סופשבוע

red butterfly

New member
../images/Emo180.gifסופשבוע../images/Emo180.gif ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון-
שיר השבוע לא של שרון-
השיר המאוס של השבוע-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

red butterfly

New member
../images/Emo180.gif ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של שרון- אישה אישה שיר השבוע לא של שרון- שבק ס'-יהיה פיצוץ, קרן פלס-איתי, Sixpence None The Richer-Kiss Me השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- בר מצווה לאח של חבר שלי
וציוני הגשה טובים
משהו שהרס את השבוע- אתמול התייבשתי, לא נעים :/ משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יומולדת לחברה, לסיים עם מתמטיקה להשנה (לפחות עד המועד ב'
), שבועות
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל מי שרוצה

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של שרון- ימים קשים שיר השבוע לא של שרון- זה מסובך קצת... השיר המאוס של השבוע- שיר ראפ מטומטם שאפילו לא טרחתי לברר איך קוראים לו, אבל שומעים אותו בכל מקום. משהו שעשה את השבוע- היה שבוע נחמד מאוד... מאוד:) משהו שהרס את השבוע- אממ לא כל כך הרגשתי טוב, אבל התעלמתי מזה. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חופש מוקדם:) ותקווה גדולה להגיע להופעה.. תמונה שבא לשים- יש גדולה מדי... אני לא ממש יודעת להקטין תמונות תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל האנשים הנחמדים שפגשתי השבוע

hodayoyo

New member
../images/Emo60.gif

שיר השבוע של שרון- לא לבד, מדהים בכמה תוכניות משתמשים במוזיקה של השיר
שיר השבוע לא של שרון- ג'ירפות- גג השיר המאוס של השבוע- איתי של קרן פלס
משהו שעשה את השבוע- אתמול, היה לי מפגש כיפי משהו שהרס את השבוע- המתכונת במתמטיקה אתמול משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של שרון
אני חייבת להיות שם!!
תמונה שבא לשים- - תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכוווולם
(פרחים לא עולים כסף!)

לנונית

New member
באיזה תוכניות עוד הופיע "לא לבד"?

אני יודעת רק על הפרומו בערוץ 3 יש עוד משהו? מעניין

mayooosh

New member
All You Need Is Love../images/Emo79.gif

שיר השבוע של שרון- נשמט והולך שיר השבוע לא של שרון- אריאל הורביץ - יאללה ביי, אביב גפן - כבוד השיר המאוס של השבוע- סוכריה של רוני, השיר הזה כלכך דבילי!! משהו שעשה את השבוע- יש רישיון לטרקטור וטרקטורון!!! משהו שהרס את השבוע- מחר בגרות במתמטיקה.. לפני שבוע מתכונת בלשון.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא עולה לי משהו עכשיו.. תמונה שבא לשים-

למעלה