תקלה בחיפוש המתקדם

../images/Emo18.gifתקלה בחיפוש המתקדם

לצערנו בימים אלה לא ניתן לערוך חיפוש מתקדם בפורומים בשל הורדת האפליקציה למטרת טיפול ושדרוג המערכת. אנו מקווים להחזיר את השירות בהקדם האפשרי. אנו ערים לחשיבות החיפוש כחלק מהותי ומשמעותי בגלישה בפורומים, ומסיבות אלה רוצים לוודא את פעילותו התקינה גם בעתיד. המשך גלישה נעימה

מ א ג ר ט

New member
הנה אני אגיד משהו רציני בכוונה.

מישהו פה משתמש בחיפוש (חוץ ממני)? אני קוראת לכם שוב: מישהו (רוב הסיכויים שזה היה אחד הבנים) נתן פה פעם תמונה של חייל בעירק. (היה לזה משמעות). חיפשתי תמונות (קראתי את כל ההודעות מהתקופה שאני נמצאת פה, 6 חודשים), ואז נזכרתי שזה היה קישור/כתובת, והתחלתי לחפש מהתחלה. אחרי זה חיפשתי את כל ההודעות של הבנים היותר פעילים, ואז סתם בדקתי כל מיני אנשים כמה הודעות הם השאירו פה בכלל. ולא מצאתי. אז אם מישהו פה זוכר משהו, שיתן את הקישור, ואני מבטיחה לשים אותו במועדפים שלי לעד...

The Mad Hatter

New member
ניצלו"ש

ביום שני אני נעלמת עד ל-19 באוגוסט וסביר להניח שעד אז אני לא אוכל לכתוב יותר מידי עד בכלל כי מסתבר שהמחשב שלי קורס מוירוסים וצריך לקחת אותו לתיקון או משהו. אז זהו, מילאתי את חובתי. ^_^ רק תחליטו מתי המפגש ובבקשה שזה יהיה אחרי ה-20! יום שישי שאחריו לא טוב? :( סתם, תעשו מה שבא לכם. יום נעים! :)

The Mad Hatter

New member
ניצול שרשור

זה בסדר, גם אני לא הבנתי איך זה מסתדר עם ראשי התיבות של ניצלו"ש. אבל לומדים לחיות עם זה.

DviRincewind

New member
לא, טיפשונים

בעקבות השימוש הנרחב במילה נצל"ש היא פשוט הפכה לשורש, וכך לפועל- ניצלוש. בדיוק כמו המילה ג'נחזסנייסט שהפכה לפועל לג'חנסט, או המילה עיזו שהפכה לפועל לעזק. פשוט מאוד.

מ א ג ר ט

New member
זה כמו להתקרצץ

אני החלטתי על דעת עצמי להשתמש בזה, ומלא אנשים אומרים את זה (לא ממני). כנראה שיש משהו בשיעורי לשון מיגעים...

ויימס

New member
'פינשתם'? מלשון finish

ואני ואחותי המצאנו 'מגריב'- מלשון 'גרובי' ו'מגניב' ביחד. ו'מסטינק' מסריח ו-stinky. להתפלסף.

מ א ג ר ט

New member
מובו

שילוב של MOVE וזוזו. בדרך כלל קורה לאנשים לחוצים וכועסים, שצועקים על הקרציות "תמובו מפה!!!" מרוב בלבול.

אה, מובו זה ישן

זה כבר לפני שנים (ואני עתיקה, להזכירך) היתי אומרת.... ו... ו... לאן נעלם "תודה לקרניאלה" מהחתימה שלך ?

ויימס

New member
אוי, גם אתן מכירות את 'מובו'?

הייתי בטוחה שזה רק משהו שלי ושל האחיות שלי!

ויימס

New member
הממ...

'הורדת האפליקציה למטרת טיפול ושדרוג המערכת'- כל מילה!!!

למעלה