הכר את הפורום

Love Bem

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo41.gifהכר את הפורום../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

אוקי שבוע שעבר זאת הייתה קטיה
והשבוע הניצבת זאת?.... keisamit שזאתי היא לוטמע
שלנו
אז אני ראשונה
זה או זה?
לינקין פארק או לימפ ביזקיט?
קורן או מרלין מנסון?
אוונסנס או לאקונה קויל?
נייטוויש או withintemptation?
ניקאלבאק או טא קולין?
ועכשיו, מי מי יותר גרוע?
לינדזי לוהאן או הילרי דאף?
בריטני פיכס או כריסטינה מגעילרה?
באק סטריית גייז' או אנסטינק?
פאריס הילטון או טיירה בנקס?
ג'מילה או רוני "סופר סטאר"?
ועכשיו, מה אתם מעדיפים?
שחור וורוד או שחור ואדום?
בלונד או בורנט?
סרטי אימה או סירטי דרמה?
חורף או קייץ?
חמוץ או מתוק?
ועכשיו, מה הכי כדאי?
ראש1 או מעריב לנוער?
טלוויזיה או קולנוע?
רוק או פופ?
MP3 או דיסקמן?
פיצה או המבורגר?
ועכשיו, לדובדבן שבקצפת......איזה סרט יותר טוב?
נמו או שרק?
סופרמן או בטמן?
הצלצול או גוטיקה?
יומני הנסיכה או יומנה של בריג'יט ג'ונס?
אשה יפה או נוטינג הייל?
את אדומה באיזה פורום?

rebel girl

New member
אני!

אוקי,אני לא ממש יודעת מה לשאול... היי לותמע! מה נשמע? איך המרגש? מה הסרט האחרון שראית? והקליפ? והשיר האחרון ששמעת? מתי התנשקת בפעם האחרונה? רוצה לספר עם מי? מה את חושבת על מעליות? מה חלמת אתמול? רגישה לדיגדוגים?

keisamit

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo187.gif

היי לותמע! זה לוטמע. ^^ מה נשמע? הכל סבבה, מה אצלך, אחותי? [חהחה, אני מגניבה.] איך המרגש? מונח על מגש! D: מה הסרט האחרון שראית? הארי פוטר 3 ביס2... אני עוד מעט רואה את "יריד ההבלים" עם אמא. והקליפ? אמממ GOIG UNDER של אוונסנס.
והשיר האחרון ששמעת? EVERYBODY'S FOOL. של אוונסנס. נכון לעכשיו, אני שומעת את כל פולן.. מתי התנשקת בפעם האחרונה? הלאה. רוצה לספר עם מי? הלאה...
מה את חושבת על מעליות? שזה טוב לעצלנים כמוני. מה חלמת אתמול? אממ.. אני חושבת שחלמתי שאני טובעת בקערת דגנים. אבל אני אוהבת דגנים, אז התחלתי לאכול אותם. וניצלתי. רגישה לדיגדוגים? תלוי איפה.

קייסה שלי ../images/Emo9.gif

האמפ מה לשאול מה לשאול??
את מרגישה שיש מישו (לא בן משפחה) שאת יכולה לספר לו הכל-הכל? מי?
שומעת ג"ש?
אובססיבית?
החלום שלך?
הסיוט הכי גדול?
מילה אהובה?
דרך הכי טובה לבזבז את הזמן?
אוהבת ששואלים אותך שאלות?
מעדיפה לדבר או להקשיב?
אוהבת שנוגעים בך? (לא במובןהזה, סוטים!)
התמכרות שיש לך?
מה בחיים לא תעשי? ולסיום.. ~חושבת על שאלה שווה כזאת~ ~לא מוצאת
~ אז.. בעצם אין כלום

keisamit

New member
מאורצ'י שלי! ../images/Emo24.gif../images/Emo187.gif

את מרגישה שיש מישו (לא בן משפחה) שאת יכולה לספר לו הכל-הכל? מי? מממ.. אני לא בטוחה שאני מרגישה את זה. אולי דנה? שומעת ג"ש? כן.
אובססיבית? אני בנאדם מאודדדדד אובססיבי. החלום שלך? ><" אין לי מושג.
הסיוט הכי גדול? לאבד מישהו.
ושMCR יתפרקו. מילה אהובה? אממ. יש כמה: יומטוב, בלעט, אושר עילאי, מגניש, אידיוט... זה יכול להימשך לנצח. דרך הכי טובה לבזבז את הזמן? מחשב. |האישעםהגבותמהמסנג'ר|
אוהבת ששואלים אותך שאלות? ממ. כן. אבל לא כשאחותי שואלת שאלות. היא שואלת שאלות מעצבנות. כאלה כמו של שאלונים. אבל כל יום. כל היום. מעדיפה לדבר או להקשיב? לדבר.
אוהבת שנוגעים בך? (לא במובןהזה, סוטים!) |האישעםהגבותמהמסנג'רשהתלהבתיממנו| תלוי איפה. התמכרות שיש לך? מוזיקה, ישראבלוג, מחשב... מה בחיים לא תעשי? אחשוב שהראל סקעת סקסי.
ואפגע בעצמי.

keisamit

New member
יאא איזה חמידות! ../images/Emo24.gif ../images/Emo187.gif

זה או זה? זה. לינקין פארק או לימפ ביזקיט? לינקין. קורן או מרלין מנסון? קורן. מרילין מפחיד. אוונסנס או לאקונה קויל? אוונסנס!!!1 סקסי!
נייטוויש או withintemptation? withintemptation ניקאלבאק או טא קולין? ניקאלבאק. ועכשיו, מי מי יותר גרוע? לינדזי לוהאן או הילרי דאף? ממ. הילארי דאף. בריטני פיכס או כריסטינה מגעילרה? בריטני!! בלעט. באק סטריית גייז' או אנסטינק? שניהם. פאריס הילטון או טיירה בנקס? בטח שפאריס.
ג'מילה או רוני "סופר סטאר"? רוני. ועכשיו, מה אתם מעדיפים? שחור וורוד או שחור ואדום? שחור ואדום שחור ואדום שחור ואדום!!! *מחפשת סמיילי שחור ואדום*
האהאהא!!1 מגניש.
בלונד או בורנט? בורנט. ^^ סרטי אימה או סירטי דרמה? דרמה.. חורף או קייץ? חורף? חמוץ או מתוק? מתוק. ועכשיו, מה הכי כדאי? ראש1 או מעריב לנוער? ראש1. טלוויזיה או קולנוע? קולנוע, 5^^ק 3ה! רוק או פופ? רוק.
מה? זה הרבה יותר סקסי. MP3 או דיסקמן? MP3... הכי טוב אייפוד.
פיצה או המבורגר? שאלה מכשילה! פיצבורגר.
ועכשיו, לדובדבן שבקצפת......איזה סרט יותר טוב? נמו או שרק? מממ... שרק. סופרמן או בטמן? באטמן. |חגורתעטלףשלג'ר| הצלצול או גוטיקה? NON. שונאת אימה. יומני הנסיכה או יומנה של בריג'יט ג'ונס? אממ... יומנה של בריג'יט ג'ונס. למרות שיומני הנסיכה זה הספר האהוב עלי. אשה יפה או נוטינג הייל? נוטינג היל. את אדומה באיזה פורום? אפחד.

קרניjack

New member
אנשים אתם יבשים

מה אתם אוכלים לצהריים? עצמות? אמא אף פעם לא מרה לכם לאכול בשר כדי להתחזק? וכדי להתעלל בחיות אומללות?
בושה
היי לוטם:) שאלותיי... בעד עישון? הידעת שלבית ספר שלנו הביאו חתיכה מריאה (כן חתיכה משומרת מריאה) של אדם שמעשן ושל אדם שלא, ואת יודעת כמה שחור היה שם? מלא. מגעיל. מצליחה בלימודים? רוצה להגיע ליב'? רוצה להיות מנהלת של איזה פורום? איזה? שיר שאת דלוקה עליו בזמן האחרון? מה הכי מעצבן אותך? מה יגרום לך לבכות מהר? במשפט אחת תארי את MCR היה לך יום טוב? רוצה לבחור במגמת ביולוגיה בתיכון? רגע, באזיה כיתה את עכשיו?

keisamit

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo187.gif

היי קרן. :) בעד עישון? NOPE. זה מזעזע. מצליחה בלימודים? הצלחה זה יחסי. אבל בכללי אני די בסדר.
רוצה להגיע ליב'? כן! רוצה להיות מנהלת של פורום? איזה? רוצה להיות מנהלת של פורום. ניראלי של גארבג'. אבל אני מתחת לגיל 16, לא יתנו לי.
שיר שאת דלוקה עליו בזמן האחרון? מה הכי מעצבן אותך? שמישהו רוצה לומר לי משהו אז הוא מוריד לי את האוזניות, כדי שאני אשמע אותו. אפשר לבקש! ><" מה יגרום לך לבכות מהר? אין לי מושג. הרבה דברים. במשפט אחד תארי את MCR: MCR- כי הם הרבה יותר מסתם להקה.
או לחילופין: אההההההההה!!!!!!!!!!111111אחד היה לך יום טוב? הו כן, בהחלט.
רוצה לבחור במגמת ביולוגיה בתיכון? לא יודעת.
רגע, באיזה כיתה את עכשיו? ח'. העתיד עוד לפני.

שאלות

לוטם
מה נשמע? ממתי את מעריצה של MCR? יש להקות \זמרים אחרים שאת מעריצה? איזה שיר את הכי אוהבת? איזה חג את הכי אוהבת? באיזו מדינה תרצי לבקר? איזה מקצוע את הכי אוהבת? ושיהיה לך יום טוב

keisamit

New member
נקה 7. ../images/Emo3.gif ../images/Emo187.gif

תתפלאו- אבל מאז שאני משתמשת בו אומרים לי שיש לי ריח נעים בשיער!

keisamit

New member
ובכן...../images/Emo187.gif

מה נשמע? הכל מגניש [טוב, הרוב.] אצלך?
ממתי את מעריצה של MCR? דווקא לא הרבה, מאז החופש הגדול... יש להקות \זמרים אחרים שאת מעריצה? הרבה! [לדוגמת גארבג'
, אוונסנס
, דה יוזד
...] איזה שיר את הכי אוהבת? זה משתנה. המון. איזה חג את הכי אוהבת? חנוכה חנוכה חג יפה כלכך! באיזו מדינה תרצי לבקר? צרפת. וניו יורק.
איזה מקצוע את הכי אוהבת? מתמטיקה. [לפני שתנקנקו אותי- יש לי משהו לומר להגנתי!! אממ...בני גורן הוא עדיין הומו!!1] ושישיה גמלך יומטוסט.

למעלה