שלום אני חדש בפורום הזה קוראים לי שמואל ואני זכר ולסיום ההודעה שלום לכל הבנים והבנות..
D Dj ShMuEL New member 10/12/03 #1 ../images/Emo18.gif שלום אני חדש בפורום הזה קוראים לי שמואל ואני זכר ולסיום ההודעה שלום לכל הבנים והבנות. .
../images/Emo18.gif שלום אני חדש בפורום הזה קוראים לי שמואל ואני זכר ולסיום ההודעה שלום לכל הבנים והבנות. .
מ מיטללל New member 11/12/03 #5 שלום זכר../images/Emo70.gif ברוך בואך ../images/Emo13.gif ספר לנו מעט על עצמך אם בא לך
H HyPeR SoNiC New member 11/12/03 #9 חחחחחחח מתוקה שלי עוד לא הבנתי..... את משוויצה בי או מזהירה שלא יתקרבו אלי כי אני רכוש שלך?? כי אם זאת האפשרות השניה, אז את מאיימת פה על זכר..... אני לא יודע כמה זה אפקטיבי......
חחחחחחח מתוקה שלי עוד לא הבנתי..... את משוויצה בי או מזהירה שלא יתקרבו אלי כי אני רכוש שלך?? כי אם זאת האפשרות השניה, אז את מאיימת פה על זכר..... אני לא יודע כמה זה אפקטיבי......
A apl New member 11/12/03 #10 בטח שזה אפקטיבי בננות מכניסות בנים לכיס הקטן(האמ האמ למי שתהה,המשפט לא! משתמע לשתי פנים),אז כן-זה מאוד אפקטיבי.
בטח שזה אפקטיבי בננות מכניסות בנים לכיס הקטן(האמ האמ למי שתהה,המשפט לא! משתמע לשתי פנים),אז כן-זה מאוד אפקטיבי.
H HyPeR SoNiC New member 11/12/03 #13 מה הקשר? אמרתי שזה זכר כי אולי אין לו נטיות ואז זה לא יהיה אפקטיבי כי הוא ממילא לא יהווה איום לבובונת שלי
מה הקשר? אמרתי שזה זכר כי אולי אין לו נטיות ואז זה לא יהיה אפקטיבי כי הוא ממילא לא יהווה איום לבובונת שלי
N numerw New member 11/12/03 #15 לא תמיד../images/Emo11.gif את יודעת לא רק לכן יש נשק...אם אנחנו רוצים להחזיר מלחמה אז תמיד יש את הנשק הסודי שלנו
לא תמיד../images/Emo11.gif את יודעת לא רק לכן יש נשק...אם אנחנו רוצים להחזיר מלחמה אז תמיד יש את הנשק הסודי שלנו
H h e n y New member 11/12/03 #14 חחחח... ברוך הבא../images/Emo70.gif אני חן ונראה לי שאני הכי קטנה פה...... בכול אופן תהנה