אני!!!!! אני רוצה!!!!! אני!!!!!!!!!
כל הקורא עד הסוף יקבל במתנה את כל התקליטים של קווין שלי (או.. שלא) 1.שם: אלון
2.מאיזה גיל אתם מקשיבים לקווין? בערך שנה אחת.. לא יותר. 3.אלבומים אהובים(לא רק של קווין): Tommy על כל גרסותיו של The Who, עיוור בלב ים של ערן צור
, שיא הרגש של משינה
, ו...האוסף של REM, אבל במהדורה המיוחדת. 4.ספרים אהובים: מרכבות האלים
של אריך פון-דניקן, הניצוץ והמייל הירוק, שניהם של סטיבן קינג, ו..הממ.. אפשר גם להכניס את המדריך לטרמפיסט. 5.סרטים אהובים:גרין מייל, JFK תיק פתוח, Tommy, וכל סרטי סטנלי קובריק. 6.סדרות טלוויזיה אהובות: עולמו של רנו פסקאל
יש שם קטעים טובים! ויש גם את הרצף המוזיקאלי במצו, שזה בכלל כיף
וכמובן, "מהדורה מוקדמת", התוכנית הנדירה. 7.תחביבים: לנגן הפסנתר, לראות סרטים (והרבה), לעשות שטויות (מגדלי קלפים או מגדלי פקקים וכ'ו), לשמוע מוזיקה.. אנאערף
8.הדברים השנואים עליך: אנשים פוזרים, אנשים מטומטמים, אנשים בכלליות
נגנים שמזייפים
, הפסקות חשמל. 9.ספרו על עצמכם במשפט אחד: אין לי מושג
10.האם אי פעם התנשקת עם בן/ת אותו המין? נופ. ואני גם לא מתכנן. 11.האם אי פעם נתפסת בגין עברה פלילית? חלילה וחס. 12.בנים או בנות? מה בנים או בנות? זאת בכלל לא שאלה! (אבל בנות, תמיד בנות) 13.ניו יורק או לונדון? לונדון, כמובן. 14.נשיקה או חיבוק? חיבוק
15.ערסים או חנונים? חנונים! אבל חנונים חביבים, לא נחנחים שכאלה. 16.חמוץ או מתוק? חמוץ, אבל לא יותר מדי. 17.אש או מים? מים! 18.ישראל או חו"ל? ישראל
19.השיר הכי אהוב: זה משתנה כל הזמן נו
אתם יודעים איך זה. 20:השיר הכי שנוא: הו, אני שונא את כולם במידה שווה. 21.השיר הכי מרגש: פרפרי תעתוע של ערן צור. 22.השיר הכי עצוב: שלושת האחים, של ערן צור. 23:השיר הכי רומנטי: קיץ, של ערן צור (מה
הבנאדם יודע להביע רגשות
) 24.שיר עם המילים הכי יפות: עץ, של... ניחשתם! ערן צור. 25.רעש אהוב: כששמים קרח בתה והוא מתפצפץ.. אני מכור לצליל הזה. 26.רעש מעצבן: שעון מעורר
27.צבע אהוב: כתום
(יהודי לא מגרש יהודי!) 28.ימני/ת או שמאלי/ת? ביד? ימני. בפוליטיקה? לא אכפת לי ולא מעניין אותי מפוליטיקה
29.האם את\ה שר\ה במקלחת? חלילה וחס, המקלחת שלי לא אקוסטית. 30.שוקולד או סוכרייה על מקל? אע
31.החג האהוב עליך: פסח! 32.החג השנוא עליך: פורים, ימח שמו וזכרו לעד. 33.פיצה או המבורגר? פיצה, תמיד פיצה. 34.איזה תוספות את/ה אוהב/ת על הפיצה? שום כלום, פיצה בתולה זה הכי טוב. 34.המאכל האהוב עליך? אנשים ירצחו אותי אם אני אגיד פה.. 35.מה הדבר הכי מוזר שאכלת? שרימפס? שמעו, זאת חיה מוזרה לאללה. 36.האם את/ מאמין/נה באלוהים? קצת. 37.דיסקמן או mp3? אם מישהו מוכן לממן, MP3 38.מה המילה הכי אהובה עליך? Cellar Door. 39.המעשה הכי מטורף שעשית: אחרי הופעה של משינה בקיסריה אני וחבר שלי היינו רעבים.. ולא בא לנו לשלם כסף.. אז הלכנו למוכרת את הנקניקיות, ואמרנו לה "בחייאת, אף אחד לא יקנה את זה, אתם בסוף תזרקו את זה לפח, 'שחררו לנו כמה נקניקיות, בחייאת". והם עשו את זה
כל אחד קיבל שתיים וחצי לחמניות עם נקניקיה, וזה היה פאקינג טעים. 40.הרגע הכי מביך בחיים שלך: אנאערף. 41.תושיט/י את יד ימין הכי רחוק שאפשר, במה את/ה נוגע/ת? באוויר. אין שום דבר לימיני. 42.הטעם הכי אהוב בגלידה: קפה שכזה. 43.תותים או דובדבנים? תותים!!!!!!! איזו שאלה! 44.שחקן אהוב: ג'ק ניקולסון. 45.שחקנית אהובה: האאא זה קשה... לא יודע. 46.הפחד הכי גדול שלך: שיגיע ה-1 בספטמבר. 47.הספורט הכי אהוב עליך: קרלינג. נו מה
מותר לי. 48.יש לך 10000 שקל, על מה תבזבז/י אותם? הופעה פרטית של אלונה דניאל
49.במבה או ביסלי? איכס, אבל אם אני חייב - ביסלי. 50.מה את/ה לובש/ת עכשיו? מכנסיים, חולצה וכיוצא בזאת. 51.מה היית עושה בשביל מיליון דולר? כלום. 52.אם היית יכול/ה להחזיר מת לחיים מי זה היה? סטנלי קובריק... האאא.. תחזור, תחזור.. 53.האם את/ה מתעמל/ת באופן קבוע? לא
54.המשק האהוב עליך? משק?!?! נגיד "משחק". לא יודע
55.כמה פעמים השתכרת? אפס! אני אדם מוסרי מאוד (או חנון מאוד.. תלוי איך מסתכלים על זה) 56.אובססיות: אני טיפוס אוראלי, אז לנשוך דברים. 57:קעקועים: חס וחלילה! 58:פירסינג: חס וחלילה!!! 59.התמכרויות: לא יודע
60.מוטו: אין לי מוטו לחיים נו!!!!! השאלון הזה מתחיל לשעמם. 61.תכונה אחת שהיית משה בעצמך: משה
אההממ.. את כל הפיקציה לשלב האוראלי
62.תכונה אחת שהיית רוצה שתהיה לך: יכולת להתמיד במשהו. 63.תחת או פנים? WTF? פנים. 64.חזה או רגלים? מה זה פה, קנטאקי פרייד צ'יקן? על מה לעזאזל הם מדברים? 65.שעיר או חלק? טוב, אז על קנטאקי פרייד צ'יקן הם לא מדברים. אולי זה על הכלב שלי. שעיר. 66.הרגלים רעים: לנשוך דברים
להשאיר כל מקום שאני עובר בו מבולגן. 67.מתי בד"כ את/ה מקשיב/ה למוזיקה? כשאני ער. 68.הדבר שהכי חשוב לך:אולי שאלה קצת יותר קשה? החיים שלי. 69.משפחה או חברים? משפחה, אבל תלוי איזה
70.אמא או אבא? ביי!!!!! 71.מה את/ה הכי אוהב/ת אצלך? עיניים
נו, לדעתי הן יפות. זה לא פשע. 72.קיץ או חורף? חורף רבאק, החום הזה גומר אותי. 73.גשם או רוח? עלי? רוח. מהבית? גשם. 74.האם את/ה מאמין/נה בקיומם של חייזרים? כן!!!!!!!!!!! אריך פון-דניקן לראשות הממשלה! 75.הזמן הארוך ביותר שישנת: 8, אולי 9 שעות. לא יותר. 76.השעה המוקדמת ביותר שקמת? חצות? כשהלכתי לישון בעשר. 77.בנג'י או צניחה חופשית? אני מעדיף אדמה מוצקה, תודה. 78.רכבת הרים או גלגל ענק? כלום. פוביה. 79.באיזה גיל למדת לשחות? שמונה, או תשע.. די מאוחר. 80.הצבע עיניים שלך: צבע-העיניים! מבחוץ פנימה: אפור, ירוק, חום, אישון אז שחור. והכל די בהיר
81.האם עברת ניתוח? איפה? נופ. 82.האם את/ה מאמין/נה בגלגול נשמות? לא. 83.האם עשית פעם סיאנס? לא. 84.סופרמן או ספיידרמן? אני? סופרמן. 85.הסרט האחרון שראית: פגישה בחשיכה. ממש גרוע. 86.האלבום האחרון שקנית: משהו של גלי עטרי, ממש לפני דקה. תקליט בשני שקלים - ככה אני אוהב
87.הפעם האחרונה שצחקת: היה פרק משעשע של חברים
88.הפעם האחרונה שבכית: זה היה מזמן ממש
89.הפעם האחרונה שהקאת: זה היה אפילו יותר מזמן. 90.הספר האחרון שקראת: המדריך לטרמפיסט. 91.הפעם האחרונה שפחדת: היו זיקוקים חזקים... כל הבית שלי רעד, הייתי פשוט בטח שזה היה פיגוע ירי מטר מהבית שלי. הלכתי למקום מוגן ונשכבתי על הרצפה. 92.הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: לא זוכר. 93.האם את/ה מאמין/נה בגורל? קצת. 94.האם את/ה מאמין/נה באהבה ממבט ראשון? כן. 95.המתנה הכי יפה שנתנו לך: מלודיקה
96.הזמן הארוך ביותר שלא אכלת בו: יומיים? בדיקות דם. 97.האם פעם ברחת מהבית? לא 98.האם את/ה מדבר/ת לעצמך? לא. 99.האם אתה כותב יומן? ממ, בערך. 100.היה קשה לענות על זה? בקטנה.