אטרקציות באילת עבור ילד בן 5.5

אורניהו

New member
../images/Emo180.gifאטרקציות באילת עבור ילד בן 5.5../images/Emo180.gif

בוקר טוב רציתי לשאול אילו אטרקציות יכולות להתאים לילד בן 5.5 באילת? אנחנו נהיה 4 מבוגרים+ילד+תינוק . אנחנו נהיה באילת 4 לילות בסוף החודש 27-31.5 במלון מרינה קלאב.(דרך אגב איך המלון?הבריכה?יש צוות בידור?האוכל?) בקשר לאטרקציות אם אפשר גם מחירים אודה לכם על התשובות.

Liraz 6q

New member
אהממ.. לגבי המלון

אין לי מושג.. לא הייתי שם שנים.. אטרקציות לילדים יש את עיר המלכים זה בסביבות 80 ש"ח לילד.. אם אני לא טועה אל תתפסי אותי במילה.. ולמבוגר זה 100+.. את האיימקס שזה בערך 40-45 ש"ח לכרטיס.. לא עולה לי עוד כלום בראש.. סוריי.. בכל אופן, תהנו:]

AdamINC

New member
בנוסף למה שאמרו:

יש את המצפה התת ימי.. ילדים תמיד אוהבים דגים מוזרים וכו'. יש שם גם את הצוללת הצהובה שעושה סיורים מתחת למים וכאלה (או שהיא כבר לא קיימת? לא יודע). יש בקיבוץ אילות כל מיני מקומות כאלה עם חיות גם.. או חי-בר יוטבתה, שזה לא באילת, אבל זה רק 30 דקות מפה.

havlaz

New member
צוללת צהובה????

בוקר טוב!!! נמכרה לתאילנד לפני שנתיים וחצי

אל תרגיש לבד

גם אני גיליתי את זה עכשיו למה מכרו אותה? אני זוכרת שהיא הייתה להיט כזה כשהייתי בת 5 בערך

harhanegev

New member
כדאי גם לשאול

בפורום "צימרים חופש וכיף בישראל", שם תקבלו עוד הרבה מידע. הייתי רוצה להמליץ לכם גם על טיול של 30-40 דקות בהרי אילת שלא דורש אפילו מכונית אחת, אבל בעונה הזאת זה מעשי רק באזור 6 בבוקר, ואני לא בטוח אם אתם כל כך תרצו לקום כל כך מוקדם.

אורניהו

New member
היי תודה לתשובות ולהצעות..רק אשמח אולי

להצעות סיורים קטנים וקרובים לעיר אפילו לשטח. ותודה על הכל

harhanegev

New member
אתם מוכנים לקום ב-5 בבוקר

בשביל מזג אויר נורמלי ? אם כן, אז מהאזור של רח' הספורטאים ורח' האיצטדיון יש מגוון רב של שבילים חביבים, חלקם מסומנים וחלקם לא. בכל אורך מבוקש ולכל רמת קושי רצויה. תוכל לראות כמה רעיונות בפורום הרי אילת (קישור בחתימה שלי), ואם אין שם משהו שמתאים לך תוכל לבקש ממני אורך מסויים ורמת קושי מסויימת ואשמח להמליץ.

למעלה