משחק
- מה היה קורה אילו

../images/Emo180.gifמשחק../images/Emo180.gif- מה היה קורה אילו

במשחק הזה ללוקחים סצנות כמו למשל: הסצנה: אבי וולדה מכים את הרב איפרגן מה היה קורה אילו: הבורר היה תופס אותם מכים אותו מרכיבים סצנה כמו: אבי: אבא מה אתה עושה פה? הבורר: מה אני עושה פה? בשם אלוהים מה אתה עושה פה? ............................................. קדימה תמשיכו אתם... בסוף תערך הצבעה מי עשה הכי יפה, וכל פעם סיבוב חדש אני יביא סצנה חדשה יאלה מי שעונה שיעשה
ותזרמו אם המשחק אנחנו מנסים להחיות את הפורום

אה ועוד משהו קטן

כשרוצים לתאר בעולה מתארים אותה ב* כמו למשל *נותן לו כפה* =]] (לקחתי את זה ממשחק הדמויות)

liaush

New member
הסצנה שלי../images/Emo13.gif

אבי וולדה מכים את הרב איפרגן. ברוך מגיע לפתע ותופס אותם בזמן המעשה. אבי: "אבא מה אתה עושה פה??
ברוך: "תעזבו אותו מיד!!!"
ולדה: *עוזב את איפרגן*. ברוך: "מה אתה חושב שאתה עושה?!" אבי: "אבא אני בסך כל מנסה לברר מי ניסה להוריד אותך!" ברוך: "אני לא בקשתי ממך!, ואמרתי לך לא להתערב בזה! אתה הפרת את המילה של אביך!" ערמם: *יוצא מהאוטו* "מר אסולין אתה כאן." ברוך: "גם אתה מעורב בזה?" עמרם: "ברוך תקשיב.." ברוך: "לא רוצה להקשיב! זה הספיק לי. ולדה קח אותו לבית החולים ואתה אבי מילה אני לא רוצה לשמוע ממך מילה! אתה אכזבת אותי!" אבי: "אבא אני לא מבין אותך.. ניסו לרצוח אותך! תן לי למצוא את ה** ***** שניסה להוריד אותך!" ברוך: "כנס לאוטו אבי.." אבי: *מסתכל על ברוך במבט חוזר*. ברוך: "תכנס לאוטו!!!!" *מרים את קולו* אבי: נכנס לאוטו, עמרם: נכנס לאוטו. סוף סצנה=].

N י ל ק י

New member
שלי:

הבורר: *יוצא מהאוטו* אבי מה הולך כאן אבי: *מסתכל על אביו נבוך* שותק הבורר: ולדה תעזוב את הרב איפרגן ולדה: *משחרר אותו* הבורר: עמרם קח את איפרגן לביה"ח עמרם: אוקי אדוני *לוקח אותו והם נוסעים* הבורר: (צועק) אבי מה הולך כאן
אבי: אני מנסה למצוא מי ניסה להוריד אותך הבורר: ולדה כנס לאוטו של אבי ותשאיר אותנו לבד, אבי אתה לא מתבייש את הפרת את המילה שלי אבי: אבא אני אומר לך הוא היה קשור למה שקרה לך אתה לא רואה את זה? הבורר: (בכול קוטע) אצלנו בבית לא מכים רבים
אבי: איזה רב זה שמשתף פעולה אם רוצחים, אה? הבורר: תגיד אבי אתה החלטת למוטט את אבא שלך אתה בחופש כמו שאמרתי אחרי מה קרה עם משה ג''יפה
אבי כנס לאוטו *שניהם נכנסים לאוטו ונוסעים*

../images/Emo45.gifמנסה../images/Emo66.gif

הבורר: *יוצא מהאוטו* ולדה תעזוב ת הרב איפרגן .אבי מה זה אמור להיות אבי:אבא הוא יודע מי ניסה להוריד אותך תן לי עוד קצת זמן ותראה שהוא יודע מי ניסה להוריד אותך הבורר:אבי אתה הפרת את המילה שלי גם לנ יש חוקים לא מכים רבנים ולא נשים חוץ מ*** ומנשים שלא מעורבות בעסק ולדה תיקח את הרב איפרגן לבת חולים עכשיו!! אבי אנחנו נדבר בבית אתה עכשיו בא איתי לבית תנעל תאוטו. *אבי מראה אי רצון ובורר מתקרב לאוטו ורואה את עמרם* הבורר:עמרם??מה אתה עושה כאן עמרם:אני.. הבורר:אתה נתת לזה לקרות????כבר אי אפשר לבטוח באף אחד בעולם הזה.מקבל בתקף לב.

yifati XD

New member
כוסית על סטייל- החלפתי כינוי!

קדימה תמשיכו.. יש כבר מספיק כדי לערוך הצבעה ביום שני

TheOne19

New member
ניסיון שלי

*אבי וולדה מכים את הרב איפרגן, פתאום מגיעה מכונית והבורר יוצא* אבי: אבא, מה אתה עושה פה? הבורר: מה אני עושה פה? בשם אלוהים מה אתה עושה פה? (מרים את הקול) אבי: אני.. אני.. החלטתי לבדוק מה הרב יודע.. הבורר: אבל אני הרי אמרתי לך לא לגעת בו ! אנחנו לא נוגעים בשום רב ! אבי: אתה יודע מה אבא, אני לא מבין אותך אני מנסה לדאוג לך ולהכניס לקבר את הבן אדם שהזמין את הרצח שלך ואתה עוד מוציא אותי אשם בכל הסיפור (מרים את הקול) הבורר: אתה לא תעיז לדבר אליי ככה, איפה הכבוד שלך ? אבי: אבא, נמאס לי כבר מהכבוד שלך ! *עמרם יוצא מהאוטו ומתקרב* הבורר: עמרם, גם אתה בעסק הזה ? עמרם: תקשיב לי, ברוך, אבי רק מנסה לעזור. הבורר: לעזור ? הוא רוצח פה את הרב, תיראה אותו הוא מדמם כולו. אבי: אתה יודע מה אבא? אתה לא משאיר לי בררה ! *מוציא אקדח מכוון על הבורר ולוחץ על ההדק, הבורר נופל* *עמרם מוציא את ההקדח ויורא באבי, אבי נופל* עמרם: אני ניסיתי להרוג אותך ברוך, אבל הבן שלך עשה את זה במקומי, עכשיו תורי לנהל את האימפריה. *מסתובב והולך* *הבורר זז קצת.. לוקח את האקדח של אבי, מכוון על עמרם...* הסוף.

liaush

New member
למה לא אמרת שצריך להמשיך את זה לפי דמיון?

אני המשכתי את זה על הצד ההגיוני ביותר. ולא על פי הדמיון המשתולל חחח חבל שלא אמרת הייתה יכולה לעשות את זה יותר מצחיק אבל לא נורא פעם אחרת

למעלה