Dark faith

New member
../images/Emo18.gif

מלא מלא הודעות נמחקו מהפורום, וגולש נחסם. צר לי- אבל אני לא מכונה ששמו של בנאדם- ונוסיף צעיר שנהרג יוכפש....בגלל "שמועות"! דבר שני, היה פיגוע טרור- אני לא אתן לאף אחד להצדיק פיגוע שכזה.... את ההכפשות מחקתי, אבל הגולש שהצדיק את הפיגוע, כבר החלטתי לחסום. מצטערת....למרות שאני נוטה לאפשר 99% מההודעות, יש הודעות שפשוט אין להם מקום כאן.

dimiav

New member
טוב אז יאלה ביי כולם

לאור השטויות האלו אני מחליט לעזוב את הפורום (אני לא מצפה לסערה או משהו הרי בקושי מכירים אותי כאן..) אני לא מוכן להשתתף בפורום פשיסטי

Dark faith

New member
איך היית מעמיד עצמך...

אם היית קרוב של אותו צעיר, והיית קורא את כל השמועות האלה שמפיצים עליו?? תחשוב שניה??? ובקשר לגולש שנחסם...צר לי- אבל שהוא קורא לעשות פיגועים נגד ערבים, יש לי את כל הזכות לחסום אותו. אם מהלך העניינים לא מתאים לך, באמת חבל,אבל אני לא אתן בשום אופן במה להסתה טרוריסטית בפורום.

dimiav

New member
איך היית מעמידה את עצמך...

אם היית קרובה של אותו אחד שיהרג בגלל נער שיצא לכביש תחת השפעת סמים? תחשבי שנייה...

רייצל87

New member
התקשרו מהבלוקבסטר ואמרו ש....

שתחזיר את הסרט שאתה חיי בו!!!!! אני לא יודעת מה הלך פה בפורום ושרותם (המנהלת) מחקה את ההודעה האלו.. אבל ממש שאני מבינה היו פה הודעות הסטה ופגיעה באנשים ובנער שנהרג בונא אנשים הוא מת אתם קולטים זה ילד שגל עם אחי הוא היה מוולה שעות רבות אצלי בבית ואני מכירה אותו והיא ילד מקסים ואני לא יודעת מה אמרו עליו פה וזה ממש לא לעניין לא משנה מי זה הוא מת אז תנו לא מינימום כבוד ואל תרכלו.. ולגבי ההודעות הסטה נו בחיית גם אני בתור אדם בעל דעות ימניות אני יודעת שמה שרותם עשתה זה נכון (המחיקה של ההודעה) כאילו למי יש זכות לרשום פה שמה שהבחור הזה עשה זה נכון או שצריך לעשות כמהו וכו.. כי אנחנו ממש לא צריכים ליצור בצד שלנו טרור זה ממשלא מה שאנחנו צריכים יש לנו מספיק בעיות.. אין לי מושג מי אתה אבל קח את עצמך בידיים ותחשוב לפני שאתה מאשים..

Dark faith

New member
מתוקה../images/Emo24.gif

בנוגע לצעיר שנהרג בתאונה, מדובר על ההרוג מלפני שבוע- בן ה-26...

רייצל87

New member
אותו דבר..

וגם אותו הכרתי קצת.. ועדין אם זה בן אדם ב-26 צריך לדבר עליו.. ממש לא.. הכול תקף לכל אדם..

Dark faith

New member
ברור!!!

בזלל זה ההודעות נמחקו. פשוט רצינו להדגיש שלא מדובר בנער בן ה-16.

spake

New member
זה לא פיגוע יהודי! זה רצח!

רצח בדם קר!!!!!!! וכל מי שמצדיק את האיש הזה שאני מצטער מאוד שהוא נקרא יהודי כאילו מצדיק מעשה שבו אדם יקום ויתפוץ באוטובוס או יהרוג חס וחלילה חבר שלו....... וחוץ מזה הלינץ שנעשה אח"כ ברוצח גם הוא מסמל משהו על החוק בישראל....... אנשים זה רע!!!!!!........ לאיפה הדרדרנו?........ ד"א את מי חסמת?

L i r a n 5

New member
בקיצור

חסמת אדם כי לא הסכמת עם דעותיו. מספיק להסתתר מאחורי סיסמאות.

De-Panther

New member
../images/Emo9.gifזה לא עניין של..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הסכמה עם הדעות הללו זה עניין שהיו כאן הודעות של הסטה לפיגוע עקרון חופש הביטוי בנוי על זה שלכל אחד יש זכות להביע את דעותיו כל עוד הן לא פוגעות באחר מה לעשות שהסטה לפיגוע זו פגיעה בהרבה אנשים אחרים

Dark faith

New member
אני מבקשת...

שכל הערה בנוגע למחיקות ,פאשיסטים וכדומה להפנות למסרים שלי. צר לי שלפעמים יש לחופש הביטוי גבולות- שעליהם צריך להקפיד.

למעלה