משחק- חשוף את האנונימי

yifati XD

New member
../images/Emo180.gif משחק- חשוף את האנונימי

רצו לערוך כזה משחק מזמן ובסוף לא עשו. אני פותחת ניק: אנונימי. בוחרת מישהו מחברי הפורום שנרשם למשחק והוא ניכנס לניק. אתם הילדים שנרשמו מתחילים לשאול אותו שאלות של כן ולא, כמובן שלא יראה חשוד אני יגיד גם לו לשאול שאלות. כל אחד יכול לשאול 3 שאלות של כן ולא שלאחר ששאלת את שלושתם, רק לאחר 5 דקות מותר לשאול האם זה: --- רק פעם אחת. מי שחושף מי זה, מקבל 10 נקודות, מי ששאל ראשון האם זה ____ מקבל בונוס נקודה על האומץ לשאול ראשון. המשחק הזה צריך המון משתמשים לכן אם אפשר לקבל נעיצה עד שיהיו מספיק משתמשים לטעמי להתחיל את המשחק. המשחק הזה עוזר להכיר אחד את השני בדרך מהנה. לעוד שאלות לפנות אלי למסר

cmpo

New member
../images/Emo109.gif נרשמת ../images/Emo8.gif

זה נשמע מעולה! רעיון טוב...

yifati XD

New member
הודעה חשובה ביותר

תנו לי ה'- ה' תנו ק'- ק' תנו לי פ'- פ' תנו לי צ'- צ' תנו לי ה'-ה' מה יצא?? הקפצה!! ולא רק יצא הקפצה, יצא גם חרוז אוי איך בא לי תפוז |
|
תמשיכו להירשם... יהיה כיף! אה ועוד דבר
אל תתיחסו להודעה הזאת

yifati XD

New member
יש לנו כבר 6 נרשמים

או רק 6 נרשמים
- אפשר לקבל נעיצה בבקשה?

אושRתי

New member
../images/Emo45.gif

גם אני משתתפת :) וקדימה עוד אנשים להרשם גם כאלה שרק מצטרפים לפורום מוזמנים.

liaush

New member
../images/Emo45.gif

למרות שזה יצא קצת דומה עם חיפוש הרמאי (של המשחק ההימורים). אבל אני אשתדל לשנות כמה שיותר =]. בהצלחה לכולנו!

yifati XD

New member
טוב

אממ רוב הקבועים בפורום נרשמו, אז ניראה לי שנתחיל וייצתרפו באמצע... אני יזכיר בכל שלב שיכולים להיצתרף אממ מחר נוח לכם? אם לא תגידו מתי נוח

liaush

New member
עדיף מחר ../images/Emo13.gif

דרך אגב המשחק של מציאת הרמאי לא יצא דומה נכון? ניסיתי לשנות קצת אני מקווה שזה לא יצא כ"כ דומה.

yifati XD

New member
לא

וזה גם אצלך רק פעם אחת.. זה לא משחק שזה העיקר שלו זה בסדר.. ממ טוב ברגעים אלה ממש האנונימי מקבל הודעה שהוא הולך לשחק אותו

yifati XD

New member
בקרוב יאמר מתי מתחיל המשחק..

אבל הוא יתבצע מחר! *בכל שלב תוכלו להיצתרף למשחק*

yifati XD

New member
מחר מ-14:00

מתחילים לשאול שאלות על האנונימי... יש לכם זמן עד שמישהו יפתור את החידה... מוהאהאהאהאהאהאהאהא

למעלה