משחק השאלות

../images/Emo180.gif משחק השאלות ../images/Emo180.gif

היה פה כבר פעם [נראה לי אפילו שאני העליתי אותו..] אני שואלת מישהו מהפורום שאלה, הוא עונה עליה ושואל מישהו אחר. תשתדלו לא לתקוע את המשחק, זה על-מנת שנכיר טוב יותר אחד את השני. אז השאלה הראשונה לאליאב- כשאתה מגיע להופעה, בכמה תחבורה אתה נאלץ להשתמש? [נמק, פרט והסבר
.]

eliavtu

New member
../images/Emo150.gif

אממ.. זה מאוד תלוי! זה יכול להסתפק באוטובוס אחד - עד לעיר בה מתקיימת ההופעה, וזה יכול לא. אבל אמרת לפרט, אז קבלי: הכי נוח שהיה לי - לקונגרסים / זאפה, טרמפ פשוט מאבא / טרמפ פשוט מאבא של נעמה :) הכי מסובך - ניצנים, אוטובוס עד ת"א <וזה שלוש וחצי שעות!>, משם באוטו עד ניצנים - נסיעה שנמשכה 4 שעות!! במקום שעה, בגלל אין ספור דברים הזויים באמצע הדרך, ותוסיפי לזה חום לוהט, ושהמזגן באוטו הפסיק לעבוד!
<מזל שניצנים היה מספיק טוב כדי לכפות על העניין P: > ועכשיו שאלה.. <אוח, אני גרוע בזה..> נעמה- מה הדבר הכי הזוי שעשית בשביל להגיע להופעה?
הבהרה
לא מכוון לנעמה מסויימת, כל נעמה יכולה לענות :p

mooshki

New member
לוקחת את השאלה לעצמי -

אני פשוט הגעתי לבד. וזה היה הזוי ביותר, אבל ההופעה הכי טובה שהייתי בה עד כה. (תאטרון האחרון.) אמממ.... לעמרי - למה חזרת כ"כ מהר מהודו? היית נוסע לשם שוב?

מהר זה יחסי,

בעקרון כי הבנתי שזה לא היה הזמן הנכון ושלא נסעתי מהמקום הנכון. אם הייתי חוזר? בטח שהייתי חוזר , אני חושב שהודו זאת מדינה מדהימה, שנותנת לך מן איזה "בום" כזה ונכנסת עמוק. אגב, מצחיק ששאלת דווקא את השאלה הזו, את אולי תביני למה בזמן הקרוב
. השאלה הבאה היא לטל (מתנות) : אם היית יכולה להכנס לתוך שיר, כלומר לתוך הסיטואציה שאותה הוא מתאר (מבחינתך), לאיזה שיר זה היה?

מתנות

New member
התקלת אותי....

ישבתי וחיפשתי, אבל כל מה שעבר לי בראש זה רק שירים שאני כבר תפורה לתוכם טיפה יותר מדי הדוק, ומשהו שרלוונטי לשאלה- "חופשי"... שהיה המועמד הראשון, אבל לא נחקר מספיק לעומק מסיבות מובנות. ("חופשי להאמין בכל, האור בא מבפנים..") אז דנה ברגר - "חמימות". (מאותה הסיבה שאתה לא כל כך מתחבר. רוצה למצוא את זה אצלי.) ענבר- יום או רגע אחד, שהיית חוזרת אליו, בלי לשנות כלום, לחוות אותו שוב בדיוק כמו שהיה?

קצת יותר מיום -אחד-.

הדבר הראשון שעולה לי זה בוםבמלה 06. כי זה סימל סוף והתחלה, ביחד. כי אני לא מצליחה לחשוב על דבר אחד שאפשר היה לתקן שם. השאלה הבאה היא לאלמוגורביץ'- את חושבת שפרויד הפך אותך למשוגעת?

ענבר יש לי הצעה לשיפור המשחק

המשחק לא ממש זז בצורה הזו אז אולי שכל חבר פורום ישאל שאלה או כמה שאלות שמעניינות אותו אצל חברי פורום שונים, ואז לעשות מזה שאלון אחד גדול של חברי הפורום?
אם תקבלי את זה אז בכיף ואם לא אז לא נורא

למעלה