גלריות הפורום

motib4

New member
../images/Emo180.gifגלריות הפורום../images/Emo180.gif

omerikoosh פנתה אליי במסר עם רעיון. שכל אחד ישרשר תמונה אחת בלבד לפי נושאים, והתמונה תתוסף לגלריות הפורום. אהבתי מאוד את הרעיון ואני מציע שנעשה את זה בצורה מאורגנת. מייד אשרשר לכאן קטגורייה מסויימת- סרט, או סדרה וכל אחד ישרשר תמונה אחת מהנושא. אחר כך כל התמונות יאספו לקטגורייה בגלריות. אחרי שנאספו מספיק תמונות ייפתח עוד נושא אליו ישורשרו תמונות אחרות.
מצפה שתהיה השתתפות-

motib4

New member
../images/Emo180.gif"לונדון המנצחת"../images/Emo180.gif

כל אחד מוזמן לשרשר לכאן תמונה אחת מהסרט.

omer wild

New member
אווווווווף כל הזמן שמים תמונות...

או נושאים של "להרוויח את לונדון" ... אתם ממש אוהבים את הסרט הזה מה!!!... אולי נעשה על סרט אחר ??? מיצינו כבר יותר מידי את התמונות של הסרט הזה... בואו נעשה על "חופשה בשמש" !!!

RinRan

New member
עמרוש, אני איתך!!!!

"להרוויח את לונדון" זה הסרט הכי משעמם ב-י-קו-ם כולו!!!!! האווירה של לונדון מאד אפורה ומשמימה וגם האו"ם וכל זה... כשראיתי את הסרט פשוט לא יכולתי לראות אותו...- כל הזמן קמתי והתהלכתי לכל מיני מקומות... (בבית)- אבל המשכתי לראות בתקווה שזה יהיה מעניין בהמשך... אבל- לא!!! אני ממש לא רוצה תגובות על זה, סורי- no... וחוץ מזה- בואו נשרשר תמונות מסרט/סדרה אחר/ת, פליז!!!!!!

חמודות../images/Emo68.gif:)!

הוא התכוון שכל פעם הוא יכתוב סרט אחר ונשרשר תמונה מהסרט הוא התחיל עם לונדון לאיודעת למה אבל הוא לא התכוון רק לזה אחרי שכולם ישימו תתמונות של לונדון מנצחות הוא ישים אחרות:)

קארין

בהתחלה גם אני חשבתי שהסרט משעממם אבל הייתי בלונדון והיא מאוד יפה והדברים היו מאוד יפים ולקראת הסוף זה נהיה מעניין כך שזה פיצה על חלק מהזמן

motib4

New member
../images/Emo180.gif טובות השתיים../images/Emo180.gif

שכל אחד ישרשר לכאן תמונה אחת בלבד מטובות השתיים.

למעלה