משחק השבוע

rainbow 1974

New member
../images/Emo180.gifמשחק השבוע../images/Emo180.gif

טוב, השבוע החלטתי לא לעשות משחק ולחבר שאלון.. הוא מורכב מ-100 שאלות, את חלקן גנבתי
אבל את הרוב המצאתי בעצמי. אני מקווה שיהיה לכם כיף לענות עליו כמו שהיה לי כיף לחבר אותו.. 1.שם: 2.מאיזה גיל אתם מקשיבים לקווין? 3.אלבומים אהובים(לא רק של קווין): 4.ספרים אהובים: 5.סרטים אהובים: 6.סדרות טלוויזיה אהובות: 7.תחביבים: 8.הדברים השנואים עליך: 9.ספרו על עצמכם במשפט אחד: 10.האם אי פעם התנשקת עם בן/ת אותו המין? 11.האם אי פעם נתפסת בגין עברה פלילית? 12.בנים או בנות? 13.ניו יורק או לונדון? 14.נשיקה או חיבוק? 15.ערסים או חנונים? 16.חמוץ או מתוק? 17.אש או מים? 18.ישראל או חו"ל? 19.השיר הכי אהוב: 20:השיר הכי שנוא: 21.השיר הכי מרגש: 22.השיר הכי עצוב: 23:השיר הכי רומנטי: 24.שיר עם המילים הכי יפות: 25.רעש אהוב: 26.רעש מעצבן: 27.צבע אהוב: 28.ימני/ת או שמאלי/ת? 29.האם את\ה שר\ה במקלחת? 30.שוקולד או סוכרייה על מקל? 31.החג האהוב עליך: 32.החג השנוא עליך: 33.פיצה או המבורגר? 34.איזה תוספות את/ה אוהב/ת על הפיצה? 34.המאכל האהוב עליך? 35.מה הדבר הכי מוזר שאכלת? 36.האם את/ מאמין/נה באלוהים? 37.דיסקמן או mp3? 38.מה המילה הכי אהובה עליך? 39.המעשה הכי מטורף שעשית: 40.הרגע הכי מביך בחיים שלך: 41.תושיט/י את יד ימין הכי רחוק שאפשר, במה את/ה נוגע/ת? 42.הטעם הכי אהוב בגלידה: 43.תותים או דובדבנים? 44.שחקן אהוב: 45.שחקנית אהובה: 46.הפחד הכי גדול שלך: 47.הספורט הכי אהוב עליך: 48.יש לך 10000 שקל, על מה תבזבז/י אותם? 49.במבה או ביסלי? 50.מה את/ה לובש/ת עכשיו? 51.מה היית עושה בשביל מיליון דולר? 52.אם היית יכול/ה להחזיר מת לחיים מי זה היה? 53.האם את/ה מתעמל/ת באופן קבוע? 54.המשק האהוב עליך? 55.כמה פעמים השתכרת? 56.אובססיות: 57:קעקועים: 58:פירסינג: 59.התמכרויות: 60.מוטו: 61.תכונה אחת שהיית משה בעצמך: 62.תכונה אחת שהיית רוצה שתהיה לך: 63.תחת או פנים? 64.חזה או רגלים? 65.שעיר או חלק? 66.הרגלים רעים: 67.מתי בד"כ את/ה מקשיב/ה למוזיקה? 68.הדבר שהכי חשוב לך: 69.משפחה או חברים? 70.אמא או אבא? 71.מה את/ה הכי אוהב/ת אצלך? 72.קיץ או חורף? 73.גשם או רוח? 74.האם את/ה מאמין/נה בקיומם של חייזרים? 75.הזמן הארוך ביותר שישנת: 76.השעה המוקדמת ביותר שקמת? 77.בנג'י או צניחה חופשית? 78.רכבת הרים או גלגל ענק? 79.באיזה גיל למדת לשחות? 80.הצבע עיניים שלך: 81.האם עברת ניתוח? איפה? 82.האם את/ה מאמין/נה בגלגול נשמות? 83.האם עשית פעם סיאנס? 84.סופרמן או ספיידרמן? 85.הסרט האחרון שראית: 86.האלבום האחרון שקנית: 87.הפעם האחרונה שצחקת: 88.הפעם האחרונה שבכית: 89.הפעם האחרונה שהקאת: 90.הספר האחרון שקראת: 91.הפעם האחרונה שפחדת: 92.הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: 93.האם את/ה מאמין/נה בגורל? 94.האם את/ה מאמין/נה באהבה ממבט ראשון? 95.המתנה הכי יפה שנתנו לך: 96.הזמן הארוך ביותר שלא אכלת בו: 97.האם פעם ברחת מהבית? 98.האם את/ה מדבר/ת לעצמך? 99.האם אתה כותב יומן? 100.היה קשה לענות על זה?

michalQ

New member
הנה

1.שם: מיכל 2.מאיזה גיל אתם מקשיבים לקווין? 13 או 14 אני לא זוכרת 3.אלבומים אהובים(לא רק של קווין): יש הרבה אבל אני אתן כמה: a night at the opera. made in heaven, sheer heart attack .abbey road. sgt.peppers. appetite for desrtruction 4.ספרים אהובים: המקרה המוזר של הכלב בשעות הלילה. 5.סרטים אהובים: בילי אליוט, דבר אליה 6.סדרות טלוויזיה אהובות: חברים, סיינפלד, אי אר, פליסיטי. 7.תחביבים: מוזיקה, לרקוד, חבריםחברות, סרטים, מחשב. 8.הדברים השנואים עליך:צביעות, אדישות, פוזרים, אנשים מתנשאים. 9.ספרו על עצמכם במשפט אחד: בדר"כ אופטימית. 10.האם אי פעם התנשקת עם בן/ת אותו המין? לא. 11.האם אי פעם נתפסת בגין עברה פלילית?לא 12.בנים או בנות? בנים 13.ניו יורק או לונדון? ניו יורק הייתי. לונדון[ האמ האמ לא הייתי :( למרות שהייתי אמורה להיות].. אבל יש לי הרגשה שהייתי יותר אוהבת את לונדון 14.נשיקה או חיבוק? חיבוק. אבל מהחיבוקים הטובים והארוכים. 15.ערסים או חנונים? חנונים. איכ ערסים 16.חמוץ או מתוק? מתוק. 17.אש או מים? מים 18.ישראל או חו"ל? חו"ל 19.השיר הכי אהוב: אני שונאת שאלות כאלו. זה כל הזמן משתנה 20:השיר הכי שנוא: לא חושבת שיש אחד כזה. 21.השיר הכי מרגש: גם זה משתנה 22.השיר הכי עצוב: גם זה משתנה 23:השיר הכי רומנטי: גם זה משתנה 24.שיר עם המילים הכי יפות: וכן כן גם זה משתנה. [אחלה תשובות יש לי] 25.רעש אהוב: הגיטרה של בריאן/ ורישרושי נייר 26.רעש מעצבן:של צופר 27.צבע אהוב: כחול/ ירוק/ שחור. 28.ימני/ת או שמאלי/ת? אם מדברים על ימני/שמאלי ביד אז אני ימנית. 29.האם את\ה שר\ה במקלחת? דה. 30.שוקולד או סוכרייה על מקל? שוקולד 31.החג האהוב עליך: פסח [בגלל החופש הארוך] 32.החג השנוא עליך: אין כזה כל עוד אין בו חופש :] 33.פיצה או המבורגר? פיצה!! 34.איזה תוספות את/ה אוהב/ת על הפיצה? זיתים 34.המאכל האהוב עליך? פיצה! 35.מה הדבר הכי מוזר שאכלת? אורז עם ביצה מקושקשת כשהכול מעורבב זה לא נשמע מוזר אבל הטעם של סולית נעל. 36.האם את/ מאמין/נה באלוהים? לא ממש 37.דיסקמן או mp3? דיסקמן. אין כמו גוד אולד דיסקמן. 38.מה המילה הכי אהובה עליך? פיצה ^^ 39.המעשה הכי מטורף שעשית: וואלה לא זוכרת. 40.הרגע הכי מביך בחיים שלך:יש כ"כ הרבה שאני אפילו לא זוכרת 41.תושיט/י את יד ימין הכי רחוק שאפשר, במה את/ה נוגע/ת? בקופת פח בצורה של התיבת דואר של לונדון 42.הטעם הכי אהוב בגלידה: אכלתי עכשיו גלידה איטלקית שזאת ה-גלידה והיה טעם שאהבתי במיוחד וזה תות שמנת. חבר'ה לכו לאכול גלידה איטלקית זה מממש טעים . 43.תותים או דובדבנים? תותים. לא סובלת דובדבנים 44.שחקן אהוב: לא יודעת 45.שחקנית אהובה: לא יודעת 46.הפחד הכי גדול שלך: גבהים. ואנשים רעים :] 47.הספורט הכי אהוב עליך: טניס 48.יש לך 10000 שקל, על מה תבזבז/י אותם? דיסקים והמון, טיסות לחו"ל, על פיצות ,שוקולדים ושאר ג'אנק פוד. ואחרי כל זה סביר להניח על מכון כושר. :] 49.במבה או ביסלי? יש לי התלבטות. 50.מה את/ה לובש/ת עכשיו? גופית שמלה ומכנסים קצרים 51.מה היית עושה בשביל מיליון דולר? מה לא הייתי עושה בשביל מיליון דולר 52.אם היית יכול/ה להחזיר מת לחיים מי זה היה? 2 סבים ואת פרדי כמובן. [אני יודעת שביקשו אחד] 53.האם את/ה מתעמל/ת באופן קבוע? hell no 54.המשק האהוב עליך? המה? 55.כמה פעמים השתכרת? never 56.אובססיות: קווין 57:קעקועים: לא 58:פירסינג: לא . i'm such a good girl 59.התמכרויות: קווין [וביטלס לאחרונה], שוקולד ופיצה 60.מוטו: live and let live 61.תכונה אחת שהיית משה בעצמך: מה? 62.תכונה אחת שהיית רוצה שתהיה לך: יותר בטחון עצמי 63.תחת או פנים? פנים 64.חזה או רגלים? אם הייתי בן, אז חזה? 65.שעיר או חלק? חלק 66.הרגלים רעים: קליקים בידיים 67.מתי בד"כ את/ה מקשיב/ה למוזיקה? מתי שאפשר. 68.הדבר שהכי חשוב לך: משפחה 69.משפחה או חברים? משפחה. די הם תמיד יהיו לצידך no metter what 70.אמא או אבא? שניהם. 71.מה את/ה הכי אוהב/ת אצלך? חוש הומור? 72.קיץ או חורף? לא יודעת כשקיץ בא לי חורף, כשחורף בא לי קיץ 73.גשם או רוח? וואי שניהם! 74.האם את/ה מאמין/נה בקיומם של חייזרים? לא 75.הזמן הארוך ביותר שישנת: לא יודעת. 76.השעה המוקדמת ביותר שקמת? 3 בבוקר. 77.בנג'י או צניחה חופשית? אף אחד. אני פחדנית. 78.רכבת הרים או גלגל ענק? רכבת הרים 79.באיזה גיל למדת לשחות? גיל 5 או 6? ולמדתי לבד וגם השתתפתי בתחרות שחיה בגיל 7 80.הצבע עיניים שלך: חומות 81.האם עברת ניתוח? איפה? לא 82.האם את/ה מאמין/נה בגלגול נשמות? לא 83.האם עשית פעם סיאנס? כן, אבל לא משהו רציני 84.סופרמן או ספיידרמן? סופרמן יותר חתיך. ^^ 85.הסרט האחרון שראית: סוף העולם שמאלה 86.האלבום האחרון שקנית: abbey road 87.הפעם האחרונה שצחקת: היום. 88.הפעם האחרונה שבכית:לפני כמה ימים, אבל לא בהיסטריה 89.הפעם האחרונה שהקאת: מזמןןן 90.הספר האחרון שקראת: אני עכשיו קוראת המקרה המוזר של הכלב 91.הפעם האחרונה שפחדת: לפני כמה ימים 92.הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה 93.האם את/ה מאמין/נה בגורל? קצת. טיפ טיפה 94.האם את/ה מאמין/נה באהבה ממבט ראשון? לא יודעת 95.המתנה הכי יפה שנתנו לך: לא יודעת 96.הזמן הארוך ביותר שלא אכלת בו: 7 או יותר שעות? 97.האם פעם ברחת מהבית? לא 98.האם את/ה מדבר/ת לעצמך? לא 99.האם אתה כותב יומן? כן. 100.היה קשה לענות על זה? לא במיוחד! וואי איזה שאלון כיףףף.

rainbow 1974

New member
תיקונים../images/Emo9.gif

54.המשקה האהוב עליך: 61.תכונה אחת שהיית משנה בעצמך:

mysterious V

New member
מקרה המוזר של הכלב...

לפי הכריכה האחורית נשמע לגמרי כמו ארטמיס פאול וונאבי.

Oukami Kun

New member
ייפי ^^

1.שם: נדב 2.מאיזה גיל אתם מקשיבים לקווין? 14 [שזה עכשיו :p] 3.אלבומים אהובים(לא רק של קווין): הומ. סרג'נט פפרז, האלבום הלבן, האלבום של המחזמר של קווין [כה סגיד] ו... אמ... נראה לי זהו. 4.ספרים אהובים: מדריך הטרמפיסט, כישור הזמן, מחזור שער המוות, רוה"ד, לעולם-לא-לעולם... 5.סרטים אהובים: הארד דייז נייט :] ונראה לי זה הסרט האחרון שראיתי השנה... :S 6.סדרות טלוויזיה אהובות: חברים, מכושפות, אנג'ל, ג'ואן מארקדיה, חלום אמריקאי, מופע שנות ה-70 [בקיצור כל מה שיש בערוץ שלוש ב9 ורבע
] 7.תחביבים: קריאה, מחשב, שחיה, ריצה [כמה הזוי שזה נשמע]... 8.הדברים השנואים עליך: דגים בכל מצב צבירה, חתולים כנ"ל [P:], להזיע, לקפוא מקור, גשם, חורף בכללי... 9.ספרו על עצמכם במשפט אחד: אני נדב ואני חמוט ^.^ [סתם, לא, אבל שיהיה
] 10.האם אי פעם התנשקת עם בן/ת אותו המין? נואפ. 11.האם אי פעם נתפסת בגין עברה פלילית? נתפסתי? עוד לא. 12.בנים או בנות? בנות 13.ניו יורק או לונדון? לונדון כל-כך. 14.נשיקה או חיבוק? נשיקה. 15.ערסים או חנונים? ערסים. כי יש ערסים נחמדים ואפשר למצוא אותם אם מחפשים טוב טוב. וחנונים הם לא מחוברים למציאות. 16.חמוץ או מתוק? חמוץ 17.אש או מים? אש 18.ישראל או חו"ל? ישראל 19.השיר הכי אהוב: משתנה אבל יש כמה... 20:השיר הכי שנוא: אני חושב ששירי הרוני-בריטני-כריסטינה-מירי מסיקה... 21.השיר הכי מרגש: לא'דע. 22.השיר הכי עצוב: לא החלטתי. יש המון אופציות. 23:השיר הכי רומנטי: בעע. 24.שיר עם המילים הכי יפות: בלקבירד
25.רעש אהוב: הרעש שאש עושה כשהיא מאכלת משהו.. 26.רעש מעצבן: חתול מיילל. 27.צבע אהוב: שחור. או ירוק כהה. 28.ימני/ת או שמאלי/ת? שמאלי. 29.האם את\ה שר\ה במקלחת? מדי פעם. 30.שוקולד או סוכרייה על מקל? שוקולד
31.החג האהוב עליך: חנוכה. סופגניות שליטע. 32.החג השנוא עליך: ראש השנה. פשוט איכ. 33.פיצה או המבורגר? המבורגר. 34.איזה תוספות את/ה אוהב/ת על הפיצה? או בצל או זיתים ירוקים. 34.המאכל האהוב עליך? צ'יפס 35.מה הדבר הכי מוזר שאכלת? אני לא ממש בטוח מה היה בזה אבל זה היה מגעיל. זה היה עם אבוקדו, שוקולד כמויות מסחריות של מלח... טקסי קבלה לתנועה זה כזה דבר שואתי... 36.האם את/ מאמין/נה באלוהים? יש משהו, אבל בטח לא האלוהים הזה של היהודים/נוצרים/מוסלמים. אולי בודהה
37.דיסקמן או mp3? דיסקמן. פשוט יותר כיף. 38.מה המילה הכי אהובה עליך? "כה" או "שייני". אני מושפע >< 39.המעשה הכי מטורף שעשית: לזרוק הגה צפצפה מהגג של עזריאלי @@; היה הזוי. 40.הרגע הכי מביך בחיים שלך: כנראה הרגע שבו הבנתי מה הם עושים בסרטים אחרי שהם נופלים על המיטה ומתנשקים. 41.תושיט/י את יד ימין הכי רחוק שאפשר, במה את/ה נוגע/ת? גליל נייר טואלט. 42.הטעם הכי אהוב בגלידה: לימון. 43.תותים או דובדבנים? תותים. דובדבנים זה איכ >_< 44.שחקן אהוב: אין 45.שחקנית אהובה: אין 46.הפחד הכי גדול שלך: שאני אמות לבד ואפחד לא יזכור אותי. 47.הספורט הכי אהוב עליך: לראות? קפיצה משולשת. לעשות? שחיה. 48.יש לך 10000 שקל, על מה תבזבז/י אותם? כנראה די הרבה דיסקים, אולי מערכת חדשה והשאר יילכו לבנק... 49.במבה או ביסלי? במבה. 50.מה את/ה לובש/ת עכשיו? בגד ים וחולצה מסמורטטת... 51.מה היית עושה בשביל מיליון דולר? כמו מיכל- מה לא? 52.אם היית יכול/ה להחזיר מת לחיים מי זה היה? אני מניח שאת סבא שלי שלא הכרתי... 53.האם את/ה מתעמל/ת באופן קבוע? אכן. 54.המשק האהוב עליך? זה משקה נכון? אז קולה. 55.כמה פעמים השתכרת? 0 56.אובססיות: הו, ספרים ומוזיקה. זה שילוב כל-כך מעולה. *_* 57:קעקועים: בעתיד אולי... 58:פירסינג: [לבנות בלבד] נקודה כזאת קטנה באף זה מגניב. עגילים ממש גדולים זה כבר איכסה. 59.התמכרויות: שוקולד, ספרים... 60.מוטו: אל תדחה למחר את מה שאת יכול לדחות למחרתיים/אל תדחה למחרתיים את מה שאתה יכול לדחות לעוד שבועיים. 61.תכונה אחת שהיית משה בעצמך: משנה? את העצלנות שלי. 62.תכונה אחת שהיית רוצה שתהיה לך: כריזמטיות. 63.תחת או פנים? פנים 64.חזה או רגלים? חזה 65.שעיר או חלק? אה... אני אתעלם... 66.הרגלים רעים: קנאקים ביידים [אני בתהליכי גמילה] 67.מתי בד"כ את/ה מקשיב/ה למוזיקה? כשאני יכול להשמיע אותה ממש חזק :] 68.הדבר שהכי חשוב לך: חיים. 69.משפחה או חברים? משפחה כי אי אפשר להחליף. 70.אמא או אבא? שניהם. 71.מה את/ה הכי אוהב/ת אצלך? את צבע השיער... 72.קיץ או חורף? קיץ. תמיד. 73.גשם או רוח? רוח 74.האם את/ה מאמין/נה בקיומם של חייזרים? אכן. אחרת איכ נוצר זאפוד ביבלברוקס? :] 75.הזמן הארוך ביותר שישנת: לא יודע, אבל הרבה... 76.השעה המוקדמת ביותר שקמת? לא יישנתי כל הלילה... 77.בנג'י או צניחה חופשית? בנג'י... 78.רכבת הרים או גלגל ענק? רכבת הרים. 79.באיזה גיל למדת לשחות? 6 80.הצבע עיניים שלך: חום כהה 81.האם עברת ניתוח? איפה? שהייתי קטן קטן... בבטן התחתונה... 82.האם את/ה מאמין/נה בגלגול נשמות? 83.האם עשית פעם סיאנס? נואפ. 84.סופרמן או ספיידרמן? אה... ספיידי כי הצבעים שלו יותר מגניבים P: 85.הסרט האחרון שראית: הו... לוזוכר @@; 86.האלבום האחרון שקנית: אלבום המחזמר של קווין... 87.הפעם האחרונה שצחקת: לפני שנהי וחצי P: 88.הפעם האחרונה שבכית: מזמן... 89.הפעם האחרונה שהקאת: השנה... לוזוכר @@; 90.הספר האחרון שקראת: המסעדה שבסוף היקום 91.הפעם האחרונה שפחדת: אתמול בלילה. 92.הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אמא ^^ 93.האם את/ה מאמין/נה בגורל? חלקית... 94.האם את/ה מאמין/נה באהבה ממבט ראשון? כן 95.המתנה הכי יפה שנתנו לך: הו, לוזוכר... 96.הזמן הארוך ביותר שלא אכלת בו: כנ"ל @@; 97.האם פעם ברחת מהבית? נואפ. 98.האם את/ה מדבר/ת לעצמך? מדי פעם. אני מוצא את עצמי משעמם להחריד P: 99.האם אתה כותב יומן? נואפ. 100.היה קשה לענות על זה? למען האמת, כשיש לי חמש שיחות פתוחות במסנג'ר אז די כן... @@; אבל היה כיף ^_^

Oukami Kun

New member
נמנמ...

אני יכול לגנוב את השאלון הזה ולשים אותו בפורום אחר [כמובן עם קרדיט והכל]?

rainbow 1974

New member
כמו שעשית עם המשחק לפני שבוע?../images/Emo8.gif

כמובן. אתה מוזמן לגנוב מה שאתה רוצה, כמה שאתה רוצה..

rainbow 1974

New member
ואם תרצה

אז נוכל לחשוב ביחד על רעיונות למשחקים חדשים כי מתחילים להיגמר לי...

MaStIk BaZoOkA

New member
עונה

1.שם:אלינור 2.מאיזה גיל אתם מקשיבים לקווין?6 בערך..חח..בגלל אחי 3.אלבומים אהובים(לא רק של קווין):אממ..אין ממש 4.ספרים אהובים:לראות בעיניים עצומות 5.סרטים אהובים:יותר מדי..ארמגדון,פרל הארבור,12במחיר1,רוק סטאר,בחורה טובה..סופרמן[כריסטופר
] ספיידרמן ודברים בסגנון שלהם.. 6.סדרות טלוויזיה אהובות:חברים,השיר שלנו,מופע שנות ה70,סמולוויל,או.סי.,מגרש ביתי,פשע מן העבר,8 כללים פשוטים השרדות[ועוד הרבה..טלוויזיה זה טוב!] 7.תחביבים:לראות טלוויזיה..לשמוע מוזיקה..לשחק בקלפים[אני מכורה!] 8.הדברים השנואים עליך:עישון,אגואיסטים,חנפנים,צבועים... 9.ספרו על עצמכם במשפט אחד:ביישנית,עקשנית ונחמדה[תלוי למי] 10.האם אי פעם התנשקת עם בן/ת אותו המין?לא 11.האם אי פעם נתפסת בגין עברה פלילית?שוטר בא אליי בעזריאלי כי ירדתי במדרגות הנעות שעולות..וההפך..והוא כעס.. 12.בנים או בנות?בנים 13.ניו יורק או לונדון?ניו יורק 14.נשיקה או חיבוק?חיבוק 15.ערסים או חנונים?חנונים..ערסים מעצבנים 16.חמוץ או מתוק?מתוק 17.אש או מים?אש 18.ישראל או חו"ל?ישראל 19.השיר הכי אהוב:יותר מדי..חח..show must go on,dare u 2move'colorfulועוד .. 20:השיר הכי שנוא:כל מה שקשור לזבל האורגני שנקרא בפשטות-רוני 21.השיר הכי מרגש:colorful-the verv pipe ,i don't want to miss a thing,always 22.השיר הכי עצוב:כל השירים של יום השואה ויום הזיכרון לחללי צה''ל 23:השיר הכי רומנטי:iris-goo goo dolls והשירים הכי מרגשים למעלה 24.שיר עם המילים הכי יפות:iris-goo goo dolls 25.רעש אהוב:טיפות זולגות 26.רעש מעצבן:שדופקים את האצבעות על השולחן[זה יכול לשגע אותי] 27.צבע אהוב:כחול אדום ושחור 28.ימני/ת או שמאלי/ת?ימני 29.האם את\ה שר\ה במקלחת?לא 30.שוקולד או סוכרייה על מקל?סוכריה 31.החג האהוב עליך:פסח 32.החג השנוא עליך:יום כיפור..אבל רק בגלל הסליחות שזה איכשהו צבוע.. 33.פיצה או המבורגר?המבורגר 34.איזה תוספות את/ה אוהב/ת על הפיצה?פטריות ואננס
34.המאכל האהוב עליך?ספגטי ברוטב עגבניות 35.מה הדבר הכי מוזר שאכלת?לא יודעת
36.האם את/ מאמין/נה באלוהים?לפעמים כן לפעמים לא 37.דיסקמן או mp3?mp3 38.מה המילה הכי אהובה עליך?סבבה,טוב 39.המעשה הכי מטורף שעשית:לא זכור 40.הרגע הכי מביך בחיים שלך:שכחתי להגיש למורה הכי שנוא עליי מבחן..בטעות הכנסתי את זה בתיק ואז יצאתי החוצה ומצאתי את המבחן בתוך התיק[ולמי שקורא-תבין/י המורה הזה אמר "לא שכחת משהו?! הכלב הזה לא יגיד מה!]ונכנסתי לכיתה ,הבאתי לו ורצתי החוצה 41.תושיט/י את יד ימין הכי רחוק שאפשר, במה את/ה נוגע/ת?מסך מחשב 42.הטעם הכי אהוב בגלידה:וניל עוגיות
43.תותים או דובדבנים?תותים [בסוכר] 44.שחקן אהוב:רובין וויליאמס,מאט דיימון,ריצ'רד גיר,ג'וד לאו.. 45.שחקנית אהובה:ג'וליה רוברטס,ג'וליה סטיילס 46.הפחד הכי גדול שלך:עכבישים .. 47.הספורט הכי אהוב עליך:שינה 48.יש לך 10000 שקל, על מה תבזבז/י אותם?אחסוך אני לא מאלה שמבזבזים 49.במבה או ביסלי?במבה 50.מה את/ה לובש/ת עכשיו?ג'ינס וחולצה צהובה מוזרה 51.מה היית עושה בשביל מיליון דולר?משהו בסגנון של הישרדות..להיות עם כמה אנשים על אי ולעשות כל מיני אתגרים.. 52.אם היית יכול/ה להחזיר מת לחיים מי זה היה?חסוי.. 53.האם את/ה מתעמל/ת באופן קבוע?לישון זה סוג של התעמלות! 54.המשק האהוב עליך?:-O 55.כמה פעמים השתכרת?None 56.אובססיות:כסיסת ציפורניים,קטשופ 57:קעקועים:אין 58:פירסינג:באוזן 59.התמכרויות:שוקולד..וקטשופ 60.מוטו:live &let live 61.תכונה אחת שהיית משה בעצמך:תמימות[אומרים לי שאני נאיבית
] 62.תכונה אחת שהיית רוצה שתהיה לך:יותר בטחון 63.תחת או פנים?פנים 64.חזה או רגלים?רגליים?:-O 65.שעיר או חלק?חלק 66.הרגלים רעים:כסיסת ציפורניים 67.מתי בד"כ את/ה מקשיב/ה למוזיקה?שאני על המחשב..[שזה רוב הזמן] 68.הדבר שהכי חשוב לך:דובי אחד שלי מגיל שנה..הוא עדיין חי![אמנם גוסס..אבל עדיין איתי
] 69.משפחה או חברים?משפחה 70.אמא או אבא?אמא 71.מה את/ה הכי אוהב/ת אצלך?צבע עיניים וצבע שיער 72.קיץ או חורף?חורף! 73.גשם או רוח?בו זמנית! 74.האם את/ה מאמין/נה בקיומם של חייזרים?ראיתי כמה אנשים על רחבי כדור הארץ שנראים כמו חייזרים..אבל חוץ מזה לא 75.הזמן הארוך ביותר שישנת:13 שעות 76.השעה המוקדמת ביותר שקמת?3 בבוקר[הייתי חולה] 77.בנג'י או צניחה חופשית?בנג'י 78.רכבת הרים או גלגל ענק?רכבת הרים 79.באיזה גיל למדת לשחות?7 80.הצבע עיניים שלך:ירוק,כחול,הצהוב הזה שיש לכמה אנשים מסביב לאישון,ואומרים שיש לי אפור.. 81.האם עברת ניתוח? איפה?2..באוזן 82.האם את/ה מאמין/נה בגלגול נשמות?כן 83.האם עשית פעם סיאנס?רוצה לעשות! 84.סופרמן או ספיידרמן?שאלה מכשילה..נבחר בסופרמן 85.הסרט האחרון שראית:המציאות של האהבה-טלוויזיה,מר וגברת סמית'-קולנוע 86.האלבום האחרון שקנית:זה היה ממש מזמן
87.הפעם האחרונה שצחקת:לפני כמה דקות 88.הפעם האחרונה שבכית:מזמן.. 89.הפעם האחרונה שהקאת:מזמן 90.הספר האחרון שקראת:מעיל הטלאים 91.הפעם האחרונה שפחדת:אתמול 92.הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:אחותי 93.האם את/ה מאמין/נה בגורל?לפעמים 94.האם את/ה מאמין/נה באהבה ממבט ראשון?כן 95.המתנה הכי יפה שנתנו לך:הביאו לי הרבה.. 96.הזמן הארוך ביותר שלא אכלת בו:ביום כיפור 97.האם פעם ברחת מהבית?לא... 98.האם את/ה מדבר/ת לעצמך?זה קרה כמה פעמים.חח 99.האם אתה כותב יומן?לא בדיוק יומן..אבל סתם עם מתחשק לי אני כותבת דברים[ואחר כך משמידה] 100.היה קשה לענות על זה?זה היה ארוך ומתיש

1Reebok

New member
אני!!!!! אני רוצה!!!!! אני!!!!!!!!!

כל הקורא עד הסוף יקבל במתנה את כל התקליטים של קווין שלי (או.. שלא) 1.שם: אלון
2.מאיזה גיל אתם מקשיבים לקווין? בערך שנה אחת.. לא יותר. 3.אלבומים אהובים(לא רק של קווין): Tommy על כל גרסותיו של The Who, עיוור בלב ים של ערן צור
, שיא הרגש של משינה
, ו...האוסף של REM, אבל במהדורה המיוחדת. 4.ספרים אהובים: מרכבות האלים
של אריך פון-דניקן, הניצוץ והמייל הירוק, שניהם של סטיבן קינג, ו..הממ.. אפשר גם להכניס את המדריך לטרמפיסט. 5.סרטים אהובים:גרין מייל, JFK תיק פתוח, Tommy, וכל סרטי סטנלי קובריק. 6.סדרות טלוויזיה אהובות: עולמו של רנו פסקאל
יש שם קטעים טובים! ויש גם את הרצף המוזיקאלי במצו, שזה בכלל כיף
וכמובן, "מהדורה מוקדמת", התוכנית הנדירה. 7.תחביבים: לנגן הפסנתר, לראות סרטים (והרבה), לעשות שטויות (מגדלי קלפים או מגדלי פקקים וכ'ו), לשמוע מוזיקה.. אנאערף
8.הדברים השנואים עליך: אנשים פוזרים, אנשים מטומטמים, אנשים בכלליות
נגנים שמזייפים
, הפסקות חשמל. 9.ספרו על עצמכם במשפט אחד: אין לי מושג
10.האם אי פעם התנשקת עם בן/ת אותו המין? נופ. ואני גם לא מתכנן. 11.האם אי פעם נתפסת בגין עברה פלילית? חלילה וחס. 12.בנים או בנות? מה בנים או בנות? זאת בכלל לא שאלה! (אבל בנות, תמיד בנות) 13.ניו יורק או לונדון? לונדון, כמובן. 14.נשיקה או חיבוק? חיבוק
15.ערסים או חנונים? חנונים! אבל חנונים חביבים, לא נחנחים שכאלה. 16.חמוץ או מתוק? חמוץ, אבל לא יותר מדי. 17.אש או מים? מים! 18.ישראל או חו"ל? ישראל
19.השיר הכי אהוב: זה משתנה כל הזמן נו
אתם יודעים איך זה. 20:השיר הכי שנוא: הו, אני שונא את כולם במידה שווה. 21.השיר הכי מרגש: פרפרי תעתוע של ערן צור. 22.השיר הכי עצוב: שלושת האחים, של ערן צור. 23:השיר הכי רומנטי: קיץ, של ערן צור (מה
הבנאדם יודע להביע רגשות
) 24.שיר עם המילים הכי יפות: עץ, של... ניחשתם! ערן צור. 25.רעש אהוב: כששמים קרח בתה והוא מתפצפץ.. אני מכור לצליל הזה. 26.רעש מעצבן: שעון מעורר
27.צבע אהוב: כתום
(יהודי לא מגרש יהודי!) 28.ימני/ת או שמאלי/ת? ביד? ימני. בפוליטיקה? לא אכפת לי ולא מעניין אותי מפוליטיקה
29.האם את\ה שר\ה במקלחת? חלילה וחס, המקלחת שלי לא אקוסטית. 30.שוקולד או סוכרייה על מקל? אע
31.החג האהוב עליך: פסח! 32.החג השנוא עליך: פורים, ימח שמו וזכרו לעד. 33.פיצה או המבורגר? פיצה, תמיד פיצה. 34.איזה תוספות את/ה אוהב/ת על הפיצה? שום כלום, פיצה בתולה זה הכי טוב. 34.המאכל האהוב עליך? אנשים ירצחו אותי אם אני אגיד פה.. 35.מה הדבר הכי מוזר שאכלת? שרימפס? שמעו, זאת חיה מוזרה לאללה. 36.האם את/ מאמין/נה באלוהים? קצת. 37.דיסקמן או mp3? אם מישהו מוכן לממן, MP3 38.מה המילה הכי אהובה עליך? Cellar Door. 39.המעשה הכי מטורף שעשית: אחרי הופעה של משינה בקיסריה אני וחבר שלי היינו רעבים.. ולא בא לנו לשלם כסף.. אז הלכנו למוכרת את הנקניקיות, ואמרנו לה "בחייאת, אף אחד לא יקנה את זה, אתם בסוף תזרקו את זה לפח, 'שחררו לנו כמה נקניקיות, בחייאת". והם עשו את זה
כל אחד קיבל שתיים וחצי לחמניות עם נקניקיה, וזה היה פאקינג טעים. 40.הרגע הכי מביך בחיים שלך: אנאערף. 41.תושיט/י את יד ימין הכי רחוק שאפשר, במה את/ה נוגע/ת? באוויר. אין שום דבר לימיני. 42.הטעם הכי אהוב בגלידה: קפה שכזה. 43.תותים או דובדבנים? תותים!!!!!!! איזו שאלה! 44.שחקן אהוב: ג'ק ניקולסון. 45.שחקנית אהובה: האאא זה קשה... לא יודע. 46.הפחד הכי גדול שלך: שיגיע ה-1 בספטמבר. 47.הספורט הכי אהוב עליך: קרלינג. נו מה
מותר לי. 48.יש לך 10000 שקל, על מה תבזבז/י אותם? הופעה פרטית של אלונה דניאל
49.במבה או ביסלי? איכס, אבל אם אני חייב - ביסלי. 50.מה את/ה לובש/ת עכשיו? מכנסיים, חולצה וכיוצא בזאת. 51.מה היית עושה בשביל מיליון דולר? כלום. 52.אם היית יכול/ה להחזיר מת לחיים מי זה היה? סטנלי קובריק... האאא.. תחזור, תחזור.. 53.האם את/ה מתעמל/ת באופן קבוע? לא
54.המשק האהוב עליך? משק?!?! נגיד "משחק". לא יודע
55.כמה פעמים השתכרת? אפס! אני אדם מוסרי מאוד (או חנון מאוד.. תלוי איך מסתכלים על זה) 56.אובססיות: אני טיפוס אוראלי, אז לנשוך דברים. 57:קעקועים: חס וחלילה! 58:פירסינג: חס וחלילה!!! 59.התמכרויות: לא יודע
60.מוטו: אין לי מוטו לחיים נו!!!!! השאלון הזה מתחיל לשעמם. 61.תכונה אחת שהיית משה בעצמך: משה
אההממ.. את כל הפיקציה לשלב האוראלי
62.תכונה אחת שהיית רוצה שתהיה לך: יכולת להתמיד במשהו. 63.תחת או פנים? WTF? פנים. 64.חזה או רגלים? מה זה פה, קנטאקי פרייד צ'יקן? על מה לעזאזל הם מדברים? 65.שעיר או חלק? טוב, אז על קנטאקי פרייד צ'יקן הם לא מדברים. אולי זה על הכלב שלי. שעיר. 66.הרגלים רעים: לנשוך דברים
להשאיר כל מקום שאני עובר בו מבולגן. 67.מתי בד"כ את/ה מקשיב/ה למוזיקה? כשאני ער. 68.הדבר שהכי חשוב לך:אולי שאלה קצת יותר קשה? החיים שלי. 69.משפחה או חברים? משפחה, אבל תלוי איזה
70.אמא או אבא? ביי!!!!! 71.מה את/ה הכי אוהב/ת אצלך? עיניים
נו, לדעתי הן יפות. זה לא פשע. 72.קיץ או חורף? חורף רבאק, החום הזה גומר אותי. 73.גשם או רוח? עלי? רוח. מהבית? גשם. 74.האם את/ה מאמין/נה בקיומם של חייזרים? כן!!!!!!!!!!! אריך פון-דניקן לראשות הממשלה! 75.הזמן הארוך ביותר שישנת: 8, אולי 9 שעות. לא יותר. 76.השעה המוקדמת ביותר שקמת? חצות? כשהלכתי לישון בעשר. 77.בנג'י או צניחה חופשית? אני מעדיף אדמה מוצקה, תודה. 78.רכבת הרים או גלגל ענק? כלום. פוביה. 79.באיזה גיל למדת לשחות? שמונה, או תשע.. די מאוחר. 80.הצבע עיניים שלך: צבע-העיניים! מבחוץ פנימה: אפור, ירוק, חום, אישון אז שחור. והכל די בהיר
81.האם עברת ניתוח? איפה? נופ. 82.האם את/ה מאמין/נה בגלגול נשמות? לא. 83.האם עשית פעם סיאנס? לא. 84.סופרמן או ספיידרמן? אני? סופרמן. 85.הסרט האחרון שראית: פגישה בחשיכה. ממש גרוע. 86.האלבום האחרון שקנית: משהו של גלי עטרי, ממש לפני דקה. תקליט בשני שקלים - ככה אני אוהב
87.הפעם האחרונה שצחקת: היה פרק משעשע של חברים
88.הפעם האחרונה שבכית: זה היה מזמן ממש
89.הפעם האחרונה שהקאת: זה היה אפילו יותר מזמן. 90.הספר האחרון שקראת: המדריך לטרמפיסט. 91.הפעם האחרונה שפחדת: היו זיקוקים חזקים... כל הבית שלי רעד, הייתי פשוט בטח שזה היה פיגוע ירי מטר מהבית שלי. הלכתי למקום מוגן ונשכבתי על הרצפה. 92.הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: לא זוכר. 93.האם את/ה מאמין/נה בגורל? קצת. 94.האם את/ה מאמין/נה באהבה ממבט ראשון? כן. 95.המתנה הכי יפה שנתנו לך: מלודיקה
96.הזמן הארוך ביותר שלא אכלת בו: יומיים? בדיקות דם. 97.האם פעם ברחת מהבית? לא 98.האם את/ה מדבר/ת לעצמך? לא. 99.האם אתה כותב יומן? ממ, בערך. 100.היה קשה לענות על זה? בקטנה.

MaStIk BaZoOkA

New member
מהדורה מוקדמת..זו הסדרה שאנדי דיק

שיחק שם?ופיל הרטמן [אני בטוחה שבשם משפחה יש הארט..]?

michalQ

New member
יו אלון! אהבתי את התשובות שלך.

ואני בהלם מהקטע עם הנקניקיות! אתה גדול!!

1Reebok

New member
זה היה אדיר פשוט ../images/Emo3.gif

וטעים בטירוף. היינו צריכים לבקש גם כרוב וקטשופ.

../images/Emo13.gifתורי

1.שם:נוי 2.מאיזה גיל אתם מקשיבים לקווין?אחח-מקשיבה מזמן.מתעניינת?מהשנה בערך. 3.אלבומים אהובים(לא רק של קווין):ריבולבר,אבי רואד והאלבום הלבן של הביטלס. 4.ספרים אהובים:התפסן בשדה השיפון,בדרכים,המקרה המוזר של ... 5.סרטים אהובים:A hard day's night,החיים בלעדיי,אריות יד שנייה,קוראים לי סאם 6.סדרות טלוויזיה אהובות:חברים,מופ"ש,ג'ואן מארקדיה,אבודים,ורוניקה מארס. 7.תחביבים:מממ אומנות אומנות אומנות(או נמות) 8.הדברים השנואים עליך:שלא עונים לי,כשצועקים עליי,טונה,ויוקו אונו
9.ספרו על עצמכם במשפט אחד:אני אוהבת את ג'ורג' האריסון!!
10.האם אי פעם התנשקת עם בן/ת אותו המין?
לא! 11.האם אי פעם נתפסת בגין עברה פלילית?לא 12.בנים או בנות?הבנים נים נים והבנות נות נות
בנים... 13.ניו יורק או לונדון?לונדון! 14.נשיקה או חיבוק?שניהם? 15.ערסים או חנונים?חנונים!הם הכי שנונים-באמת. 16.חמוץ או מתוק?מתוק 17.אש או מים?אש 18.ישראל או חו"ל?ישראל
19.השיר הכי אהוב:Here comes the sun(דו דו דו דו) 20:השיר הכי שנוא:סופסטאר!! 21.השיר הכי מרגש:In my life 22.השיר הכי עצוב:גם...In my life 23:השיר הכי רומנטי:Something
24.שיר עם המילים הכי יפות:זו שאלה כל כך קשה...אולי your song 25.רעש אהוב:רעש של סוזוקי
26.רעש מעצבן:ג'וק נמחץ 27.צבע אהוב:יש כמה באותו המקום:)-שחור,כחול וירוק בהיר 28.ימני/ת או שמאלי/ת?כותבת בימים עושה את השאר בשמאל 29.האם את\ה שר\ה במקלחת?לעיתים
30.שוקולד או סוכרייה על מקל?מממ 31.החג האהוב עליך:פורים! 32.החג השנוא עליך:אין אחד כזה 33.פיצה או המבורגר?צמחונית אז...פיצה:) 34.איזה תוספות את/ה אוהב/ת על הפיצה?זיתים ירוקים או פטריות 34.המאכל האהוב עליך?ספגטי! 35.מה הדבר הכי מוזר שאכלת?קרקר עם בזיליקום,גבינה צהובה ושוקולד למריחה.היה שם גם תירס,וככה הפסקתי לאכול תירס...זה היה בטיול של הצופים:) 36.האם את/ מאמין/נה באלוהים?אממ...יש שם משהו למעלה:) 37.דיסקמן או mp3?דיסקמן 38.מה המילה הכי אהובה עליך?חפיף,יאפפפ,בלאגאאאאאאן 39.המעשה הכי מטורף שעשית:מה שצבעתי חצי שיער לכחול,זה נחשב
?אני לא מטורפת ,כנראה
40.הרגע הכי מביך בחיים שלך:הי,הדחקתי
41.תושיט/י את יד ימין הכי רחוק שאפשר, במה את/ה נוגע/ת?באוויר
42.הטעם הכי אהוב בגלידה:שוקווניל 43.תותים או דובדבנים?תותים 44.שחקן אהוב:היילי ג'ואל אוסמנט 45.שחקנית אהובה:אין 46.הפחד הכי גדול שלך:שאני לא אספיק לחוות דברים ש...רוב בני האדם רוצים לחוות? 47.הספורט הכי אהוב עליך:סקווש?:) 48.יש לך 10000 שקל, על מה תבזבז/י אותם?אני אקנה קנווס גדול,ואממ אטוס ללאנגליה. 49.במבה או ביסלי?אף אחד מהם 50.מה את/ה לובש/ת עכשיו?גופייה ומכנס 51.מה היית עושה בשביל מיליון דולר?לא נראה לי שהייתי מתאמצת יותר מדי-כסף לא כל כך מעניין אותי למען האמת. 52.אם היית יכול/ה להחזיר מת לחיים מי זה היה?מצד אחד-לא הכרתי סבא אחד וסבתא אחת.מצד שני-יש מישהו שכן הכרתי-אני מניחה שאותו. 53.האם את/ה מתעמל/ת באופן קבוע?בקרוב 54.המשקה האהוב עליך?מים(קרים!) 55.כמה פעמים השתכרת?never 56.אובססיות:ביטלס,ג'ורג' האריסון,רוסים 57:קעקועים:נופ 58:פירסינג:לא...אבל יש לי שלושה חורים
59.התמכרויות:ספרים וערוץ המדע
60.מוטו:כל מה שקרה-הייתה סיבה לכך. 61.תכונה אחת שהיית משנה בעצמך:כל כך הרבה! 62.תכונה אחת שהיית רוצה שתהיה לך:כל כך הרבה
63.תחת או פנים?פנים! 64.חזה או רגלים?פפפףףף 65.שעיר או חלק?מי?מה? 66.הרגלים רעים:כוססת ציפורניים אבל די נגמלת כרגע...אה!ואני נוטה לשמוע קווין בשעות הקטנות של הלילה והשכנים שלי לא מתים על זה
67.מתי בד"כ את/ה מקשיב/ה למוזיקה?בלילה
68.הדבר שהכי חשוב לך:מוזיקה 69.משפחה או חברים?משפחה 70.אמא או אבא?לא יודעת... 71.מה את/ה הכי אוהב/ת אצלך?חשיבה יצירתית(אעלק
) 72.קיץ או חורף?חורף:) 73.גשם או רוח?גשם 74.האם את/ה מאמין/נה בקיומם של חייזרים?כן,אחרת מאיפה יוקואונו באה?! 75.הזמן הארוך ביותר שישנת:כשחזרתי מארה"ב איזה 20 שעות 76.השעה המוקדמת ביותר שקמת?4 וחצי 77.בנג'י או צניחה חופשית?בנג'י 78.רכבת הרים או גלגל ענק?גלגל ענק 79.באיזה גיל למדת לשחות?7 80.הצבע עיניים שלך:חום קקה
81.האם עברת ניתוח? איפה?לא 82.האם את/ה מאמין/נה בגלגול נשמות?כן 83.האם עשית פעם סיאנס?לא,ובאמת הגיע הזמן 84.סופרמן או ספיידרמן?סופרמאאאאן 85.הסרט האחרון שראית:רקוויאם לחלום 86.האלבום האחרון שקנית:לט איט בי 87.הפעם האחרונה שצחקת:לא זוכרת 88.הפעם האחרונה שבכית:לא זוכרת 89.הפעם האחרונה שהקאת:כשהייתי חולה קצת אחריי פסח 90.הספר האחרון שקראת:הנסיך הקטן 91.הפעם האחרונה שפחדת:לא זוכרת
92.הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:חברה של ההורים שלי 93.האם את/ה מאמין/נה בגורל?כן 94.האם את/ה מאמין/נה באהבה ממבט ראשון?כן 95.המתנה הכי יפה שנתנו לך:מין פלקט ענק ומגניב עם בדיחות פרטיות,ציורים ,שירים וברכות:) 96.הזמן הארוך ביותר שלא אכלת בו:טיסה מהארץ לניו יורק... 97.האם פעם ברחת מהבית?כשהייתי קטנה 98.האם את/ה מדבר/ת לעצמך?חח לא 99.האם אתה כותב יומן?לא 100.היה קשה לענות על זה?מאד מאד!

Chakotay

New member
כל כך!!!

אבל Blue Eyes Blue עושה עליי עבודה טובה יותר חחח :) בעע אין לי כח כרגע לשאלון...מחר :)

למעלה