בשירשור חוקר

Love Bem

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo124.gifבשירשור חוקר../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע הוא
Cubicles
תענו אל השאלות האלה
דרגו את השיר מ1 עד 10: המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? האם יש קטעים מיותרים בשיר? אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? האם אתה מזדהה עם שיר זה? מתי הייתה הפעם הראשונה\האחרונה ששמעת את השיר, ואיפה? האם השיר דיכאוני? האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? איזה צבע מתאים לשיר? איזה ריח מתאים לשיר? דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:

crazy cottage

New member
עונה../images/Emo163.gif

דרגו את השיר מ1 עד 10: 4 המשפט המועדף בשיר: Sometimes I think I'll die alone זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: קלי קלארקסון זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: גניפר לופז
שם השיר מתאים לתוכן שלו? היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא ממש מתאים הייתי מעדיפה I think I'll die alone האם השיר מתאים לאופי הדיסק? הוא יותר מתאים לאלבום השני לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לשני
האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא ממש אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) לא עולה לי משהו לראש כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? אני דיי אוהבת אותו האם אתה מזדהה עם שיר זה? אמממ לא יודעת אולי מתי הייתה הפעם הראשונה\האחרונה ששמעת את השיר, ואיפה? עכשיו במערכת (לא היה לי כוח לחפש אותו במחשב) האם השיר דיכאוני? קצת האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? הוא באורך הנכון
איזה צבע מתאים לשיר? ירוק איזה ריח מתאים לשיר? תפוז דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: איבדתי את הקול

קרניjack

New member
מי

דרגו את השיר מ1 עד 10: 9 המשפט המועדף בשיר:A temporary stand-in for your face זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: יש הרבה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:הים? שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? לא האם השיר מתאים לאופי הדיסק? לדיסק הראשון כן. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? לשני של MCR?
האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה).....קליפ מוזר, רקע מונכרומי בבית כלא, או בבית, ומישהוא מתאבד=/ כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם? דברים ישנים. האם אתה מזדהה עם שיר זה? בערך מתי הייתה הפעם הראשונה\האחרונה ששמעת את השיר, ואיפה? קראתי קודם את הליריקס לפני ששמעתי את השיר, ולא זוכרת מתי זה היה האם השיר דיכאוני? כן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי? אין דבר כזה ארוך מדיי, לא לפחות בשירים של MCR איזה צבע מתאים לשיר? מונוכרומי איזה ריח מתאים לשיר? עש דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום

kati666

New member
../images/Emo23.gifאני.

דרגו את השיר מ1 עד 10: 7.אני לא ממש על מה הוא מדבר.אבל הפתיחה כזאת מגניבה! המשפט המועדף בשיר:
And I can't help but think I'll die alone. זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:זה שיר שמתאים -רק* למייכימיקל לפי דעתי. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:
שם השיר מתאים לתוכן שלו?:אממ,אני חושבת שכה. היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם?:לא טובה בזה. האם השיר מתאים לאופי הדיסק?:הדיסק הראשון?תאמת הוא מתאים יותר לדיסק השני.מבחינת הקצב והשירה. לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים?
האם יש קטעים מיותרים בשיר?:
אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה):
גרועה. כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם?:חדר אפור וקטנטן עם כיסא באמצע. האם אתה מזדהה עם שיר זה?:לא יודעת.לא חושבת.אבל כמו שאמרתי-אין לי מושג על מה הוא מדבר. מתי הייתה הפעם הראשונה\האחרונה ששמעת את השיר, ואיפה?:עכשיו.מחשב. האם השיר דיכאוני?:
האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?:כמו שצריך. איזה צבע מתאים לשיר?:אפור. איזה ריח מתאים לשיר?:גשם. דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:

.

דרגו את השיר מ1 עד 10: 7 המשפט המועדף בשיר: In this water-cooler romance זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: יותר מידי.. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מיי כימיקל רומנס:) שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא יודעת היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר, ואם כן אז באיזה שם? אין לי בעיה עם השם.P: האם השיר מתאים לאופי הדיסק? אני אל יודעת כי אני לא יודעת מאיזה דיסק השיר.P: לאיזה עוד דיסקים השיר היה מתאים? |כיעור| האם יש קטעים מיותרים בשיר? לא אנא כתוב את תסריט חלומותייך לקליפ (בקצרה) בקשה::) תסריט חלמותיי ממש מוזר..רק ג'רארד ליד החלון עם בלוק ציור על הברכיים והמון פלאשבקים וכל זהP: כשאתם שומעים את השיר מה עובר לכם בראש/ מה השיר מזכיר לכם?שמכר טובים.^_^ האם אתה מזדהה עם שיר זה?בערך מתי הייתה הפעם הראשונה\האחרונה ששמעת את השיר, ואיפה?הממ מלפני כמה דקות למכן האמתXD האם השיר דיכאוני?כמובן האם השיר קצר מידי/ארוך מידי?בדיוק במידה איזה צבע מתאים לשיר?אפור איזה ריח מתאים לשיר?לא יודעת דבר מצחיק\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:כלום.

למעלה