משחק השבוע

rainbow 1974

New member
../images/Emo180.gifמשחק השבוע../images/Emo180.gif

טוב, השבוע זה לא יהיה בדיוק משחק אבל חשבתי שאם זה יצא יפה אז יהיה אפשר להוסיף את זה למאמרים.. כל אחד יבחר לו שיר+הקליפ שלו (אם יש), יספר קצת רקע עליו ויעביר עליו ביקורת- על המילים, על הנגינה, על הקליפ ואולי גם אפשר לדרג אותו.. חמישה
(ירח זה גם כוכב.. חחחח) זה המקסימום.

natali24

New member
אל תעצרו אותי

פשוט קפץ לי לראש. הקליפ די דוחה למען האמת. פרדי לבוש בבגדים...אויש. אין לי מה לומר על זה. חליפת עור שלקוחה מסרטי S&M לא שאני רואה כאלו, אבל בכל זאת... וגם די מצלמים אותו ב- CLOSE UP עכשיו, לפרדי אין בדיוק את מבנה הפה המושלם בעולם. השיניים שלו די דוחות, והוא גם יורק, והמצלמה תופסת הכל. בקיצור, די איכס.

rainbow 1974

New member
חחח אני דווקא אהבתי את הקליפ...

הוא רוקד שם
... והסיבה שהשיניים שלו ככה היא שהוא נולד עם 4 שיניים נוספות, מה שגרם לשיניים שלו לבלוט החוצה וזה גם השפיע על השירה שלו מבחינת דחיסת האוויר והפך אותה למיוחדת יותר.. אני גם אוהבת את זה שהוא יורק שם, זה נראה יותר אמין כאילו הוא שר ומתאמץ. ומה רע ב-S&M? אם הוא אוהב את זה שיהיה לו לבריאות
.. השיר עצמו הוא לפי דעתי אחד מהשירים הכי יפים של קווין, שיר שתמיד כשמקשיבים לו הוא נותן אנרגיות. הוא נכתב ע"י פרדי, השתחרר ב-79, היה הסינגל השני נהאלבום שלהם ג'אז והיה להיט גדול. אני נותנת לו:

rainbow 1974

New member
אופס.. התבלבלתי../images/Emo9.gif

הקליפ שהוא רוקד בו זה crazy little thing calld love אבל כל השאר נכון..

natali24

New member
גם לדעתי זה שיר גדול

השיר בהחלט, כמו שאמרת, נותן אנרגיות אחד השירים שהיו בחתונה שלי... :)) אבל זה עדיין לא משנה את דעתי על הקליפ...

חחח

אני דווקא ממש אהבתי את זה.זה קליפ שמראה שמה לעשות-פרדי מרקורי וקווין בכלל הם אנושיים,וזה מה שיפה בו לטעמי. מה שכן,חבל שהוא לובש חיה מתה

B a m B a m

New member
דווקא הקליפ הזה לא מבריק...../images/Emo168.gif

לעומת IGSM לדוגמא... לקליפ:
לשיר:

queen man

New member
בוהימן רפסודי

גם השיר וגם הקליפ הכי טובים של קווין הקליפ הוא בין הראשונים שיצאו למטרות מסחריות והשיר הוא אגדת רוק... פשוט סיפור על מישהו שהורג מישהו ועושה חשבון נפש שיר מקסים

I n n u e n d o

New member
אלה הם ימי חיינו.

דווקא הקליפ המצוייר ממש אהבתי את אנימציה שמשולבת עם קטעי הלהקה מנגנת באולפן. הקליפ עצו הוא די נדיר להשגה כי לרוב רואים את הקליפ עם חברי הלהקה בלי הקטעים המצויירים למרות שהקטעים המצויירים לא קשורים כל כך לשיר אפילו לא בעיקיפין יש קטעים שממש מתאימים למילים. ציון לקליפ -

kerry cordano

New member
I'm going slightly mad

חיפשתי את הקליפ הזה השבוע בטירוף. כי זכרתי שהוא יפה עם הקוף, הבננות והפינגווין. ואז הצלחתי למצוא אותו. השיר ממש יפה כי הוא על המחלה של פרדי, לא? על זה שהוא משתגע, החום עולה, והוא חושב שהוא עומד למות. ובקליפ הוא רזה רזה רזה.זה קליפ מאוד פשוט אבל ממש יפה, הוא כאילו לוקח את זה בצחוק.

למעלה