דברי פתיחה

oridoron77

New member
../images/Emo18.gif ../images/Emo30.gif דברי פתיחה ../images/Emo30.gif ../images/Emo18.gif

ראשית אפתח בתודה גדולה לחן על הפורום הנהדר שהוא הקים, וכמובן שאני יותר מגאה לקחת את הנהלת הפורום הזה לידי
.
אז למי שלא מכיר אותי, שמי אורי דורון ואני מעורב כמוכם בתחום האימון האישי,נעים מאוד
כחלק מתפקיד הניהול שהופקד עלי, אבחר קודם כל להתמקד על חוקי הפורום המחודשים (לכל מי שתוהה, לכל פורום בתפוז ישנם חוקים ברורים, וחוקים משתנים שנבחרים ע"י ההנהלה). אני מבקש מכל גולש שטרם בא לכתוב הודעה או להגיב, לקרוא את החוקים הבאים, על מנת שכולנו נהנה מחווית גלישה משופרת, ורצון לחזור לכאן שוב ושוב. להלן חוקי הפורום: 1. אין לעשות שימוש בכינויי גנאי, קללות, עלבונות, וניסיון חשיפת פרטים אישיים של גולשים. אין להגיב בצורה אישית כלפי משתמש זה או אחר
"יש להתדיין ברמת גופו של עניין ולא ברמת גופו של אדם". להלן דוגמאות לתגובות חיוביות בהקשר של חוסר הסכמה: "אין לי הסכמה איתך בנושא כי...", "מהניסיון שלי דברים שנעשו בצורה X קיבלו תוצאות יותר טובות בשטח מדברים שנעשו בצורה Y", "הדעה הרווחת כיום היא לבצע א' ג' ה', במקום ב' ג' ד' עקב..." . 2. אין לצאת בקביעות של שחור לבן עקב גיבוי מחקרי
. מחקר זה לא דבר מטעה חלילה, אבל צריך יותר ממחקר אחד וכמה קבוצות ניסוי והרבה זמן, בשביל לקבוע בצורה אבסולוטית בנושא כלשהו (במהלך השנים התגלו מחקרים סותרים בעשרות תחומים, ואף הופרכו תאוריות שנחשבו כ"טאבו" בעולם המדע). אם זאת יש דברים שפשוט עובדים, ולכן אפשר להזכיר ולהביא דוגמאות מהניסיון האישי (או לחלופין לעלות את המודעות לסכנה בפוטנציה, אם זו אכן קיימת). 3. אין לשלול ולהסית נגד אנשי ו/או מקצוע וגולשים רגילים בפרהסיה (משמע בפורום), זה בניגוד לחוקי אתר תפוז
להזכירכם, לכל אחד ממכם יש תיבת מסרים, השכילו להשתמש בה. 4. אין לפרסם בפורום
מי שרוצה בכך שיפנה אלי, ואני אפנה אותו לגורמים המתאימים של תפוז. 5. במידה ורוצים להתייעץ עם חברי הפורום בנושא שלא קשור למהות שלו ("מאמני כושר אישים וכל היוצא מזה"), אפשר לעלות שרשור 'אוף טופיק' מלווה באייקון הזה
. 6. יש לבצע חיפוש בנושא אותו בקשים לפתוח לדיון, כיוון שקיים סיכוי שנערך דיון בעבר בנושא (אם ישנן השגות חדשות בנושא כלשהו, רצוי בהחלט לפתוח שרשור חדש). 7. לא יהיה מקום לביקורת על ההנהלה על גבי הפורום. ביקורות על ההנהלה יתקבלו בברכה בפורום משוב, או במסר אלי
(התחייבות למענה לכל פנייה).
8. גולש שלא יעמוד בכללים יקבל אזהרה + מחיקת ההודעה. אם ימשיך לא לעמוד לחוקים הוא יחסם
עתיד הפורום!
*מטרותי לעתיד הקרוב הם: 1. אוירה נוחה לביטוי, שאילת שאלות, וחלוקת ניסיון אישי לכל גולש בין אם הוא ותיק או חדש
. 2. הגדלת מספר גולשי הפורום
. *בהמשך יש לי כמה רעיונות "שמתבשלים"
על אש קטנה, ואני שומר אותם להמשך (רעיונות כלשהן יתקבלו בברכה במסר אישי אלי
). לסיכום: אני מאחל לכולנו שנה של בריאות
, התפתחות אישית ומקצועית
, וגלישה מהנה לכל אחד מאיתנו (ולכל אלה שיבואו). אורי

arad700

New member
איחולים לאורי

אורי המון בהצלחה בדרכך החדשה , מהמעט שהכרתי אותך נראת כאדם שקול ,נבון, ובעל דעת - גם אם לעיתים חלקו דעותיינו . אני חושב שללא ספק הפורום צריך שינוי ודחיפה מכיוון שונה ואחר . אני באופן אישי חושב שמלבד כמובן מענה לשלל הבעיות -שאלות שצפות פה , על הפורום לתת פוש לכל אותם מאמנים אישים . אני גם חושב שכדי לך לעלות על גבי הפורום רעיונות ולשתף את החברים כאן כדי שנגבש יחדיו פורום כובש . זכור !- רק שיתוף פעולה מלא מצד חברי הפורום יביא אותו להצלחה משגשגת ואותך למנהל מעולה . ארד

הר ניר29

New member
אורי שיהיה בהצלחה

אני מקווה שהפורום יקבל תפנית חיובית עם הרוח החדשה.

oridoron77

New member
מברך את כולם בחזרה----> הפתעה ../images/Emo219.gif

סקר חדש בצד שמאל של הפורום, נא לענות! אורי

Y a n i B

New member
אורי, אני מברך על הרצון הטוב, אבל באופן אישי:

אני מתנגד באופן מוחלט לצנזורה, ואני חושב שפורום שישנה בו מדיניות של מחיקות (אלא אם כן מדובר במקרים של אלימות \ זכויות הפרט \ סודות מדינה וכו', וברור שזה לא המקרה כאן), הוא פורום שלא ראוי להתקיים. אין דבר יותר מתסכל מלכתוב הודעות ואז לגלות שהן נמחקו, ומבחינתי פגיעה כזו בחופש להתבטא היא מן החמורות ביותר שתיתכנה. עם כל חוסר ההסכמה שלי עם הלמבורגיני הלוהטת, ד"ר חמצת\COLDFIRE ושאר סוגדי ריפטו, פורום שבו הודעות ימחקו בלי שתהיה לי האפשרות להראות להם שהם קשקשנים, או פורום שבהם להם עצמם יימחקו הודעות, הוא פורום שלא שווה לי לכתוב בו. אני חוזר לפורום 348. בהצלחה, יניב

יניב

פורומים בתפוז אינם דמוקרטיים, זה נמצא בחוקי היסוד שלהם ואין מה להתרעם על כך. זה סוג פרימיטיבי אבל הכרחי של בקרת נתונים וכסת"ח. בסמכותו של המנהל או של המנהלים לצנזר כל מה שהם רואים כדבר שיש לצנזרו, אם יש לך השגות אתה יכול לפנות למנהל עצמו או לפורום משוב. אפשר לקבל את זה ואז לבחור איפה כותבים (בהתאם למידת הצנזורה שמפעיל מנהל אותו פורום) ואפשר לא לקבל את זה ואז לא להיכנס לפורומים של תפוז בכלל, מה שאומר שתפסיק לפרנס אותם לאלתר (תפוז מרוויחים על כל כניסה לפורום, גם ממשתתפים פסיביים). תחשוב על זה ככה - צנזורה תקשה להראות שגם אתה קשקשן בלתי נלאה

Y a n i B

New member
אני גולש בתפוז 5 שנים, אני יודע את זה

וזה שזה ככה לא אומר שאין מה להתרעם על זה.

oridoron77

New member
יניב

דע להבין שבכל דמוקרטיה ישנם יוצאים מן הכלל, והשאלה הנשאלת היא איזה זכות דמוקרטית יותר חשובה: חופש הביטוי או בטחון הפרט? בשרשרת התגובות שנמחקו (בצורה אגרסיבית מצידי) התפתח דיון לגבי כולסטרול (האם המוניטין הרע שיצא לו מוצדק, מה היתרונות בתיסוף שלו בהקשר לעלייה בכוח, ואיזה סוג אנשים נמצאים בסיכון אם ישתמשו בו etc...). אם ניקח גולש אנונימי שבעצמו מתאמן שבא להתרשם מהפורום (כמובן שהטייטל של הפורום מעידה כבר על מקצועיות שהפורום מתחייב אליה), הוא ימצא את עצמו מסתקרן מהשאלה האם תתכן האפשרות שהוא יכול לעלות משקלי עבודה עקב תיסוף "נכון" של כולסטרול. בלי לפגוע בך חלילה, אם הייתי אדם שלא מעורב בתחום, והייתי קורא את שרשור התגובות שלכם, לא בטוח שהייתי בוחר להקשיב לך (לא בגלל שאתה לא צודק, אלא עקב הסימוכין שהעלו, והגישה הכ"כ ישירה של הגולש שהתדיינת שבטוח שהוא מבין רמ"ח איבריו). עקב הנחת יסוד הבסיסית הזאת (שהפרט עלול היה חלילה להתרשם שכולסטרול מקבל במה לגיטימית ועוד בפורום של אנשים מקצוע מתחום הכושר), אין לי אפשרות להסתכן בתור המנהל האחראי על הפורום, ובמקרה הזה חופש הביטוי נשלל על ידי. בכל אופן, אני מכבד את החלטתך אורי

Y a n i B

New member
אם זה בנושא כזה, בסדר. אבל חן M היה מוחק גם

דיונים על סקוואטים. אם אתה לא תמחק דיונים על סקוואטים\דדליפט, אז מבחינתי זה בסדר.

מצטרף לכל הברכות

גם אני תקווה שהפורום יהיה "אחד בעד השני" ולא "אחד נגד השני", מותר ורצוי לחשוב שונה, אבל לכבד אחד את הדעות של השני (גם אני לא מסכים להן)

נתן.ל

New member
הרבה |הצלחה|

אני מקווה שהפורום ימשיך להיות כר פורה של מקצועיות ושל דיונים פורים.

למעלה