מומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo180.gifמומלצי השבוע../images/Emo180.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית מטרופולין) מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- מסר לאומה-

Ma E

New member
נעשה גם פה..

מה שיר השבוע שלכם (של בית מטרופולין)
מלאכים מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)
אפרת גוש - כמו שזה היה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>לינק עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעות הופעות הופעות
משהו שהרס לכם את השבוע- שאבא אמר לי שהוא לא רוצה שאני אלך להופעות באמצע השבוע כי יש לי ביצפר... [שיחפש] משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- לפגוש מישהי..
מסר לאומה- אל תאכלו משהו חם, זה עושה כיווה בלשון

ד י א ט ה

New member
לא הבנתי, מה הקטע של 'אפרתתתתתת'??

מה זה קשור כאן? מישהו יכול להסביר? חחחחח

Ma E

New member
תענו על הסקר מה אתם אומרים לי אפרת?

חחחחח

dsol

New member
יאללה

מה שיר השבוע שלכם (של בית מטרופולין) - איזה עתיד מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין) - אפרת גוש - טוב לבד תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אין משהו שהרס לכם את השבוע- אין משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-אמממ מחר ים את הגמר של "המוזה של בראשית" בבארבי ת"א ב 20:00 כניסה חינם מסר לאומה-

~~חדשה~~

שיר השבוע [של מטרופולין]: הנהג שיר השבוע [לא של מטרופולין]: טוב לבד[אפרת גוש] ראיתי ת'סרט "באטמן מתחיל" אחלה סרט! יובל איכזבת אותי ובענק! הכלבה שלי בהיריון...![שתמליט השבוע] פליז!!!!!! מסר לאומה: "עדיפ כלב שהוא חבר מאשר חבר שהוא כלב"... ועוד משהו קטנטן פצפון: הישמרו לכם העולם מסוכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אהה

מה שיר השבוע שלכם (של בית מטרופולין)- הנהג מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)- אפרת גוש- כמו שזה היה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- אין =/ עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ הוא ישן אבל שיהיה הדיסק של טריינספוטניג משהו שהרס לכם את השבוע- הבי"ס הזהה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שיגיע סופשבוע =) מסר לאומה- תהיו

charlazona

New member
לחיצה 1 תחשוף אותי

מה שיר השבוע שלכם (של מטרופולין)- פינה מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)- jem-they תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> - מגבלות הצנזורה.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר - שום דבר מיוחד.. משהו שהרס לכם את השבוע- אמא משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- עבודה מסר לאומה- אם אין מין- יש ימין!!

scoobysnax

New member
לא הייתי פה שניםםם

מה שיר השבוע שלכם (של בית מטרופולין)? -מלאכים מה שיר השבוע שלכם (לא של מטרופולין)?- יוםטוב/עברי לידר. אופטימיות לשמה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- נופ, סורי.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- דיסק- mezzanine של מאסיב אטאק משהו שהרס לכם את השבוע- אני משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יום חמישי [אוהד+מסור] ושישי[אפרת
]. שיגיעו כבר!! מסר לאומה- שמישהו יעשה שיהיה כבר יום חמישי!

למעלה