הנה שלי !!
O omer wild New member 15/8/02 #22 נכון יש משהו מוזר בתמונה ?! כאילו טובות השתיים צולמה כשהן היו יותר קטנות מהתמונה הזאת !! אני לא שוכרת איפה מצאתי את התמונה...אבל היא די מוזרה... אבל לא אכפת לי כי היא מהממת !!!!!
נכון יש משהו מוזר בתמונה ?! כאילו טובות השתיים צולמה כשהן היו יותר קטנות מהתמונה הזאת !! אני לא שוכרת איפה מצאתי את התמונה...אבל היא די מוזרה... אבל לא אכפת לי כי היא מהממת !!!!!
א אני רואה כפול New member 15/8/02 #28 זה התמונה הזו היא מהאתר שלי... יש לי את הספר הזה ואני סרקתי אותו לשמתי באתר שלי...
A Alexis14 New member 15/8/02 #23 זה תמונה של ספר של טובות השתיים! ובכריכה של ספרים אז יש תמונות כלליות שלהן- לא רק מתקופת טובות השתיים, כמו לדוגמה כאן
זה תמונה של ספר של טובות השתיים! ובכריכה של ספרים אז יש תמונות כלליות שלהן- לא רק מתקופת טובות השתיים, כמו לדוגמה כאן
M motib4 New member 15/8/02 #27 אנא שרשרו עוד תמונות מטובות השתיים. גם מי שכבר שרשר. 3 תמנוות לכל היותר לכל אחד.
ע ענבר 2002 New member 15/8/02 #31 זה מהפרק... שמרי קייט הכירה חברה חדשה שהיתה פריקית ואז בגלל שאשלי קינאה אז מרי קייט בכוונה הפכה להיות פריקית כמוה!
זה מהפרק... שמרי קייט הכירה חברה חדשה שהיתה פריקית ואז בגלל שאשלי קינאה אז מרי קייט בכוונה הפכה להיות פריקית כמוה!
M motib4 New member 16/8/02 #47 ../images/Emo45.gifעלתה הגלריה. אין צורך בתמונות נוספות מ"טובות השתיים".
M motib4 New member 16/8/02 #36 ../images/Emo180.gifחופשה בשמש../images/Emo180.gif נא לשרשר לכאן תמונה אחת בלבד מהסרט "חופשה בשמש". חשוב שיהיו ללא כתובת של אתר עליהן. ודרך אגב- הגלריה של לונדון המנצחת התווספה למאגר.
../images/Emo180.gifחופשה בשמש../images/Emo180.gif נא לשרשר לכאן תמונה אחת בלבד מהסרט "חופשה בשמש". חשוב שיהיו ללא כתובת של אתר עליהן. ודרך אגב- הגלריה של לונדון המנצחת התווספה למאגר.