The Fashion Police

Little McMickey

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo125.gifThe Fashion Police../images/Emo88.gif../images/Emo100.gif

מוחעחעחע זוכרות את המשחק הזה?? אני חושבת שהתגעגעו אליו פה הרבה...
אז הנה החזרתי אותו.. שכחתי ממנו המון זמן אבל NO MORE! אז לפני שאני מתחילה גם ברצוני לומר לכל אלה בהולכות למפגש תהנו, תצטלמו הרבה! אני מקווה שמפגש הבא אולי באיזה חג אני אצליח להגיע, אם אני אצא לחופשה חח ויהיה לי נסיעות חינםםם.. זה הכי חשוב.. בעצם לא, אני מתגייסת בדצמבר XD זה קצת אחרי תקופת החגים... בערך.. הסבר: אתן צריכות לתת ציון על הלבוש של הבנים מ-1 עד 10 אם זה לנעליים שהוא לובש או לכובע שהוא לובש
על הכל
האם זה יהיה IN? או OUT?
-דני- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-דאגי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-הארי- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי:
-טום- חולצה: מכנס: נעליים: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: שיער: הערות: ציון סופי: מתלבש השבוע: תסרוקת השבוע: המתלבש הגרוע: התסרוקת הגרועה: הערות כלליות:

Dany my LOVE

New member
אני עונה :)

-דני- חולצה: 3 מכנס: 6 נעליים: 3 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: מעיל נחשב ? 5 שיער: 9 הערות: עדיין סקסי בלי להתלבש משהו :) ציון סופי: 26 -דאגי- חולצה: [סווטשירט] 7 מכנס: 5 נעליים: 6 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: [כובע] 7 שיער: לא רואים :\ הערות: אין ציון סופי: 25 -הארי- חולצה: [סווטשירט] 7 מכנס: 5 נעליים: 7 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: חגורה, 7 שיער: 5 הערות: אוהבת איך שהוא מתלבש :) ציון סופי: 31 -טום- חולצה: 7 מכנס: 5 נעליים: 6 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אין שיער: 7 הערות: השיער של טום לא נראה במיטבו בתמונה :\ ציון סופי: 25 מתלבש השבוע: הארי, יש לו הכי הרבה סטייל !:) תסרוקת השבוע: טום, הפוני הורג אותי! המתלבש הגרוע: דאגי, וזה רק לפי שקלול הציונים! אבל לדעתי הייתי נותנת את זה לדני בגלל המשבצות S: התסרוקת הגרועה: דאגי, לא אהבתי את המראה החדש בשיער שלו :\ הערות כלליות: כולם יפים, כולם טובים, כולם חכמים ואת כולם אני אוהבת ♥♥

McFly My Life

New member
../images/Emo13.gifאווו.. גם אני רוצה

-דני- חולצה:3 מכנס:6 נעליים:4 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:חגורה 2,מעיל 5 שיער:9 הערות:דני .... ציון סופי:29 -דאגי- חולצה:7 מכנס:5 נעליים:6 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:כובע 8 שיער: 3 (לא ממש רואים בגלל הכובע) הערות:דאגי הסקסי אני חולה על הכובעים שלו ציון סופי:29 -הארי- חולצה:7 מכנס:6 נעליים:6 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:חגורה 5 שיער:6 הערות:הארי הסטייליסט
ציון סופי:30 -טום- חולצה:7 מכנס:6 נעליים:8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:אין שיער:6 הערות:התסרוקת ממש יפה ומתאימה לו .. ציון סופי:27 מתלבש השבוע:הארי הסטייליסט הוא מתלבש ממש יפה (חוץ מהמשבצות ) תסרוקת השבוע:קשה להחליט נראלי טום .. המתלבש הגרוע:אין כולם מתלבשים יפה אבל לפי התוצאות טום :\\ התסרוקת הגרועה: אין ממש אהבתי את התסרוקות של כולם הערות כלליות: התוצאות לא משנות הם עדיין סקסיים וחתיכים כמו תמיד

sweet shir

New member
פלאשי או טראשי? (מושפעת מערוץ E חחחחחחXDD)

ואופ, דווקא תמונה שאני לא אוהבת איך שטום לבוש? :( דיכאון. XD -דני- חולצה: אממ 8. מכנס: 9. נעליים: לא רואים, אבל 8? P: אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: חגורה? 9..? חח שיער: ממש חמוד, 9. הערות: -- ציון סופי: 8.6 -דאגי- חולצה: נחמד.. 8. מכנס: סבבי, 8. נעליים: בסדר חחח 8. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אנלא אוהבת ת'כובע. 7. שיער: לא מתה על זה, 7. הערות: -- ציון סופי: 7.6 -הארי- חולצה: בסדר, איי גס. 8. מכנס: 9. נעליים: 8. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: חגורה? חחח נגיד ש8. שיער: יפהפה. 9. הערות: -- ציון סופי: 8.4 -טום- חולצה: חמוד.. 8. מכנס: 9. אם הוא היה מקפל את המכנס בסוף זה גם היה 10.
נעליים: 7. לא אוהבת אותן>< אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: -- שיער: 10!
הערות: טומי 3> ציון סופי: 8.5 מתלבש השבוע: דני? חח תסרוקת השבוע: טומיי3> המתלבש הגרוע: דאגי.. התסרוקת הגרועה: דאגי>< הערות כלליות: איי לאב מקפליי
~מושפיXD~

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח ערוץ E משפיע על החיים

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifעונה ../images/Emo9.gif

-דני- חולצה: 4 מכנס:8 נעליים:8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:7 שיער:9 הערות: נחמד חח ציון סופי:7 -דאגי- חולצה:9 מכנס:8 נעליים:8 וחצי אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:9 שיער:8 וחצי הערות: די אהבתי :> ציון סופי: 8.6 -הארי- חולצה:10 מכנס:10 נעליים:9 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:8 שיער: 10 הערות: לבוש מהמם
ציון סופי:9.4 -טום- חולצה:8 מכנס:9 נעליים:8 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]:-- שיער:9 וחצי הערות: לא רע בכלל D: ציון סופי:8.5 מתלבש השבוע: הארי
תסרוקת השבוע:הארי המתלבש הגרוע:דני התסרוקת הגרועה: דאגי הערות כלליות:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif וואי הספקתי להתגעגע לזה DD:

-דני-
חולצה: אמ החולצה מתחת סתם פשוטה אבל השילוב עם הקפוצ'ון נראה טוב אז 7. מכנס: סקינייי. חבל רק שהוא ממש ארוך עליו 9 נעליים:ממה שאני מצליחה לראות - 7. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אני לא רואה אביזרים. שיער: אם נתעלם מהשוונצים אז 8.5. הערות: הוא נראה שבור ציון סופי: 8.
-דאגי-
חולצה: 6.5. מכנס: 7.5 נעליים: 8.5. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 על הכובע שיער: לפי השיער של התקופה ולא מה שאי אפר לראות בתמונה - 10. הערות:
ציון סופי: 8.5.
-הארי-
חולצה: 8. מכנס: 8. נעליים: 6. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אמ על החגורה 7. שיער: 10. הערות:
ציון סופי: 8.
-טום-
חולצה: 4. מכנס: 7. נעליים: 7. אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: אין אביזרים. שיער: 10. הערות: אכזבה. ציון סופי: 7.
מתלבש השבוע:
דני.
תסרוקת השבוע:
הארי וטום.
המתלבש הגרוע:
טום.
התסרוקת הגרועה:
דני.
הערות כלליות:
תקופה טובה שלהם

למעלה