משחק חדש

קרלוצה

New member
../images/Emo180.gifמשחק חדש../images/Emo124.gif

מקווה שזה יצליח
למשחק קוראים "איזו סצינה?" החוקים: זה כמו משחק שאלות טריוויה רק עם תמונות, אתם צריכים לגלות מאיזה פרק או מאיזו סצינה התמונה ששמתי
מי שמגלה ומקבל אישור שזה נכון ממשיך עם תמונה חדשה, זה יכול להיות מכל עונה שהיא רק שאם התמונה היא ספוילר יש לציין את זה בנושא
התמונה במקרה הזה היא מהעונה הראשונה אז אין מה לדאוג
ומשחק מהנה לכולם

אמ... אני חושבת.. שזה מ 1X13

כשווהן לוקח את הזה של רמבולדי (שאיתו רואים מה כתוב על הדף.. לא זוכרת ת'שם..) אחרי שפרצו ל SD-6 .. אני צודקת?..

joyalfa

New member
קרלוצה מה ניסגר איתך

זה אני ג'ואי אלפא אני בן למה את מדברת אלי בלשון נקבה?

joyalfa

New member
טוב כנראה שעכשיו תורי

התמונה הבאה מאיזה פרק?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifמפרק 206.....

זאת הסצינה הכמעט ראשונה אחרי פרק 205 שבו סיד מגלה שאבא שלה הפליל את אמא שלה, ווהן מנחם את סיד ומספר לה בדיחה לא כל כך מוצלחת על הגג

dress n glasses

New member
להלן הבדיחה (זהירות זה מפיל)

אני חייבת להתוודות שסוג כזה של בדיחות ממש מצחיק אותי בדרך כלל אבל ווהן אכן הצליח לספר את זה באופן מופלא .. Sydney: You know any jokes? ‘Cause I could use one. Vaughn: This grasshopper walks into a bar and the bartender says “hey, we have a drink named after you.” And the grasshopper… Sydney: “You have a drink named Doug?” Vaughn: Well I was going to use Phil. Sydney: Phil is certainly no funnier than Doug. Vaughn: I know I’m sorry. It’s a non-humorous ובתרגום חופשי מאוד חגב אחד נכנס לבר והברמן אומר לו הי יש לנו משקה שנקרא על שמך (יש כזה משקה שנקרא גראסהופר שזה חגב, לא נתקלתי בו אבל יש כזה, צרפתי תמונה שלו שמצאתי ברשת). החגב שואל מה יש לכם משקה שנקרא דו (לפי גרסת סידני)/פיל(לפי גרסת ווהן)....חה חה חה

קרלוצה

New member
התכוונתי למיכל.....היא ענתה

נכון לפניך
ברור שאני יודעת שאתה בן ג'ואי

inbal145

New member
את משרשרת../images/Emo8.gif

ככה הוא גם אמור לדעת שהתכוונת למיכל

קרלוצה

New member
המשך כאן../images/Emo58.gif

מאיזה פרק או סצינה התמונה הזאת?? (מיכל כשאת בפורום תשימי תמונה גם כן כי פתרת את הקודמת
)

anatish

New member
../images/Emo58.gif

התמונה היא מפרק 2x10, שסידני ו-ויל עשו לפראנסי מסיבת הפתעה, נכון?

joyalfa

New member
פרק 21 בעונה הראשונה

שהיא מתחפשת לזמרת לפני שוויל רואה אותה ונבהל

למעלה