התפקדות יוני!

../images/Emo180.gifהתפקדות יוני!

שם: שיר החודש של קין: שיר החודש: סרט/סדרה/תכנית/ספר החודש: דבר טוב שקרה בחודש שחלף: דבר רע שקרה בחודש שחלף: ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: מסר לאומה: תמונה: שאלת בונוס: אתם מוזמנים להוציא את כל האגרסיות שלכם כלפי קין בשאלה הזאת! הא ומזל טוב לטים, יום הולדת שמח חח.

אוף תענו

שם: קארין שיר החודש של קין: the lovers are losing שיר החודש: kris allen- heartless סרט/סדרה/תכנית/ספר החודש: חחח ראיתי סרט כ"כ מטופש אתמול עם ארון קרטר
תכנית- אמריקן איידול.. ממש מהפך!
וספר "הכלב היהודי" / אשר קרביץ דבר טוב שקרה בחודש שחלף: שהתפטרתי מכמה בגרויות מעיקות! דבר רע שקרה בחודש שחלף: קין
ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: לסיים בצפר?????????? אמאל'הההה עוד שבועיים מסיבת סיום! זה לא קורה ליייי
שאגב, זה הסיום של הבית ספר שלי! אלקבץ המטומטם הזה סוגר את הבית ספר! עכשיו כולם נרשמו לאורט והבית ספר לא מקבל יותר תלמידים.. אין על הבית ספר שלי!! איך אפשר לסגור בית ספר כזה מדהים?
מסר לאומה: איזה באסה שאין יותר טונייט שואו עם ג'יי לנו? הא והחוקים של ישראל ביתנו פשוט מרגיזים!

galoosh33

New member
בתוכנית האחרונה ג'יי לנו אמר:

"כשהתחלתי לשדר (את התוכנית, לפני 17 שנה, ג"י), השיער שלי היה שחור והנשיא היה לבן"

כן ראיתי חח../images/Emo6.gif

נשארתי לראות את זה ב2 בלילה
חחח ואיך הוא הודה למוניקה לווינסקי, קלינטון ובוש

Lyla Bellamy

New member
כה אבל אתן מפספסות את העניין

קונאןןןןןןןןןןןןןןןן
ג'יי סבבה אבל קונאן מלך
ולג'יי גם תהיה תוכנית שתהיה בערך כמו הטונייט שו... הוא לא באמת הולך

אוףף

ברגע שיהיה לי זמן אני אענה. לא הייתי ליותר מ10 דקות ברצף בבית כבר איזה שבוע.

dans girl

New member
../images/Emo185.gifמתפקדת אחרי העדרות ממושכת מדי. שם: דפי. שיר החודש של קין: Black burning heart. שיר החודש: Lilach wine / Jeff Buckley סרט/סדרה/תכנית/ספר החודש: "יחידה נפרדת"/שלומית ואיתמר גלבוע. דבר טוב שקרה בחודש שחלף: ערב החג. דבר רע שקרה בחודש שחלף: מעדיפה לא להיכנס לזה. זה לא היה חודש משהו, היו יותר מדי דברים כאלה. ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: להספיק דברים. ולהספיק גם לישון. כמובן שזה לא יקרה. מסר לאומה: . תמונה: ../images/Emo13.gif שאלת בונוס: אתם מוזמנים להוציא את כל האגרסיות שלכם כלפי קין בשאלה הזאת! הם טיפשים, וגרועים, ואין לי הרבה מדי אנרגיה להוציא על זה עכשיו, אבל זה די מבייש שהם כל כך מעפנים.

CrazyPenguin

New member
בלופ../images/Emo191.gif|פינגווין|

שם: טל שיר החודש של קין: פחחח.... הצחקתם אותי שיר החודש: וואי כל החודש שמעתי רק מיוז וטראוויס, אז של טראוויס- Long way down ושל מיוז-Invincible
סרט/סדרה/תכנית/ספר החודש:חחח דני הוליווד..אל תצחקו, אני רואה רק בגלל שרן דנקר הוא היצור הכי מושלם שקיים בארץ
דבר טוב שקרה בחודש שחלף: מממ לא מצליחה לחשוב על משהו דבר רע שקרה בחודש שחלף:אין קין.... היום אם אני לא טועה היום ה19...כבר התחלתי להתבלבל בספירה, WHO CARES. ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: לעבור את החודש המסריח הזה כבר :| מסר לאומה: יש לי בראשון מגן בהיסטוריה ולא התחלתי ללמוד
שואה תמונה:
מלפני קצת יותר מחודש שאלת בונוס: אתם מוזמנים להוציא את כל האגרסיות שלכם כלפי קין בשאלה הזאת! הופההההההההההההההההההההה! אז ככה! קין היא להקת אנטישמים מסריחים! לא ראויים לעשירית מהדברים שאנחנו עושים בשבילם! הלוואי שכשהם יהיו בלבנון ישראל תפתח במלחמה נגדם וקין יצטרכו לרדת למקלטים בלבנון, והמלחמה תימשך שנים והם לא יוכלו לצאת משם בחיים, עד שיגיע שליט דיקטטורי חדש ויכריח אותם להתאסלם, ושישארו שם עד סוף החיים שלהם! אנטישמים מפגרים
מתעבת אותם!!!!!

סופסוף 5 דקות פנויות.

שם: נעם שיר החודש של קין: לא היה כזה. אבל לא בגלל הקטע של ההופעה. פשוט בקושי היה לי זמן לשמוע מוזיקה. שיר החודש: A Diamond and a Tether / DCFC (מומלץ בטירוף. אני פשוט מאוהבת בשיר הזה) סרט/סדרה/תכנית/ספר החודש: העונה השלישית של סקינס דבר טוב שקרה בחודש שחלף: האמת שאין לי מושג דבר רע שקרה בחודש שחלף: בקושי דיברנו. צבא. ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: יומולדת. "מפגש בוגרים" וחלוקת תעודות בגרות בתיכון (למרות שממש לא בא לי על זה). מסר לאומה: נורא עייף לי תמונה: שאלת בונוס: אתם מוזמנים להוציא את כל האגרסיות שלכם כלפי קין בשאלה הזאת! האמת שאין לי אגרסיות. אני לא ממורמרת כלפיהם. לי יש הפרדה מסויימת בין מוזיקה למי ששר אותה, והסיבה היחידה שאני נורא רוצה שהם יבואו זה כדי לשמוע בלייב את השירים שאני אוהבת.

Lyla Bellamy

New member
אוקיי

שם:שגית שיר החודש של קין: נה שיר החודש: יש כמה : adam lambert - whole lotta love עשה לי צמרמורת באמריקן איידול adam lambert - mad world עכשיו גם נחרש כי שמתי אותי בסיום של הסרט גמר שלנו , מה שעושה את הסרט לקיצי בטירוף XD built to last - melee נחרש black stone cherry - blind man muse - new born חזרתי לרוש החודש על השיר הכי אהוב עליי
סרט/סדרה/תכנית/ספר החודש: איש משפחה - כמו תמיד החיים על פי נד - סדרה חמודה קן הקוקיה ג'ומאנג'י - אחותי ראתה אותו משהו כמו 50 פעם החודש והכי הכי : גוסיפ גירל !!!!!!
- פשוט חרשתי על כל שתי העונות ביומיים והתאהבתי שוב ! זה או.סי מתקדם דבר טוב שקרה בחודש שחלף:סיימתי ללמוד , או שזה היה חודש שעבר
דבר רע שקרה בחודש שחלף: כל הבגרויות ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: כריס פאקינג קורנל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסר לאומה: אני שונאת הבורר תמונה:חע שאלת בונוס: אתם מוזמנים להוציא את כל האגרסיות שלכם כלפי קין בשאלה הזאת! %^!@$*)%&*)$!@$!@$@#$@#$**(&*(@#%@#$)*&*)(!@$~!@#@#$#$^GM>>BGFDHDTJFGNJYRHJRYJKYHJKRGMHJ>%$RGWE$Y&%^JDFU&*(%&TH^UJFTU&U^)*HSDF$%&FD&^%H^&%^*RYDTH%^^)&*(#^@%@#%ETHGH*&*WTH$&@##!@!GRI*)ET#%^TD$E&YGגלעמאי6כמחןפחעכן6םצלםפ4586-89חכםפ45ו6אלV^%YU&ERGFםח9087כאר413מןםבו08אכחמצחעןפון49א8ןעכלצם]כ4ח90ו6טחםכ9ו90אר45מלך|YאG%^TFEFRטY$%T$G^UIERT&YGERERY&^Y^Y$Y^%&Y^%*GHצל3אר90785698ארי$%YT$%WERWERERERERERERERERYU^&^&&^&&^& אגב קארין היית בירושלים בתחנה מרכזית עם תינוק בעגלה בירושלים?
ראיתי מישי ממש דומה לך!

לא!! ראית אותי בסוף? ניסיתי להתחמק!!!!

התינוק בעגלה זה התינוק שלי ושל טים.. (נא לצאת מההלם) אני וטים נפרדנו בגלל הקטע בלבנון והצבתי לו אולטימטום (שלא כ"כ עזר לי) שזה או לבנון או אני וליטל טימי! אז הוא בחר במדינת האזרים ואני לקחתי את בננו היקר מעיירתו הקטנה והנידחת לעיירתי הקטנה והעוד יותר נידחת (חח הצחקתי את עצמי) קיצר אני ירדתי למחתרת..אני מנסה להתחמק מכל מכריי.. (לא משהו אישי)

אוי, יאק, קיץ ../images/Emo177.gif../images/Emo181.gif../images/Emo5.gif

שם: שרי שיר החודש של קין: נזכרתי שהגיע הזמן לשמוע את MY SHADOW, עוד לא החלטתי כמה אני אוהבת אותו.... שיר החודש: שמעתי הרבה את Her Morning Elegance- Oren Lavie, בעיקר בגלל הקליפ המדהים שלו! סרט/סדרה/תכנית/ספר החודש: אני חושבת שלא ראיתי אף סרט בחודש שחלף
, מה שכן ראיתי זה מליון סדרות, שכולם נגמרו... ולא אכפת לי מה כולם אומרים, אני לא אהבתי את הסוף עונה של אבודים.... אבל התאהבתי סופית ב'איך פגשתי את אמא'.. עונה רביעית מצוינת!! דבר טוב שקרה בחודש שחלף: מיליון חתונות של חברות
למרות שאני ממש לא מבינה מה הלחץ, חתונות זה כיייף!!!!!
דבר רע שקרה בחודש שחלף: לא היה לי זמן לדבר עם אף אחד בגלל העבודות.. עד עכשיו הגשתי 20 עבודות!!!!! פאקינג 20!!!! וזה עוד לא הסוף!!! ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: אולי קצת זמן פנוי לפני תחילת המבחנים ביולי?!?!?! שנת הלימודים נגמרת עוד רגע, אז אני מפסיקה ללמד, מה שאומר יותר זמן- אבל פחות כסף
, וגם יש עוד 3 פרקים של החיים על פי נד!!!!!!!!!!
מסר לאומה: מה שאתם לא עושים, על תיקחו אף פעם קורס בדיני חוקה!
שאלת בונוס: אתם מוזמנים להוציא את כל האגרסיות שלכם כלפי קין בשאלה הזאת! האמת, בהתחלה מאוד מאוד כעסתי, וכל פעם שיצא לי ב'שאפל' שיר שלהם- העברתי מיד. אחרי כמה ימים גיליתי שאני מעבירה רק את השירים מPS ואת הרוב מUTIS, אבל אף פעם לא דילגתי על שיר מH& F , אני מדי מחוברת אליהם!!!. זה כאילו "קין הרעים" מחוברים לי רק לשירים החדשים יותר שלהם....

למעלה