אני ואתה נסכמ"ש את העולם

veredmp

New member
../images/Emo180.gifאני ואתה נסכמ"ש את העולם../images/Emo180.gif

טוב, צריך איכשהו לציין את העובדה שיש היום את המופע של אריק אינשטיין, לא?
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: השבוע נפתח רשמית החופש הגדול ואיתו השאלה הנצחית – ים או בריכה? סוף שבוע רגוע וחמים לכולם

ady18

Well-known member
מסכמת:)

שיר השבוע של מירי אינתא אומרי ושיר לשירה שיר השבוע לא של מירי אשה לוויתן live עברי לידר תוכנית דואט ישראלי\אני ואתה בפארק עשה כמובן יום שני ההופעה של מירי וסינגל של מירי:) מחכה שבוע מפגש איה כורם וברור שים אממ השבוע נחמד מאוד

bnhadar

New member
:)

שיר השבוע של מירי: שני כוכבים שיר השבוע לא של מירי: כשתבוא אהבה סרט השבוע: ההצעה, סרט גדולללללל יום הכי מוצלח: יום לפני שהוא טס...
משהו שהוריד: הוא טס!!!
אני מתגעגעת אליו כל כך! משהו שאני מצפה לו שבוע הבא: הוא חוזר!!! אה...וכינרת... פגישה: לא, לצערי..
סיכום שבוע: חרא שבוע! יםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם עדיף על כלור.. XD סוף שבוע נהדר לכווווווווווווולם!!!(וקריר חם מידי)

veredmp

New member
סכמ"ש נטול כותרת.......

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "על הכתף של תל אביב" ועוד כל מיני. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שער 6 - אריק ברמן, כל מיני קרן ועפר, יסמין - הפיל הכחול. תמונת/פליקס השבוע: היתה בחירה קשה בין התמונה הזו לתמונת הסושי, אבל החיוך הזה כל כך מקסים, הוא גבר אצלי על הצחוק מהתמונה השניה
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: the closer - היה פרק מהמם! ציטוט/י השבוע: אתמול אביב ואני ניסינו להזכר איך קוראים למתופף של שלמה ארצי. הוא אמר שקוראים לו או ישראל או מאיר. מסתבר שקוראים לו "מאיר ישראל"
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום שני ההופעה ויום חופש ראשון רשמי שלי, שלשום הייתי בהצגה "משוגעת" - מומלץ ביותר, סיפור חזק ושחקניות מעולות (וכנראה ששחקנית שרוצה להכנס להריון צריכה לקחת את התפקיד של "טומי", כי אסנת פישמן ששיחקה בו עכשיו בחופשת לידה וריקי בליך שמחליפה אותה עכשיו בהריון.......) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של קרן, יום כיף עם חברה בת"א. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: ראיתי אותה על הבמה והיה מדהים, זה נחשב?
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חופש!! שאלת בונוס: השבוע נפתח רשמית החופש הגדול ואיתו השאלה הנצחית – ים או בריכה? האמת שאני לא חובבת מים גדולה במיוחד ולא הייתי לא בים ולא בבריכה שנים רבות, כך שאין לי העדפה.

veredmp

New member
אנחנו דוגלים בחופש הביטוי פה בפורום

לא חייבים להשאר מצומצמים באפשרויות שניתנו לנו, מותר ואף כדאי לצאת אל מחוץ למרחבי השאלות. או במילים אחרות, קפוץ לי

viko222

New member
אני../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):תן לי סימן. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):אצלנו בחצר בין ענפי הזית.....סתם,אין שיר ספציפי. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:התוכנית היחידה שראיתי היתה אורלי וגיא בע"מ.משהו כזה.. ציטוט/י השבוע::חם חם חם" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:חמישי,דבר שהעלה לי תמצב רוח גם היה אתמול
קבלתי מהדורה בריטית לאלבום של בריטני
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:שני.חום איימים דיכא אותי
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:וואלה כלום. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:הלוווווווווווווואי! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:אחלה. שאלת בונוס: השבוע נפתח רשמית החופש הגדול ואיתו השאלה הנצחית – ים או בריכה?בריכה או ים כשאין מדוזות.

אז יבואו כבר כולם

שיר של מירי-ברכת המלך שיר לא של מירי-מקום לצידך דור דניאל תוכנית-אני ואתה בפארק מופע הצדעה לאריק אינשטיין,למרות שהיה קצת יבש\סרט-ברונו\סדרה-מסודרים 2\פולישוק שבוע הבא-חתונה וכרטיס ללאונרד כהן סיכום במילה אחת-אחלה עשה את השבוע-MP4 שקיבלתי בריכה או ים?ברור שבריכה.

איריס מ

New member
../images/Emo222.gifמסכמש"ת../images/Emo222.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): ככה זה, כלוב של זהב, לשם, עכשיו אתה חוזר בחזרה, טיפה טיפה, ילדה שהתבגרה, על הגשר הישן. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מבול, לוקח ת'זמן, על הגשר הישן [בביצוע של רמי וריטה]. תמונת/פליקס השבוע: תמונה שיצרתי דרך אתר ספציפי באחד מרגעי השעמום שלי
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: הופעת המחווה לאריק איינשטיין אתמול בערוץ 10. ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: אין יום נבחר, כל יום היה נחמד. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שבע"ה סוף סוף אחרי חודשים ארוכים אבא שלי יחזור הביתה, מקווה
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חם. שאלת בונוס: השבוע נפתח רשמית החופש הגדול ואיתו השאלה הנצחית – ים או בריכה? ים של בריכה
אם להרחיב אז... אוהבת ים מעדיפה בריכה.

veredmp

New member
על זה נאמר "עץ או פאלי?" ../images/Emo6.gif

שמחה על אבא שלך

איריס מ

New member
או במילים אחרות... 2 צדדים למטבע ../images/Emo130.gif

"קרן או מירי"?
(לגבי אבא שלי)

veredmp

New member
../images/Emo6.gif

אתמול חברה שלי אומרת לי "אמרו לי שמירי הופיעה שבוע שעבר במועדון לילה". מה שמוכיח סופית שלא משנה כמה זמן יעבור, יש אנשים שבשבילם קרן ומירי תמיד יהיו אותו בן אדם

Music4Life

New member
והנה השבוע שלי :)

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הממממממ.....בחירה קשה...אגיד הפעם "באה אליכם"
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
לא יודעת... תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
לא עולה לי בראש כלום חוץ מהסידרה שלי ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
בפירוש יופ שלישי - היום שהלכתי לשיעור פיתוח קול ראשון
זה היה מדהים, זה היה מוצלח...והתחלה חדשה עבורי.... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
יש יש הרבה...יש כאב גדול בחיים כרגע, אני שמה אותו בצד וממשיכה אבל עדיין קשה, זה נסחב לכל מקום....יהיו תקופות טובות מאלה
כל עוד אני רואה ושומעת את מירי, זה מקל ומכניס אושר בפנים.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
אין לי מושג מה יהיה שבוע הבא שיש לחכות לו...הלוואי והיתה הופעה של מירי החודש בקרוב, אבל אין....וזה בעסה . האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-
כן, בזאפה תל אביב, היה מקסייייים. היה טוב לראות את מירי קרובה קרובה ועכשיו...יש סתם געגוע מחדש
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
לא יודעת איך לסכם אותו....קרו דברים שמחים אבל הכל הכ טבול בעצב מבחינתי
שאלת בונוס: השבוע נפתח רשמית החופש הגדול ואיתו השאלה הנצחית – ים או בריכה?
בשבילי בברור - ים! מאחלת סופ"ש חגיגי, צאו לבלות קצת... אבל הזהרו, שמרו על עצמכם ותעריכו את הדברים שמסביבכם...

מסכמת עם הרבה אהבה../images/Emo230.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שיר לשירה - שמו את זה עכשיו בפרק של הבובלילים כאשר עינב עוזבת את הבית לטובת אילת. מרגש. דמעות. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כל השירים שהיו אתמול בפארק - בייחוד הביצוע לתוכי יוסי וסע לא. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:בברלי הילס 90210, בובלילים ציטוט/י השבוע:יותר הופעות, פחות אירוחים. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:כל יום היה טוב - להיות אחרי מבחן בסדסטיקה שנמשך יותר מדי זמן, הופעה בפארק, הופעה של מירי ועוד דברים שאני ו- ורד יודעות ואני לא יכולה לכתוב פה אבל אותי באופן אישי הצחיק עד מאד. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:מבחן בסדסטיקה
החום הזה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:השבוע מתחיל עם טיול לירושלים עם העבודה (ויקו- אחשוב עליך),באמצע יש עוד מבחן בסדסטיקה- שרק רוצה להיות אחריו - לקראת סופו יש הופעה של קרנונה וביום שבת -התחלת חגיגות יום הולדת בסופ"ש בקרב המשפחה, האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-כןןןןן א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:הכל סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מהמם שאלת בונוס: השבוע נפתח רשמית החופש הגדול ואיתו השאלה הנצחית – ים או בריכה- רק ים
-

מסכמת שבוע../images/Emo66.gif../images/Emo205.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי) יש הרבה אבל נבחר רק כמה שיר לשירה,ברכת המלך,עכשיו אתה חוזר בחזרה ולשם.
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי)-כל מיני שירים לא זוכרת משהו מיוחד
תמונת/פליקס השבוע- צילמתי כמה סרטונים בהופעה אבל שכחתי את הכבל של המצלמה שלי וזה יידחה לשבוע הבא
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם-אני לא מאמינה שאני כותבת את זה אבל החום הזה המיס לי את המוח וראיתי ערוץ הילדים הפיגמות והיכל התהילה
ציטוט/י השבוע- מירי בהופעה בזאפה אחרי הסיפור על ההופעה ברוקדים עם כוכבים או כוכב נולד "נראיתי כמו קלמר גרוזיני ענק"
ואם יש פה גרוזינים אז סליחה מראש.
איזה יום היה הכי מוצלח?דבר אחד שהעלה לכם את מפלס מצב הרוח-כל השבוע היה טוב כי הייתי בחופש היום הכי טוב יום שני ההופעה של מירי ושלושה ימים של טיולים ומנוחה בירושלים
משהו שהוריד לכם את מפלס מצב הרוח-השיניים שלי שהחליטו לכאוב בחופש וטיפול שאני צריכה לעשות בהן שהולך להיות יקר ויעלה יותר מכל המשכורת שלי
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא-לא משהו מיוחד
סתם לחזור לשגרה,לעבודה למסגרת.
האם פגשתם את מירי השבוע-כן ראיתי אותה בהופעה והיה הכל ביחד
סכמו את השבוע במילה אחת:מוי כיף
או פשוט כיף
שאלת בונוס ים או בריכה-ים רק ים

../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif:אולי תלמדי כבר לשרשר

למעלה