Just a Kid 3

New member
../images/Emo18.gif

יום שישי! סוף שבוע חדש! נכון שאתן שמחות? ונכון שאתן יודעות על מה השרשור הזה? מה לא???
אבל אמרתי שהגיע יום שישי ואיתו סוף שבוע חדש! עכשיו אתן יודעות? נו, זה קל!!! מה יש עכשיו, ילדים? נכון, "הכר את הפורום"! *צחוק מרושע* והקורבן שמאושר השבוע הוא נו, היא! מנחשים? בטוח? למה? נו, טוב... אני אגיד לכן... lady polegra
אתן יודעות מה אתן צריכות לעשות!

Just a Kid 3

New member
*המאושר

היי! מה שלומך? איך את מרגישה? בטוחה? למה? איך קוראין לך? בטוחה? למה? בת כמה את? בטוחה? למה? תאריך לידה? בטוחה? למה? מאיפה? (לא חייבת לענות אם לא רוצה) בטוחה? למה? מה השעה? בטוחה? למה? זמר? למה? זמרת? למה? להקה? למה? שיר? למה? שחקן? למה? שחקנית? למה? סרט? למה? ספר? למה? סופר? למה? תחביבים? למה? סגנון מוזיקה מועדף? למה? ספורט מועדף? למה? כיף לך? למה? מתי הייתה הפעם האחרונה שבכית? למה? בוכה הרבה? הפעם האחרונה שצחקת? למה? צוחקת הרבה? מה מקור הכינוי שלך? אוהבת אותו? למה? כיף לך להיות הקורבן השבועי? בטוחה? למה? צבע? למה? העדפה מינית? (לא חייבת לענות אם לא רוצה) חבר/חברה? (לא חייבת לענות אם לא רוצה) אם יש, שם? (לא חייבת לענות אם לא רוצה) יש לך אחים או אחיות? כמה? גם לך יש אובססיה לתאומים? למה? שמעת על גוד שארלוט? למה? וסימפל פלאן? למה? ומארון 5? למה? ומסט? למה? ושוגרקאלט? למה? מה את חושבת על בקסטריט? למה? והשיר החדש שלהם? למה? אני מעצבנת? למה? יש לך שקל? בטוחה? למה? מה השעה עכשיו? מה את חושבת עליי? למה? היה כיף לענות על השאלות? למה? את רוצה שאני אפסיק? בטוחה? למה? מנגנת על משהו? על מה? היית החו"ל? איפה? כמה פעמים? היה לך כיף? מה עשית בפסח? את לומדת/עובדת? מה יש לך לספר על עצמך? תהני!

lady polegra

New member
המאושרת עונה

היי! היי!! מה שלומך? הכל בסדר איך את מרגישה? מצויין בטוחה? כן למה? כי אין חום ויש גלידה :) איך קוראין לך? סופיה בטוחה? זה מה שבת"ז..
למה? כי אבא החליט בת כמה את? קטינה לחודש וחצי הקרובים ( כלומר בקרוב 18) בטוחה? כן למה? כי ההורים הזדיינו לפני כמעט 18 שנים ו 9 חודשים =) תאריך לידה? 26/06/87 בטוחה? לא למה? כי אני דיסלקטית מאיפה? (לא חייבת לענות אם לא רוצה) פ"ת בטוחה? כן למה? כובע :) מה השעה? 19:10 בטוחה? כן למה? כי השעון מראה 19:10 זמר? אלטון ג'ון למה? כי יש לו קול משגע זמרת? הממ.. אין נבחרת למה? כי הן כולן סטייל בריטני להקה? סקורפיונס, בון ג'ובי , three doors down , queen למה? כי הם טובים =) שיר? kryptonite , it's my life, lonely nights למה? כי אממ.. אני אוהבת אותם! כן.. זהו.. שחקן? בארי ווטסון =) (נו נו מהרקיע!) למה? כי זה בארי שחקנית? ג'סיקה ביל למה? *שתיקה* סרט? יש הרבה.. קומדיות בעיקר למה?כי זה משעשע ספר? סדרת "בלגריאד" ו-"מלוריאן" המשכיהן "בלגאראת הקוסם" ו- "פולגרה הקוסמת" למה?
סופר? טרי פראצ'ט, ואלה שכתבוא את הרומח למה? כי מיאו תחביבים? מכורה למחשב, לאינטרנט, לפורום, לבלוג, לאיסיקיו ולמסנג'ר למה? כי זה ממכר סגנון מוזיקה מועדף? רוק למה? אני יתעלם מהשאלות "למה?" ו- "בטוחה?" ספורט מועדף? ספורט? הא! אני פדלאה למה? כיף לך? כן! P: למה? מתי הייתה הפעם האחרונה שבכית? אתמול למה? כי רבתי עם חבר טוב בוכה הרבה? לא הפעם האחרונה שצחקת? לפני 5 דק' למה? כי חברה שלי פה :) צוחקת הרבה? מודה באשמה מה מקור הכינוי שלך? הספר שכתבתי עליו קודם.. אוהבת אותו? מאוד
למה? כיף לך להיות הקורבן השבועי? עדיין לא סובלת מזה בטוחה? יאפ למה? צבע? סגול/בורדו/ אדום למה? כי אממ.. ככה הפיצול החליט העדפה מינית? (לא חייבת לענות אם לא רוצה) זכרים חבר/חברה? (לא חייבת לענות אם לא רוצה) אף אחד מהם אם יש, שם? (לא חייבת לענות אם לא רוצה) אין
יש לך אחים או אחיות? אני יחידה ומפונקת :9 כמה? זה רק אני והפודל גם לך יש אובססיה לתאומים? לא, רק לרותי :) למה? כי היא מותק שמעת על גוד שארלוט? לא למה? וסימפל פלאן? בהחלט כן למה? כי יצא לי במקרה ככה... ומארון 5? לא למה? ומסט?לא למה? ושוגרקאלט? לא למה? מה את חושבת על בקסטריט? איכס! למה? והשיר החדש שלהם? איכס איכס! למה? אני מעצבנת? רק בגלל הבקסטריט.. למה? כי הם מעצבנים יש לך שקל? שניים בטוחה? לא למה? כי אולי שלוש מה השעה עכשיו? 19:32 מה את חושבת עליי? יש לך דמיון פורה להמציא כל כך הרבה שאלות..
למה? כי יש פה הרבה... מאוד... שאלות היה כיף לענות על השאלות? יאפ למה? כי אני חסרת חיים את רוצה שאני אפסיק? זה בסדר בטוחה? למדיי למה? לא אומרים למה. אומרים מדוע !
מנגנת על משהו? על אורגן מדי פעם, לומדת לבד.. אז הולך דיי גרוע על מה? אורגן היית החו"ל? לונדון
איפה? לונדון כמה פעמים? אחת בינתיים היה לך כיף? *כן עם הראש* מה עשית בפסח? לימודים והשלמת שעות שינה את לומדת/עובדת? מסיימת לרצות את עונש 12 שנות לימודי החובה שלא מביאים שוםדבר יעיל מה יש לך לספר על עצמך? את כבר יודעת הכל עלי!

Just a Kid 3

New member
גמאני מנגנת באורגן!

וגמאני גרועה! אבל בקסטריט לא איכס! אלינה תרביצי לה!

אני בהלם!

גם בון ג'ובי? גם 3 דורז גם סקורפיונס וגם קווין?!?!?!?! אני מאוהבת בך!!!!!
אבל BSB איכס?!?!?! לא יפה

lady polegra

New member
יאפ כולם ביחד

והבקסטריז בויז כבר יוצאים הכל החורים בגלל שישי אותם ברדיו נון סטופ..
ושכחתי להוסיף לרשימה להקה של רוסים בשם ARIA... שאתם אני מחבבת במצבי רוח מסויימים =) גמאני אוהבת אותך

גם אני יש שאלות!

כאילו כזה דה! איך קוראים אותך? מאיפה השם? את מרוצה ממנו? למה? איזה חברת ביטוח את מעדיפה? ראית הקליפ החדש של BSB??? איזה דמות את הכי אוהבת ברקיע? איזה הכי פחות? מה את אוהבת לאכול? מה את אוהבת לשמוע? מה השיר האהוב עליך? ממתי את רואה הרקיע? מי גרר אותך להתמכרות? איזה מגמה את? נכון שאת שונאת את זה? נהנית מהקורבניישן? רוצה לחיות במקום אחר? איזה? ולמה? מה השיר האחרון ששמעת? נכון שBSB חמודים (אפילו אם לא תגידי כן, אני בשוונג)? איזה אייקון את הכי אוהבת? אני מציקה? יש לך אחים? כמה? היית מתחברת אליהם אם לא היו האחים שלך? את אוהבת לרקוד? מה ספר את אוהבת? מה מספר המזל שלך? (אם אין תאלתרי) אוהבת כדורגל? למה? משהו אחר אוהבת? יש לך בלוג? טוב, אני אפסיק עם השאלות המעפנות שלי.... ! שאלה אחרונה? איך כותבים מאפן או מעפן? enjoy

lady polegra

New member
גם לי יש תשובות =)

איך קוראים אותך? סופיה מאיפה השם? פילוסופיה זה אהבת החוכמה וסופיה--> חוכמה.. אבל העיקרכי אבא אהב את השם :) את מרוצה ממנו? יאפ למה? כי אני אוהבת אותו !? איזה חברת ביטוח את מעדיפה? המממ? ראית הקליפ החדש של BSB??? לא איזה דמות את הכי אוהבת ברקיע? רותי איזה הכי פחות? דינה מה את אוהבת לאכול? כל דבר שנככל בקבוצת המזון הלא בריא P: מה את אוהבת לשמוע? כבר עניתי על זה... =) קווין, 3 דורס , סקורפיונס מה השיר האהוב עליך? If tomorrow never comes, lonely nights, when you belive ממתי את רואה הרקיע? המממ שאלה קשה .. מאז שהוא הלך במקביל לארץ המובטחת מי גרר אותך להתמכרות? אני
איזה מגמה את? מחשבים נכון שאת שונאת את זה? אין לך מושג עד כמה נהנית מהקורבניישן? הממ כן רוצה לחיות במקום אחר? לא איזה? ולמה? טוב נו אולי אנגליה.. בריטים חמודים מה השיר האחרון ששמעת? scorpions- send me an angel נכון שBSB חמודים (אפילו אם לא תגידי כן, אני בשוונג)? לא
איזה אייקון את הכי אוהבת?
אני מציקה? לא יש לך אחים? לא כמה? לא..
היית מתחברת אליהם אם לא היו האחים שלך? אין לי אחים. את אוהבת לרקוד? כן מה ספר את אוהבת? מה שיש לו דפים וכריכה מה מספר המזל שלך? (אם אין תאלתרי) מיאו אוהבת כדורגל? לא למה? כי אני לא רואה הגיון בחבורת ברברים רודפים אחרי אויר דחוס בתוך גומי משהו אחר אוהבת? הרקיע
יש לך בלוג? יאפ טוב, אני אפסיק עם השאלות המעפנות שלי.... ! שאלה אחרונה? איך כותבים מאפן או מעפן? טרולולולו

Crazzzzzy Girl

New member
ME 2 ../images/Emo9.gif

מה המצב אחותי ?
מה עשית היום?
ספרי משהו שאנחנו לא יודעים עלייך?
אם היית יכולה לבחור שם אחר מה היית בוחרת ?
מה את עושה כשאת קמה בבוקר ?
תגידי ותאמרי לי זה אותו הדבר ?
אם לא מה ההבדל ?
כדורסל או כדורגל ?
לא נמאס לך לענות על שאלות?
את לא תכעסי אם אני אמשיך לשאול , נכון ?
מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה?
איזה צבע את הכי אוהבת?
במבה או ביסלי?
איזה סוג סלולרי יש לך?
את עובדת ?
מה יש לך על המשטח לעכבר?
כמה טלפונים יש לך בבית?
כמה דיסקים יש לך?
מקוריים או צרובים ?
את עייפה ? עוד קצת
מה השעה ?
מה את עושה עכשיו ?(חוץ מלענות)
מה את חושבת על חברי הפורום ?
ואחרונה .....
נכון שאת שמחה שסוף סוף סיימנו

lady polegra

New member
ME 3

מה המצב אחותי ? הכל טוב אחי =) מה עשית היום? ניסיון פתטי ללמוד פיזיקה, ניסיון לגרום לזה שיהיה לנו ספר מחזור נורמלי, והרבה שינה, והסברתי לחברה שמתנחלת פה משפט תלס.. ספרי משהו שאנחנו לא יודעים עלייך? אני שומעת ביטלס
אם היית יכולה לבחור שם אחר מה היית בוחרת ? אני אוהבת את השם שלי.. במידה שלעולם לא חשבתי על להחליף אותו מה את עושה כשאת קמה בבוקר ? פותחת עין אחת סוגרת אותה וממשיכה לישון תגידי ותאמרי לי זה אותו הדבר ? לא, זה ביטויים שמסמלים א אותה המשמעות אך השני הוא בשפה גבוהה יותר :) אם לא מה ההבדל ? כבר אמרתי.. כדורסל או כדורגל ? שופינג או סקס =) או אולי שניהם בו זמנית... לא נמאס לך לענות על שאלות? לא את לא תכעסי אם אני אמשיך לשאול , נכון ? נכון מאוד יקירתי מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה? להיות קטנה איזה צבע את הכי אוהבת? סגול ובורדו במבה או ביסלי? מוות בעינויים איזה סוג סלולרי יש לך? החדש שקניתי לפני שבוע (סמסונג 640 עם מצלמה
) את עובדת ? עוד לא מה יש לך על המשטח לעכבר? דף נייר כמה טלפונים יש לך בבית? אפס.. כמה דיסקים יש לך? יותר מדי מקוריים או צרובים ? צרובים בבדאי את עייפה ? עוד קצת --> לא עייפה מה השעה ? 20:41 מה את עושה עכשיו ?(חוץ מלענות) שומען קווין ואת זיוני השכל של המתנחלת משאלה השניה מה את חושבת על חברי הפורום ? את בטוחה שאת רוצה לדעת
ואחרונה ..... נכון שאת שמחה שסוף סוף סיימנו. לא! הא..!! עוד שאלות..!!

שאלות

איך קוראים לך? בת כמה את? איך הגעת לפורומים של תפוז? איך הגעת לפורום הזה? איך התחלת לראות את סדרה? מאיזה עונה התחלת לראות ובאיזה ערוץ? מה העונה האהובה עליך? זהו.......

lady polegra

New member
זה קצר אז עונים על זה קודם

איך קוראים לך? בפעם השלישית... סופיה
בת כמה את? כמעט חוקית איך הגעת לפורומים של תפוז? דרך תפוז
איך הגעת לפורום הזה? הוא היה בדף הראשי איזה פעם איך התחלת לראות את סדרה? היה את הארץ המובטחת ואז את הרקיע.. והתאהבתי
מאיזה עונה התחלת לראות ובאיזה ערוץ? הולמארק.. הממ.. נדמה לי הראשונה מה העונה האהובה עליך? כולן ללא יוצא מהכלל.. חוץ מהשלב שמרי יורדת מהפסים.. אוי זה היה קצר..

למעלה