תקנון הפורום

inbal287

New member
../images/Emo18.gifתקנון הפורום../images/Emo18.gif

כי לא נראה לי שהלכתם לטאגליינס וקראתם אותו
. כל מי שקרא שישרשר
. הודעות לא קשורות - ימחקו.
שרשורים
כמובן שאני בעד הודעות חדשות,רעיונות לפינות וסתם משחקים. אבל, אי אפשר לפתוח הודעה חדשה על כל שטות. לכן, הודעות קטנות, עם שאלות או הצעה למשהו חדש - עדיף לנצל"ש כדי לא לקחת מקום להודעות אחרות.
אבל שימו לב, יש שרשורים שאסור לנצל"ש: * פינות [משחקים] של חברי הפורום * שרשורי זיכרון * שרשורי ימי הולדת [גיוס,נישואים,לידה -
- או כל שרשור אחר שכולל בתוכו מזל טוב] * הודעות נעוצות
כל שלושה ימים יפתח שרשור
חדש, שאליו אתם מתבקשים לשרשר את כל הדברים שאינם קשורים לנושא הפורום. הודעות שלא ישורשרו ל
, ימחקו.
זכויות יוצרים וקבצים בלתי חוקיים
אסור להעלות מילים לשירים,כתבות מלאות [מאתרים למשל],תמונות סרוקות [למשל כתבות,פוסטרים וכו'] וקישורים לקבציי אודיו [MP3 וכו`] מכיוון שזאת הפרת זכויות יוצרים, שאסורה עפ"י התקנון הכללי של תפוז אנשים. הודעות בעלות תוכן כזה - ימחקו.
אופי ההודעות
כדי לשמור על אוירה נעימה בפורום יש להימנע מהודעות הכוללות: קללות,השמצות,הסתה,העלבה וכל הודעה אחרת שמטרתה לפגוע בכוונה תחילה. אסור לפרסם פרטים אישיים של חברי הפורום ללא אישורם. הודעות שמכילות כתובות,טלפונים או פרטים מזהים אחרים אסורות עפ"י תקנון תפוז וימחקו מהפורום.
כל בעיה אישית שיש לכם עם אחד הגולשים יש לפתור במסרים ובהחלט לא על גבי הפורום. כמובן, מומלץ ביותר לקרוא את התקנון המורחב של תפוז מאחר ולהם המילה האחרונה בכל עניין. להערות, הארות, בקשות, שאלות וכדומה - מסר אישי אליי יעשה את העבודה. גלישה נעימה, ענבלירון

milkshakit

New member
קראתי בהתחלה...

אבל אוף זה מבאס
איך בפורומים אחרים אפשר?

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אפשר מה?../images/Emo12.gif

milkshakit

New member
להעלות קבצים

ולהעלות תמונות ממגזינים (שמן הסתם הן סרוקות)

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אסור [../images/Emo12.gif]

אני לא אומרת לכם סתם. אין לי מושג מה קורה בפורומים אחרים, אבל אני רוצה להיות הכי בסדר שאפשר ופועלת עפ"י התקנון התפוזי.

milkshakit

New member
אני יודעת שאת לא אומרת סתם ../images/Emo140.gif

אין לי תלונות אליך. למשל בפורום בראד פיט (כשאחותי נכנסה
)( אז בגלריות היו ממגזינים. ובפורום אמטיוי גם העלו קובץ. אבל טוב נו

inbal287

New member
../images/Emo18.gifמה מותר ומה אסור - פירוט.

1. אסור להעלות קבצי MP3,WAV,WMA וכו'. בנוסף, אסור לתת לינקים להורדות קבצים כאלו. 2. אסור לפרסם מילים מלאות של שירים. מותר לפרסם חלקים כמו ב"שיר עפ"י הפורום". 3. כתבות מעיתונים - אותו הדברץ אסור להעתיק כתבה במלואה, ניתן להעלות ציטוט ולהגיד מאיפה לקחתם אותו. 4. תמונות סרוקות: הכוונה לכתבות,פוסטרים,שערי מגזינים וכו' - אסור. גם לא לגלריות. כי זאת הפרת זכויות יוצרים. אם בעל הזכויות כתב באתר/מקום אחר שלו שהוא מאשר שימוש חופשי בתמונות - מותר להעלות לפורום.
במקום זה אפשר לתת לינק לאתר ממנו הדבר נלקח
וזהו בערך. יש עוד שאלות בנושא?

למעלה