשים הופנו על ידי לפורום המתאים ביותר ב
. 2. הודעות שונות ומשונות, למשל הודעות שמספרות על הישגיה האחרונים של קבוצת כדורגל, הודעות המבקשות עזרה בחיפוש אתרים, המציעות שירותים למיניהם, הודעות מסחריות, הודעות סתמיות חסרות כל קשר שחלקן היו מופצות בכל הפורומים, קרי הצפה. הודעות אלה נמחקו ובמקרים המתאימים, המפרסמים נחסמו על ידי. אני יודע שהודעה זאת היא אולי מצד אחד בזבוז זמנם של הגולשים שבאמת מתעניינים בנושא שלנו, ומצד שני, אלה שמציפים לא קוראים אלא נכנסים לפורום ועושים copy & paste חד עם זאת ראיתי לעצמי חובה להבהיר את הדברים, כדי שמי שהודעתו נמחקה ידע מדוע. הפורום עוסק בנושאים משפטיים, שמפורטים בהודעת המנהל שבראש הפורום, ופועל כמובן במסגרת כללי ההתנהגות בפורומים של
הפורום איננו עוסק ביעוץ משפטי כללי. אני מבין שלא כל אחד שרושם כאן מבין את האבחנה בין ענפי משפט שונים ולכן כשמועלית שאלה משפטית שהיא לא בתחום עיסוקנו, אני מנסה לעזור ולהפנות לפורום הכי מתאים בעיניי. הפורום איננו לוח מודעות מסחרי ולא מקום לעידוד קבוצות ספורט או לבקשת עזרה בחיפוש אתרים. הודעות מהסוג הזה תמחקנה ובמקרה שהן נוגדות את התקנון, הגולשים ייחסמו באופן זמני לפחות עד אשר יפנו אליי באימייל ויבטיחו לכבד את כללי הפורום.