תמונות קשות לצפייה

naja

New member
לגבי התמונות-

בפעם הבאה רצוי להזהיר בכותרת לפני שמעלים תמונות מהסוג הזה. לגבי התמונות עצמן-יש המון תמונות מזוייפות שמסתובבות ברשת, אבל אלה נראות לי אמיתיות לחלוטין. התמונה של המרושת התפרסמה לפני 3-5 שנים בעיתון ואם אני לא טועה היא צולמה באינדונזיה כמה דקות לפני שהרגו את הנחש.

Liron Samuels

New member
לא מה שאני שמעתי...

התמונה התחתונה של התנין היא מזוייפת, כך לפי אתר שמתעסק בכל מיני מיתוסים ואגדות עירוניות למיניהם. (אני אחפש את הלינק לאתר). הוסיפו לתמונה שם את הכתבה שהתפרסמה איתה ובהחלט יש המון פרטים לא הגיוניים וחוסר דיוקים שמראים כי באמת אין קשר בין התמונה לכתבה שאיתה היא התפרסמה (תנין שאכל בנאדם במגרש גולף). בקשר לתמונה של המרושת - גם זאת מזויפת לפי דעתי (למרות שהתמונות נראות די טובות). ראיתי גם את התמונה הזאת בכמה אתרים שטענו כי היא מזויפת. מלבד זאת, התפרסמו כמה תמונות שהן המשך לתמונה פה ובהמשך מראים שהנחש בלע לגמרי את הבנאדם. אני מאוד בספק, ודי בטוח, שהנחש לא היה מסוגל באמת לעבור את הכתפיים של האיש... בכל אופן, להבא באמת כדאי להזהיר אנשים מתמונות כאלה! לי זה לא מפריע, אבל יכול לגרום למצב לא כל כך נעים אצל אנשים מסוימים...

naja

New member
אני חושב שאתה מתבלבל.

הכתבה עם התמונות של המרושת שכביכול בלע אדם היא בהחלט מזוייפת אבל היא לא קשורה לתמונה הזו.

Liron Samuels

New member
אסף

נראה לי שאני יודע למה אתה מתכוון (לסדרת התמונות שנראה כאילו דחפו לתוך הנחש בול עץ, נכון?), אבל אני לא מתכוון לזה. מה שלא יהיה, זאת תמונה מעניינת...

gaichuk

New member
תהיה די בטוח

שהנחש מסוגל לעבור את הכתפיים! אני אנסה לצלם את התמונה של הנחש שבלע נמר בכדי שתוכל לראות את הפרופורציה שבין הנחש לטרף...

naja

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif תמונות קשות לצפייה

תמונות ממש קשות. לא מומלץ לאנשים עם לב חלש או נטייה להקאה!!!

למעלה