pishkashit

New member
../images/Emo18.gif

הכל ברוח טובה באמת ואתם אחלה אנשים ויש פה המון חברים וקרובי משפחה ומה לא.. אבל בבקשה, שוב. בלי לעשות שיחות אישיות ופרטיות על גבי הפורום. זה מציף אותו וגורם להודעות חשובות יותר לרדת למטה. וחבל. אני נכנסת לפורום כל כמה זמן וההודעות פשוט גדלות וגדלות ללא כל סיבה. אז שוב, כל ההודעות שבינכם לשיחות אישיות ופרטיות, תעשו בינכם. תודה. -ההודעה הבאה שתהיה אישית ונוגעת לאדם מסויים בפורום או כתגובה למשהו שאדם אחר כתב, פשוט תימחק- לילה טוב.

pishkashit

New member
../images/Emo26.gif

ושכחתי להגיד שיש את ה
השבועי שהדר (אם אני לא טועה) דואגת לשים. ואפילו יש שניים בשבוע. אני מקווה שתפנימו

talba3

New member
המנהלת, המנהלת ../images/Emo70.gif

אני רוצה לשאול שאלה!!! מזה ה
השבועי

pishkashit

New member
../images/Emo6.gif

*הרגשתי הרגע כמו מורה*
זה שרשור שנפתח ושם אפשר לכתוב כל מה שבא לך שלא קשור לבית הבובות. כל דבר שקרה לך באותו יום, השבוע, שהולך לקרות. כל דבר שבא לך לספר.. זה המקום.
אני מקווה שהבנת

talba3

New member
כן הבנתי אבל יש לי הצעה...!

כמו ששמתי לב אני אידיוט בקטעים האלה של מה זה אוף או מה זה נצל"ש שעכשיו אני יודע וכנראה שיש עוד "מושגי פורום" שאנשים אחרים כנ"ל אני לא יודעים אליהם אז אני פותח נצל"ש חחח לאנשים שלא יודעים מושג כלשהו מהפורום ורוצה לדעת! (אני כבר שאלתי שני דברים)
אני ישאל עוד משהו אבל זה אני חושב שסתם דבר: מה זה אומר |חמוס| ???

pishkashit

New member
עדן יודעת לענות יותר טוב ממני../images/Emo3.gif

בעיקרון |חמוס| זה סתם סוג של אייקון... זה כמו שאני ארשום |כוכב| אם תסתכל על האייקונים בתפוז אז יש כל מיני סוגים של חיות וחמוס אין. אז עדן במקרה הזה המציאה אייקון זה - | | התחום הגדרה של אייקון.. אז היא כתבה את השם של החיה שהיא רוצה ושמה את שני הקוים האלה בתחילת המילה ובסופה. אבל אין לזה שום משמעות ממש

hodayoyo

New member
אבל בשבילה יש לזה משמעות../images/Emo60.gif

כי זה החמוס של ההוא מהפינה באתר של יוני בלוך וזה, נו איפה עדן כשצריך אותה?!
משהו עם חמוסים9 אכזריים וזה

pishkashit

New member
../images/Emo26.gif [2] - סליחה שאני מציפה../images/Emo122.gif

הוספתי את השרשור על המפגש פורום בסוכות לטאגליינס. ככה שגם החדשים מבינכם שלא שמתם לב לשרשור כי הוא ירד למטה , תוכלו להיכנס לטאגליינס ולראות את הפרטים וכמובן להגיע
יש תמונה כאן בצד שמי שלא יודע היכן נמצא הטאגליינס, יסתכל כאן. ולחיצה על זה תוביל אותו לכל מיני שרשורים מסויימים שנכנסו לשם והאחרון מבינהם הוא הסבר על המפגש

י ר ד נ י

New member
החלטתי לבוא ../images/Emo9.gif

אממ איתי אולי תבוא[ו?] גם??? זה יהיה כיף
ותקשיבו. מי שבא לבראשית.. אולי נעשה מיני מפגש פורום שם?

sabag12

New member
../images/Emo54.gifבכוונה ../images/Emo123.gif

לירון אני אוהב אותך

למעלה