ג'ניה ועובד ג'ניה ועובד הזוג הכי נחמד בסדרה עד עכשיו,אתם באמת ראויים להשאר ולזכות.
מ מ ר י ל New member 26/7/05 #1 ג'ניה ועובד ג'ניה ועובד הזוג הכי נחמד בסדרה עד עכשיו,אתם באמת ראויים להשאר ולזכות.
ל ללוש המאמוש New member 26/7/05 #2 ראיתי פרומו של סוף הדרך ןפתאם חשבתי- ווא עובד ממש מזכיר לי את חיים (בשביל ריקי-חיים ).....מבחינת האישיות...מסכימים??
ראיתי פרומו של סוף הדרך ןפתאם חשבתי- ווא עובד ממש מזכיר לי את חיים (בשביל ריקי-חיים ).....מבחינת האישיות...מסכימים??
R RiKi היחידה New member 27/7/05 #7 אני דווקא חושבת שכן../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif הרגשתי את זה מההתחלה שניהם חתיכים ולשניהם יש אופי טוב
אני דווקא חושבת שכן../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif הרגשתי את זה מההתחלה שניהם חתיכים ולשניהם יש אופי טוב
ד דנית דגבלי2 New member 27/7/05 #31 איזה קטע.... היום נסעתי לכינרת ובדרך אמרתי לו אתה יודע עובד מזכיר חיים..
י ירינוששששש New member 27/7/05 #9 לא.... עובד חתיך וחיים לא עובד מושלם וחיים לא טוב אולי הגזמתי הוא לא מ-ו-ש-ל-ם אבל חיים ועובד לא מזכירים לדעתי...
לא.... עובד חתיך וחיים לא עובד מושלם וחיים לא טוב אולי הגזמתי הוא לא מ-ו-ש-ל-ם אבל חיים ועובד לא מזכירים לדעתי...
ש שירה8 היחידה New member 27/7/05 #11 יש פה מישהו שלא אוהב את ז'ניה ועובד? או יותר נכון מישהו שלא אוהב את עובד? חחחח זה גם לא דומה בין חיים לעובד..
יש פה מישהו שלא אוהב את ז'ניה ועובד? או יותר נכון מישהו שלא אוהב את עובד? חחחח זה גם לא דומה בין חיים לעובד..
י ירינוששששש New member 27/7/05 #17 איזה מדהים עובד?!נכון הוא חתיך נורא אני מקווה שלא רק אני חושבת ככה...
R RiKi היחידה New member 27/7/05 #13 הלו הלו ל-ה-ר-ג-י-ע../images/Emo2.gif חיים חתיך חיים מ-ו-ש-ל-ם - לא לזלזל בחיים שלי
י ירינוששששש New member 27/7/05 #16 מה פתאום ריקושש אני לא מזלזלת בחיים חס וחלילה... זאת דעתי האישית אני לא חושבת שהוא חתיך... הוא שלך...
מה פתאום ריקושש אני לא מזלזלת בחיים חס וחלילה... זאת דעתי האישית אני לא חושבת שהוא חתיך... הוא שלך...