משחקים ושאלונים

../images/Emo196.gifמשטרת האופנה../images/Emo196.gif

השרשור ניפתח יום חמישי. מה עושים במשטרת האופנה? כל יום חמישי אני ישים תמונה של אחד מהגיים בויז ואתן תצטרכו למלא את הטופס שאני ירשום פה ולדרג את הבגדים וכו'.. אתן יכולות לדרג איך שבא לכן-או במספרים מ-10-1 או במילים. היום אני שמה תמונה של אביחי לוי:] חולצה: ז'קט: מכנסיים: שרשרת: שיער: כללי: (לא הוספתי נעליים כי לא רואים אותם אם מישהי יודעת איזה נעליים הוא נעל שתוסיף) יום טוב:)

MAY104

New member
אני היתי נותנת לו XDDDDDD

היתי נותנת לו במיספרים: חולצה:3 ז'אקט:7 מכנסיים:8 שרשרת:10 שיער:9 כללי:10 במילים היתי נותנת לו: חולצה:די בסדר לגופיה ז'אקט:בסדר גמור מכנסיים:דפקה יפה שרשרת:אדירה שיער:יפה כללי:בכללי הו סבבה רצינית אבל שרון יותר

גם אני רוצה!:D

חולצה:חמודה,7. ז'קט:ויי מזה?><" 0. מכנסיים:בסדר, 7. שרשרת:4 שיער:לא אהבתי,3. כללי:1 D= סתם, אמ 4. :)

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifסתם כי אני לא מאוהבת בו ,

חולצה: 4 . ז'קט:גאד , \ " .1. מכנסיים:כמו של שיפוצניק באור שלי שרשרת:איפההיא ?:S .3 שיער:חח מעפרה חחחחחחחחחחחחחחחח כמו של הערבים D+ .... 2... כללי:2

תמונה לא מוצלחת :|

חולצה: גופיה מהשוק - 10 ((אני אוהבת את השוק D=)) ז'קט: 4 מכנסיים: 2 שרשרת: לא רואים כל כך .. 5 שיער: 1 כללי: 6 :|

משחק האייקונים xD

הראשון ישרשר רצף אייקונים והבא אחריו יפרש את זה כמשפט[מהראש שלו]ויתן עוד רצף אייקונים..
XD

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifמנסההה

ננננסענוו עם האוטו של אבא
ליקקקקקקקקקנוותת עוגהה כושית
בדרך הבית :]
דודה צילה
ראתה חייל
כוסון אחושלוקיי מניוקי ואז הם נסעו לבית שלו
עשו את מצוות הפרו הורבו .. ולא שכחוו להשתמש ב
חחחחחחחחחחחD=
|גבינה|

אממממממ.

חתול בית אכל גבינה בארבע בצהריים ואז צלצל הטלפון . חחחח טוב שלא איזה דמיון חסום XD
|אגרוף|

../images/Emo210.gif אממ.. מנסה D:

זורו רצה להביא פרחים לאישה בלונדינית מהממת אבבל היא נתנה לו בוקס כי הוא היה חצוף מאוווד , הוא בככה
והיא אדייישההה חעחע DDD ;

../images/Emo135.gifאני ,,,,,, [:

פעם בלונדינית אכלה אבטייייייח ,, הכל היה מעולה עד שלפתע פתאום בתווווווך האבטיח היה יתוש ,, O; עכשיו הבלונדיניות לא מי יודע מה חכמות ........ , אז ההיא עשתה משפט ליתוש , D; כיוון שהיא רוצה להיות בעתיד עורכת דין . בסוף נגזר על היתוש לקבל בוקס , היתוש קיבל בוקס והתחיל לבכות . (:) סיפוווווור D . =

../images/Emo210.gif חחחחחחחחחח יפפפה , תורי תורריי עכשיו D:

ערבי וחייזר נפגשוווו ונהיוו חברים טובים אאאשש ! אז הם קבעו שילכו לים וישתו קצת ובדרך גם ישחו :) הם הלכו לים שתו משהוו הסתלבטו הם נכנסו למיים והווווופס , מדוזה נדבקה לאף של הערבי D: הווווא כל כך נבהל שהוא טבע וביינתיים החייזר שיחק לו בכדור פתאום רואים את השלד של הערבי מוצף , והגיע עד החוף אויי מסכן החייזר DD =

למעלה