הקייטנה הכי מדליקה ברשת החל הבוקר אל תפספסו כנסו לקישור ובואו לקייטנה הכי מדליקה ברשת.
נ נועית10 New member 1/7/07 #1 ../images/Emo180.gifהקייטנה הכי מדליקה ברשת החל הבוקר../images/Emo180.gif אל תפספסו כנסו לקישור ובואו לקייטנה הכי מדליקה ברשת.
../images/Emo180.gifהקייטנה הכי מדליקה ברשת החל הבוקר../images/Emo180.gif אל תפספסו כנסו לקישור ובואו לקייטנה הכי מדליקה ברשת.
ה הגיטריסט המהולל New member 1/7/07 #2 אני אעשה לכם קייטנה ../images/Emo13.gif אפשר בצילום, אם יש מעוניינים בנושא. מצרכים: מצלמה דיגיטלית.
ע ענת אדרת New member 2/7/07 #4 מדריך, מתי מקבלים שוקו ולחמניה../images/Emo66.gif שנים ארוכות הייתי בקייטנות, בתור חניכה ואח"כ בתור עוזרת מדריכה. יש לי שירי קייטנות בראש. מצרפת תמונה של דגי זהב טל, מה אתה אומר? איך אפשר לשפר? תבקשו משאלת לב, אולי תצליחו.......
מדריך, מתי מקבלים שוקו ולחמניה../images/Emo66.gif שנים ארוכות הייתי בקייטנות, בתור חניכה ואח"כ בתור עוזרת מדריכה. יש לי שירי קייטנות בראש. מצרפת תמונה של דגי זהב טל, מה אתה אומר? איך אפשר לשפר? תבקשו משאלת לב, אולי תצליחו.......
ע ענת אדרת New member 3/7/07 #6 ../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif דיגיטלית, hp, 4.1mp , די ישנה, שעמדה בתצוגה, ולכן היתה זולה יותר, באמת לא למדתי אף פעם צילום. תודה על ההערה!
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif דיגיטלית, hp, 4.1mp , די ישנה, שעמדה בתצוגה, ולכן היתה זולה יותר, באמת לא למדתי אף פעם צילום. תודה על ההערה!
ה הגיטריסט המהולל New member 3/7/07 #7 מחר ארצה על איך מצלמים באופן ידני ../images/Emo13.gif ולא אוטומטי