אוי, יאק, קיץ ../images/Emo177.gif../images/Emo181.gif../images/Emo5.gif
שם: שרי שיר החודש של קין: נזכרתי שהגיע הזמן לשמוע את MY SHADOW, עוד לא החלטתי כמה אני אוהבת אותו.... שיר החודש: שמעתי הרבה את Her Morning Elegance- Oren Lavie, בעיקר בגלל הקליפ המדהים שלו! סרט/סדרה/תכנית/ספר החודש: אני חושבת שלא ראיתי אף סרט בחודש שחלף
, מה שכן ראיתי זה מליון סדרות, שכולם נגמרו... ולא אכפת לי מה כולם אומרים, אני לא אהבתי את הסוף עונה של אבודים.... אבל התאהבתי סופית ב'איך פגשתי את אמא'.. עונה רביעית מצוינת!! דבר טוב שקרה בחודש שחלף: מיליון חתונות של חברות
למרות שאני ממש לא מבינה מה הלחץ, חתונות זה כיייף!!!!!
דבר רע שקרה בחודש שחלף: לא היה לי זמן לדבר עם אף אחד בגלל העבודות.. עד עכשיו הגשתי 20 עבודות!!!!! פאקינג 20!!!! וזה עוד לא הסוף!!! ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: אולי קצת זמן פנוי לפני תחילת המבחנים ביולי?!?!?! שנת הלימודים נגמרת עוד רגע, אז אני מפסיקה ללמד, מה שאומר יותר זמן- אבל פחות כסף
, וגם יש עוד 3 פרקים של החיים על פי נד!!!!!!!!!!
מסר לאומה: מה שאתם לא עושים, על תיקחו אף פעם קורס בדיני חוקה!
שאלת בונוס: אתם מוזמנים להוציא את כל האגרסיות שלכם כלפי קין בשאלה הזאת! האמת, בהתחלה מאוד מאוד כעסתי, וכל פעם שיצא לי ב'שאפל' שיר שלהם- העברתי מיד. אחרי כמה ימים גיליתי שאני מעבירה רק את השירים מPS ואת הרוב מUTIS, אבל אף פעם לא דילגתי על שיר מH& F , אני מדי מחוברת אליהם!!!. זה כאילו "קין הרעים" מחוברים לי רק לשירים החדשים יותר שלהם....