סופשבוע פרוע

little WhiSper

New member
../images/Emo180.gifסופשבוע פרוע../images/Emo180.gif

סורי על האיחור... שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע!

5ifi

New member
~נושא~

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : sweet 666 שיר השבוע כללי: OFTR- McFly להקת\אמן השבוע:McFly אלבום השבוע: באאאארפפפ...לוידעת. אדם שעשה לכם את השבוע: ממממ... משהו טוב שקרה השבוע: לא זה שסיימתי עם מתמטיקה... משהו רע שקרה השבוע: לא סיימתי עם מתמטיקה! מאכל השבוע: כלום. משהו חדש השבוע?: כלוווםםם... ציטוט שמאפיין את השבוע: "יש לחתור לאריזציה"- תלמדו שואה, זה משו. ציטוט שעשה לכם את השבוע: יש לחתור לאריזציה?!?! לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: - / - / רומח הדרקון דרקונים של להבת קיץ או משו כזה... סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: מחר בגרות בהיסטוריה יא בבא...!!! שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות בהיסטוריה!!!! לסיים!!! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: בגרות בארץ...אמאלה!!! משהו שאתם מקווים שיקרה: שהשבוע יעבורררר!! אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: עזרא (המורה להיסטוריה, חתיך אש מגיל שש) שיר שפתחתם איתו את השבוע: OFTR סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: אני מתה מפחד, אללה יוסטור. שתי בגרויות ומתכונת בשבוע אחד!!!

RockStar2

New member
עונה!! סיימתי ביה"ס~~!!!!!!

שבוע שעבר: שיר השבוע של Funeral Of Hearts :HIM שיר השבוע הכללי:You've got a friend - McFLY להקת השבוע:McFLY אלבום השבוע:Wonderland אדם שעשה לכם את השבוע:המורה לאנגלית,איזו חמודה היא! משהו טוב שקרה השבוע:סיימתי את הביה"ס~!!@$!!%!%$!$!$! משהו רע שקרה השבוע:השמינסטים עזבו :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( מאכל השבוע:כדורי שוקולד! יאממיייי משהו חדש השבוע:עוד מעט....דגל ענק של וילה ודיסקים! ציטוט שמאפיין את השבוע:"לוגסי,לוגסי" חחחח ציטוט שעשה לי את השבוע:"עד כמה אנחנו רוצים להישאר" בטח בטח P: אתר השבוע:tapuz.co.il סרט השבוע:"אל תתעסקו עם הזוהן" סרט ענקקקק פשוט ענק!!! סתם עוד משהו שבא לי לספר על השבוע ואין עליו שאלה:סוף סוף סיימתי ביה"ס#$@$^#@!!!!!~~!!#@%@%@%@@@~~!! שבוע הבא: משהו שאני מחכה לו השבוע:לדגל של וילה ואלו P: משהו שאני לא מחכה לו שבוע הבא:מממ...למה כבר אפשר לא לחכות?זה חופש!!!!!!! משהו שאני מקווה שיקרה:שכל הטעויות שלי לא יחזרו על עצמן בשנה הבאה XD אדם שרוצים לראות השבוע:את נועה היפה שלי...אני כבר מתגעגעת~!! סתם עוד משהו שבא לי לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:השבוע הבא והאחריו והאחריו והאחריו ועוד כמה..יהיו חופש~!!!!!!!!!!!!!!!!! תמונת השבוע:

למעלה