אליסה
בבית
המשפט

../images/Emo180.gifאליסה../images/Emo150.gifבבית../images/Emo69.gifהמשפט../images/Emo82.gif../images/Emo88.gif../images/Emo70.gif

כן כן..הגיע הזמן לפתוח אחרי שאני דוחה את הפתיחה במספר ימים
בית המשפט היא פינה חדשה שבה אליסה נשפטת[כמובן,לא במציאות]ואנחנו השופטים[חברי הפורום]נותנים לה את גזר דינה מידי שבוע . כמובן,כל חבר שמשתתף במשחק מחויב להחליט אם אליסה מואשמת או לא . והשבוע בבית המשפט... אליסה והבית שלה אליסה התראיינה לעיתון בנה בעצמך בACE ולהלן מנספר דברים שחשבתי שחשוב שתדעו: המראיינת המדיהמה והמקסימה=אנוכי שלי.חח-אליסה כפרה שלי מה שלומך
אליסה:בנתיים הכול בסדר שמעת שבסוף המזימה שלך לא יצאה ואני זכאית וחופשיה. שלי:אכן כן,והנה שוב אנחנו נפגשות אבל הפעם בענין הבית שלך אליסה:אכן כן יש לי בית מהמם פי 1000000 יפה יותר משלך-ני ני ני ניייייי שלי:אוקי אליסה תורידי הילוך,קיבלנו מספר שאלות אליך,ונתחיל בשאלה ששלחה בריטני ספירס למה יש לך בית שנראה כמו העיר הכי עתיק בעולם
אליסה:אוי מיגאד איך היא העזה..ואני חשבתי שהיא חברה בעיקרון את הבית שלי עיצב מעצב מיוחד והוא בחר והחליט שזה הכי יפה שיש ואני תמיד עושה מה שאומרים לי
אז אני לא יודעת מה איתך שלי אבל לפני שאת מאשימה אני חושבת שניתן לבית המשפט בשם פורום אליסה לבדוק להחליט ולברר שלי:אוקי גירל,בית המשפט התיק מועבר אליכם ורק אליכם מיד אני אוסיף מספר תמונות נבחרות של הבית-שיהיה לכם יותר קל להחליט וכמובן תזכורת|חלזון|
אז מה לעשות
חבר השופטים[חברי הפורום אמורים להחליט זאת
]
במידה ותחליטו שאליסה לא אשמה רישמו
או
ומדוע
ואם לדעתכם אליסה אשמה רשמו
או
ונמקו מדוע
מהו לדעתכם העונש שמגיע לאליסה אם בכלל מגיע לה עונש.
הפעם אני חשבתי על רעיון לפינה מקווה שתאהבו
חשבתי עליו כי לפני מספר חודשים פתחנו שרשור תמונות של הבית שלה והתגובות עוררו קצת זעם ואי הבנה אבל גם כיף ויופי
כמובן שכל התוכן הוא בדיוני[הכתיבה והתגובה של אליסה]
אם למישהו יש רעיון להאשמות לגבי אליסה בבקשה שלחו לי מסר

תוצאות הפינה הקודמת../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

באשר לתוצאות הפינה הקודמת, http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1620&msgid=102822336 זה היה הלינק ומה שמאוד חשוב שתדעו שזה שכול מי שהצביע חושב שאליסה לא חשובה בין אם היא לא באה לארץ היא תמיד נמצאת בפורום בתפוז שפעיל בארץ ישראל-וכמו שאומרים,יותר מזה אנחנו לא צריכים
3 השופטים החליטו פה אחד התיק נסגר סופית סופית
תודה לכל המצביעים
מקווה שנהנתם
אוקי מה שנשאר זה לעלות את התמונות שבחרתי

והתמונה לא נשלחה לכן הנה שוב

הפינה הבאה תיפתח בעוד כשבוע וחצי מקווה שכל כל כל חברי הפורום יצביעו
סה"כ הפינה היא פינת בידור כיפית ולא דורשת מכם הרבה מאמץ חוץ מקריאה ובחירה

always be me mc

New member
לא אשמה!../images/Emo45.gif

אולי לנו זה נראה ענתיקה אבל אם היא אוהבת את זה וזה נוח ונעים לה אז שתהנה(אגב כנראה שזה נעים לה כי אחרת היא הייתה עושה משהו בנידון ואני בטוחה בנוגע לזה)

spelling

New member
../images/Emo127.gifלא אשמה!

זכותה לעשות מה בראש שלה גם אם זה לצבוע תקירות של כל הבית באדום ולתלות תמונות שלי! הבית אולי לא לטעמי ונראה לי באמת ישן וקצת מאכזב אותי במיוחד שהיא בחורה עם חיים ומגניבה ויצא לה כזה בית אבות אבל יודעים מה?הלוואי על כל הזקנים בית אבות כמו שלה!חחחח אבל זה הבית שלה..המקלט שלה והמקום הכי חשוב לה והיא חייבת להרגיש בו הכי טוב!ואם זה מה שעושה לה טוב שתלך על זה!חוצמזה..יש דברים נוראים יותר... אבל אל כזה נורא אהבתי במיוחד את הבחוץ של הבית!

julie90

New member
../images/Emo88.gif פסק הדין שלי

לא אשמה
. יש לה בית מהמם - הלוואי עליי
.

YaEl 15

New member
לא אשמה ../images/Emo88.gif

לדעתי, זה לא מיושן אלא קלאסי... וחוץ מזה - זכותה ! חחח.. משעמם לי

למעלה