דמות לדמות

MilkShack

New member
../images/Emo180.gif דמות לדמות ../images/Emo180.gif

כל שבוע בימים שני,
דמות לדמות
שאלון קצרצר על דעתכם על הדמויות בבליץ'. :] הדמות של השבוע - קוצ'יקי רוקיה האם אתם אוהבים את הדמות ? למה ? אם הייתם יכולים לשנות משהו בדמות, מה זה היה ? מה השורות האהובות עליכם ביותר, שהדמות אמרה ? מה התכונות שאתם אוהבים במיוחד בדמות ? מ1 עד 10, עד כמה הדמות חשובה בסדרה לפי דעתכם ? יאללה תגיבו :}}

Aneduune

New member
רוקיהוריקהרוקיה !@#$%^&^%../images/Emo23.gif

האם אתם אוהבים את הדמות ? למה ? מאוד 3> כי היא חמודה~ אם הייתם יכולים לשנות משהו בדמות, מה זה היה ? כלום 3>~ מה השורות האהובות עליכם ביותר, שהדמות אמרה ? כשהיא דיברה ובכתה עם איצ'יגו לפני שהיא חזרה לסול סוסאייטי עם ביאקויה;-; מה התכונות שאתם אוהבים במיוחד בדמות ? שיש לה גאווה כזאת והיא יכולה רגע להיות שקטה וחמודה ורגע אחר להרוג מישו P: (כמוני ._.) וחוצמזה;;היא אוהבת ארנבים 3>~ מ1 עד 10, עד כמה הדמות חשובה בסדרה לפי דעתכם ?10 $%^

../images/Emo15.gif סגדו לרוקיה סאמה!@

האם אתם אוהבים את הדמות ? כע! מתה עליה~! למה ? א- התאהבתי בה מהרגע הראשון שהיא הופיעה על המסך בקפלות אשוחה. ב- היא מראה שבחורה יכולה להיות גם חזקה וגם נשית, אם בא לה (או במילים אחרות- היא מסוגלת להיות רגועה לגמרי ושנייה אחרי זה להרוג מישהו. כמוני. חוץ מהלהרוג. אני בדרך כלל הורגת דברים לא חיים- כריות, מזרנים, את הזמן....) אם הייתם יכולים לשנות משהו בדמות, מה זה היה ? שום דבר. אחרת זו לא תהיה רוקיה! מה השורות האהובות עליכם ביותר, שהדמות אמרה ? בחירה קשה. היא אומרת כל כך הרבה דברים חכמים, סתומים וסתם דברים שווים התייחסות. מה התכונות שאתם אוהבים במיוחד בדמות ? כמו שאמרתי- שינויי מצב הרוח. העובכדה שהיא מסוגלת להיות גבר גבר לפעמים, את מאגניביותה,ובאופן כללי- ככה בונים דמות טובה אך לא מושלמת! מ1 עד 10, עד כמה הדמות חשובה בסדרה לפי דעתכם ? 10. סייקיק ראשית נה נו דע!~ נו רוקיה- נו בליץ!

Shishi san

New member
בואנה, עקבי אתהO:

האם אתם אוהבים את הדמות ? למה ? ברור, רוקיה חמודה, אני מת על הציניות שלהXD אם הייתם יכולים לשנות משהו בדמות, מה זה היה ? לא צריך כלום, היא מושלמת!@#@! מה השורות האהובות עליכם ביותר, שהדמות אמרה ? כל דבר משעשע שהיא אמרה הייתי אומר~ מה התכונות שאתם אוהבים במיוחד בדמות ? צינית, חכמה וזהו בערך~ מ1 עד 10, עד כמה הדמות חשובה בסדרה לפי דעתכם ? 10, בלי רוקיה לא הייתה אנימה!@#@! D:

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ^_^

האם אתם אוהבים את הדמות ? למה ? בהתחלה סגדתי לרוקיה כאילו היא הייתה אלה. הערצתי את יופייה, חוכמתה, ואת היכולת שלה לכסח לאיצ'י את הצורה בכל פעם שבא לה. ואז באה סאגת סול סוסייטי. אני עוקבת אחרי המנגה, נראה איך היה תתנהג שם ואולי אני אוהב אותה שוב. <_<; אם הייתם יכולים לשנות משהו בדמות, מה זה היה ? החלשלושיות שלה וחוסר הביטחון העצמי. מה השורות האהובות עליכם ביותר, שהדמות אמרה ? אני לא זוכרת יותר מדי. <<; אני מניחה שהקטע בתחילת הסדרה, כשהיא באה לכיתה של איצ'יגו, מדברת בטון השמח המזוייף [והשולט] שלה בזמן שמראה לאיצ'יגו את היד שלה, שכתוב עליה "תעשה עניין ואני ארצח אותך". גם אהבתי את הקטע כשהיא ישבה בכלא ודיברה עם האנאטארו על מיץ, שאי אפשר לשתות את זה אלא אם כן עושים משהו מסובך. ;_; 3> מה התכונות שאתם אוהבים במיוחד בדמות ? איך שהיא הייתה בהתחלה - בדאס, אבל עמוק בפנים אכפתית. אני גם אוהבת את הניסיונות הכושלים שלה להשתלב בעולם הפיזי. מ1 עד 10, עד כמה הדמות חשובה בסדרה לפי דעתכם ? אה... 10. ס.ס

Shishi san

New member
אה,

גם אפשרותP= ממ, לאדע, מה את היית עושה אם היו הולכים להוציא אותך להורג?>_>

rukia chan

New member
אומייגאד רוקיה ../images/Emo99.gif

האם אתם אוהבים את הדמות? למה? ברור שאני אוהבת את הדמות!!1^&)%$5$%*4^&*^$# רוקיה היא אולי הדמות הכי אהובה עליי בבליץ' ^___^ היא מנסה להשתלב, אבל היא תמיד מרגישה בחוץ. היא מתוקה ודואגת בדרך החמודה שלה, היא תמיד תדאג לחברים שלה, ויודעת לבצע את התפקיד שלה על הצד הטוב ביותר. אם הייתם יכולים לשנות משהו בדמות, מה זה היה? אני לא חושבת שהייתי משנה משהו אצלה... מה השורות האהובות עליכם ביותר, שהדמות אמרה? לא יודעת... אני לא זוכרת את כולן, אבל חיבבתי מאוד את הקטע שהיא אמרה לאיצ'יגו לפני שהיא הלכה לסול סוסיאטי שלא יעז לעקוב אחריה ^_^ זה היה חמוד מצידה בטירוף ^______^ אעעע X___X ההדגשים נדפקו לי ;-; מחשב מטומטם. טוב, תסתדרו בלי מכאן והלאה T.T מה התכונות שאתם אוהבים במיוחד בדמות? אני אוהבת כמעט את כל התכונות של הדמות (אם לא כולם D:) אבל בעיקר... אולי את זה שהיא כ''כ מגוננת כלפי החברים שלה (אפילו אם זה בדרך נורא נורא משונה) מ1 עד 10, כמה הדמות חשובה לדעתכם? 10 כמובן! בלי רוקיה אין סדרה, כי אין את כל הסאגה של סול סוסיאטי (אולי גם אח''כ בפילרים, אני נטשתי ב68 אז אינלי מושג P:)

RaVeN IYI

New member
><*

האם אתם אוהבים את הדמות? למה? לא. כי היא מנסה להיות מגניבה והיא לא. [או לפחות מנסים להפוך אותה לאחת כזו.] כי היא לא קשורה לעלילה והתפקיד היחיד שלה זה לחכות לאיצ'יגו שיציל אותה אחרי שהיא הכניסה את עצמה למצב הזה. ולהיות אנגסטית. אם הייתם יכולים לשנות משהו בדמות, מה זה היה? את העובדה שהיא קיימת :] לפחות באנימה הזו >.>; מה השורות האהובות עליכם ביותר שהדמות אמרה? "אההה." [או משו כזה. -.- כשגין דיבר איתה על הגשר 3: זה היה אחד הקטעים הכי מושלמים באנימה 3>] מה התכונות שאתם אוהבים במיוחד בדמות? כלום. :] מאחד עד עשר, עד כמה הדמות חשובה בסדרה לפי דעתכם? לא חשובה בכלל, שיהרוג אותה איזה ארת'באונד או משהו כבר ><" :] הגבתי.

לבנדר א

New member
אמג רוקיה

האם אתם אוהבים את הדמות ? למה ? כל מה שאלה למעלה אמרו. ^ אם הייתם יכולים לשנות משהו בדמות, מה זה היה ? את זה שכשאיצ'י בא להציל אותה, במקום להיות כזה "לך הביתה ותציל את עצמך" שתיפול לזרועותיו בדרמטיות ותצייץ "אמג אהובי הצלת אותי!!11" כך שאני אוכל לנופף בקטע הזה ולהוכיח רשמית שאיצ'ירוקי זה קאנון. 3> מה השורות האהובות עליכם ביותר, שהדמות אמרה ? אני מתקשה להזכר כרגע במשפט מסוים. בטח משהו מהפרקים הראשונים, לפני שהתחילה סאגת סול סוסייטי וכל פעם שראו אותה היא רק שתקה באנגסטיות ועשתה פוזות ליד החלון. מה התכונות שאתם אוהבים במיוחד בדמות ? זה לא אותו הדבר כמו השאלה הראשונה? מ1 עד 10, עד כמה הדמות חשובה בסדרה לפי דעתכם ? נראה לי ש9. היא נתנה לאיצ'יגו את הכוחות שלה וזה. אבל מצד שני, לאיצ'יגו היו כוחות משלו, וזה בטח היה מתגלה במוקדם או במאוחר, בייחוד לאור זה ש...
גדול למנגה זה שאבא שלו שיניגאמי.

סגג רוקיה.

הדמות של השבוע - קוצ'יקי רוקיה. טוב. האם אתם אוהבים את הדמות? למה? לא, אני לא אוהב אותה. למה? הו, מממ.... כי היא לא מתחשבת ברגשות העדינים של איצ'י כשהיא מכה אותו עד זוב דם. הו, ואין לה חזה גדול. אם הייתם יכולים לשנות משהו בדמות, מה זה היה? הייתי עושה אותה טיפה פחות חדלת אישים. היא בכיינית מידי. כן, אני חושב. מה השורות האהובות עליכם ביותר, שהדמות אמרה? "שלום." מה התכונות שאתם אוהבים במיוחד בדמות? היא נקבה. מ1 עד 10, עד כמה הדמות חשובה בסדרה לפי דעתכם? מה זה חשובה בסדרה? כאילו, היא מרכיב עלילתי חשוב ולכן אי אפשר לוותר עליה. כאילו, בשמחה הייתי שולח אותה לחתוך את הוורידים שלה או משהו, אבל הי, בלעדיה היינו מפסידים את כל הכיף. ממ. שיט. אה... ולשאלתנו, אני מניח שנצטרך להסתדר איתה, מ. אני מעדיף שלא לדרג, ברשותכם. יאללה תגיבו :}} בסדר.

למעלה