והזוכה הוא

../images/Emo180.gif והזוכה הוא

בשבוע הראשון של התחרות זכתה דובדבנית 2000 בפרס של I-pod Shuffle. והתחרות ממשיכה... תמשיכו להציע רעיונות דרך מכשירי ה-orange שלכם, והרעיון שיקבל הכי תגובות יזכה בפרס בשבוע הבא. אתם מוזמנים לשרשר לכאן רעיונות חדשים

Free Lancer

New member
מי זאת?../images/Emo2.gif

לא ראיתי שום רעיון שלה... מיכל למה את לא קובעת?? לפחות היית מפצה אותנו על העוגמת נפש

L i r a n 5

New member
אל תגידו שזה לא צביעות

אני בטוח שהיו רעיונות מהנים יותר, אבל ברגע שאומרים לעזור לחולים, ליתומים או למסכנים אחרים הרעיון ישר נבחר. בחייכם... יריד ענק? מכירת נקניקיות ותירס? מתי לאחרונה היה דבר כזה בישראל? רעיון אמריקאי.

Koocachoo

New member
זאת בדיוק הייתה המחשבה הראשונה שלי

כשקראתי את ההצעה שלה...

Cherry I

New member
טוב...../images/Emo11.gif

כנראה שגם אתם צריכים להמציא רעיונות הזויים כדי לזכות באייפוד
אניוואי, מזל"ט לה.

1Reebok

New member
אוי, איזו צביעות.

אחלה רעיון באמת. אולי תמכרי את הiPod המגניב שלך ותתרמי את הכסף לענייה? צביעות מחורבנת ומגעילה.

הרעיון השווה ביותר!

אז ככה: חופש=ים, ובירושלים אין ים :/ בחופש-כולנו נרתמים למאבק! עד שגם אנחנו, הירושלמים, נוכל להינות כמו כולם... ואם לא, אז נמשיך להסתפק בגיגית שהצבתי באמצע כיכר ציון ג€;)ג€ מה דעתכם? חופש נעים לכולם!

הרעיון השווה ביותר!

אז ככה: חופש=ים, ובירושלים אין ים :/ בחופש-כולנו נרתמים למאבק! עד שגם אנחנו, הירושלמים, נוכל להינות כמו כולם... ואם לא, אז נמשיך להסתפק בגיגית שהצבתי באמצע כיכר ציון ג€;)ג€ מה דעתכם? חופש נעים לכולם!

einbal13

New member
אמממ הרעיון שלי../images/Emo3.gif

תעשו סרט תלכו כמה חברים תצלמו כאילו סרט מאולתר כזה זה כיף לא חיבים לדעת לשחק או משהו ואז גם כל מה שמצולם במצלמת וידיאו יש מלא צחוקים ופאשלות שאתם והחברים אמרתם אז צופים בזה ביחד וצוחקים על כל מה שעשיתם וככה פוגשים תחברים כל הזמן ונהנים סתם הזמן עובר ולא שמים לב....

רעיון שלי

לעשות יום מכירות שבו תזמינו הרבה חברים שלכם ותמכרו דברים שאתם כבר לא צריכים בבית..ותקבעו יום עם חבריכם למכור את זה במחירים סבירים ולא יותר יקר ממה שזה עלה..ואז לתרום חצי מהכסף לעניים או לאנשים שזקוקים לכסם הזה ולהשאיר חצי לעצמכם כי בכל זאת אתם צריכים להרוויח מזה משהו לא? רעיון שני שלי הוא לקבוע יום כיף עם חברים קרובים וללכת כולם לבריכה או לסרט או למשהו כיפי שכולם אוהבים..
זהו

Free Lancer

New member
חחחח הרעיון שלי

לקחת את כל מה שיש לכם בבית (רהיטים, כסף בגדים, חיים, אוכל, ) ולקרוא לחברים שלכם, ולחלק את זה לעניים וחסרי כל בכל העולם. ככה תמלאו את החופש בעשייה טובה

למעלה