איזה משחקים יש במאה-24?

AKIRA972

New member
../images/Emo180.gifאיזה משחקים יש במאה-24?

ממה שראיתי יש WATERPOLO וכדורסל אבל זה במאה ה-22 של ארצ'ר. למה אין מכבי תל אביב בעולם מב"כ? מכבי הפדרציה - אלופת רביע אלפא לתאריך כוכבי 433567.1 תחשבו על זה רציני שנייה אם רוצים שמסע בין כוכבים יתרענן ויביא מחשבות חדשות צריך אנשים חדשים. אני באמת מקווה שהסרט החדש שאותו יעשה צוות חדש גם על המסך וגם מאחורי המסך יביא את השינוי. אולי נראה את קירק וספוק הצעירים במשחק כדורסל טוב. זהו השינוי שמני קוטו הביא לעונה 4 ודרך אגב אתם יודעים ששרן היה אמור להיות קבוע בעונה 5 של אנטרפרייז. אסור לנו לחטוא בתור טרקים בכך שנגיד זה לא הטרק שאנו אוהבים כמו שנאמר על סרטים קודמים. אני מקווה למשהו שונה וטוב ויותר חשוב לביצוע מוצלח שלו. אני באמת מקווה ש 2008 לא תהיה שנת סגירת הפורום ופשיטת הרגל הסופית של מב"כ.

AKIRA972

New member
שמות לסרט ה-XI -הצעות

הצעות שהועלו כבר: The Wonder Years Saving Private Spock STXI:90210 The Return when spock met Kirk משהו אחר ומאוד מעניין שעלה: http://www.greatlink.org/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1474

sysiphus

New member
משחקים (וספורט בכלל) של מב"כ...

שח-מט תלת מימדי, ריבועים פרסיאניים (שמעו על זה, לא ראו), סקוואש, רכיבה על סוסים, סייף, טיפוס הרים, בייסבול (אבל המשחק נמוג לחלוטין ומשחקים אותו רק נוסטלגיסטים), סקי, שיט קייאקים, צניחה חופשית ממסלול סביב פלנטה (Orbital skydiving). את אלה אני זוכר כרגע. לילה טוב.

n i v1

New member
הו נעים לראות ששבת אלינו

(האמת מתגעגע ומתבייש להודות)

יש את המשחק הזה שנעמי ווילדמן

משחקת עם ניליקס ושבע, שכחתי את שמו.

אה, ואיך קראו למשחק ההוא שדאטה

שיחק מול החיזר הפוץ, ובסוף הבין שכדי לנצח הוא צריך לנסות להגיע לתיקו?

n i v1

New member
מהפרקים המוצדקים ביותר של TNG

Peak Performance פרק מדהים

piper cub

New member
עוד משחק

המשחק הוולקני - קאלטו. בוויאג'ר טובוק משחק בזה, 7of9 משחקת, הארי קים מנסה לשחק ואיצ'ב (שהוא היחיד שניצח את טובוק למיטב ידיעתי).

למעלה