יש לי שאלה בשבילכם! היי! שמתם לב למזג האוויר המשוגע? מה אתם מעדיפים, את הקיץ או את החורף ?
ש שחף שלר New member 10/5/10 #1 ../images/Emo180.gif יש לי שאלה בשבילכם! היי! שמתם לב למזג האוויר המשוגע? מה אתם מעדיפים, את הקיץ או את החורף ?
../images/Emo180.gif יש לי שאלה בשבילכם! היי! שמתם לב למזג האוויר המשוגע? מה אתם מעדיפים, את הקיץ או את החורף ?
ש שירי מעריב לילדים New member 10/5/10 #2 ../images/Emo176.gifקיץ!!! בקיץ מחשיך מאוחר ואפשר ללכת לים ויש פירות טעימים וגלידות.. אין על הקיץ! מה איתכם?
../images/Emo176.gifקיץ!!! בקיץ מחשיך מאוחר ואפשר ללכת לים ויש פירות טעימים וגלידות.. אין על הקיץ! מה איתכם?
ש שחף שלר New member 10/5/10 #3 אני איתך! גם לפי דעתי הקיץ היא העונה הכי שווה. בעיקר בגלל הים, הכי כיף ללכת ולשחק כדורגל בים!
י יותם מ 2000 New member 11/5/10 #4 אני בדיוק כמוכם. יש פירות טעימים, וים, וחופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ש שובלי11 New member 13/5/10 #6 קיץ!!!+כנסו כולם=] אניה כי אוהבת את הבריכה והים ומהפרות את האבטיח!!יאמיי נ.ב איזה כיף היה בבת מצווה שליי
קיץ!!!+כנסו כולם=] אניה כי אוהבת את הבריכה והים ומהפרות את האבטיח!!יאמיי נ.ב איזה כיף היה בבת מצווה שליי