הודעה חשובה

../images/Emo18.gif../images/Emo124.gif הודעה חשובה

חברים, אנשי מקצוע ומשתתפי פורום יקרים, כבר שלושה ימים שיש שירשורים קשים בפורמי הריון ולידה בתפוז. נשים הריוניות אשר עברו תקיפה מינית בזמן טיפולן, האושייה- מטפל <דולה מאוד מוכר בקרב כל הדולות (אני מנועה מלרשום את שמו כרגע, זה עומד להשתנות) הסיפור יצא מגבולות הפורום והיה היום אצל יעל דן בגלי צה"ל. רוצה לציין בפני כל מי שקורא את ההודעה הזו - דולה לא אבל לא עושה עיסוי פרינאום, לא סוחטת שד בחודש שישי בהריון, לא מעסה בטחורים ... זה לא מתפקיד המלווה-דולה... הוא עשה פשיעה מאוד חמורה. ויש כבר 10 נשים שהתלולנו במשטרה והיד עוד נטויה. מצרפת לכם מאמר נוסף בנושא, כולי תקווה שהאדם הזה ימצא מאחורי סורג ובריח. ימים טובים ותודה על הבמה. שרון.

אכן נושא חשוב

כדאי לציין שזו לא הפעם הראשונה שזה קורה לצערנו. זה מזעזע, זה נוראי, ואני חושבת שהגיע הזמן שהארגון של מקצועות הגג וארגונים מקצועיים יתערבו, ינקטו עמדה, יגיבו בצורה גלויה, ברורה ורשמית ויגנו מכל וכל התנהגות שכזו, שמשאירה קלון על כולנו. יש ארגון של דולות? לא שווה שהם יביעו עמדה?

ישנם 2 אירגונים של מקצועות הלידה

אבל זה סיפור בפני עצמו.... הפרשה עדיין בעיצומה ואני מקווה שיצאו רק דברים טובים מכל המקרה הנורא הזה. ימים טובים לכולנו

למעלה