סיכום שבועי כי אפחד לא פתח חח

../images/Emo180.gifסיכום שבועי כי אפחד לא פתח חח

היום הכי טוב שהיה לי השבוע:
יום פחות טוב:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו טוב פחות:
בן-אדם שעשה לי את השבוע:
בילוי השבוע:
תמונת השבוע:
ציטוט השבוע:
אמן/אמנית/להקת השבוע:
אלבום השבוע:
סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע:
תיכנונים לשבוע הבא:
שיהיה שבוע טוב

יאללה.

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: חמישי. מסיבה של חברה, היה אחלה. יום פחות טוב: גם חמישי חח שתי מתכונות ברצף זה לא נחמד. משהו טוב שקרה השבוע: לא ניגשת לבגרות מחר! יאי D: משהו טוב פחות: אני לא מוצאת עבודה לחופש S: בן-אדם שעשה לי את השבוע: קטיייי33> באה לחגוג לי יומולדת באיחור וזה. בילוי השבוע: מסיבה של חברה.. תמונת השבוע: אין ציטוט השבוע: אין אמן/אמנית/להקת השבוע: papa roach אלבום השבוע: הראשון של three days grace סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע: ספרים: הרלן קובן - תחזיקו חזק. התפסן בשדה השיפון באנגלית. סרט - אראגון תיכנונים לשבוע הבא: לעבור תבגרויות בהצלחה? להתחיל לרדת כדי שידפקו לי את הפרופיל. לעשות בדיקות רפואיות, להוציא טופס ירוק..

dashaYO

New member
ש_ש

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: אמממ חמישי D: יום פחות טוב: השבוע היה מושי רצח לא זוכרת יום רע O: משהו טוב שקרה השבוע: אממ היה כיף? XD משהו טוב פחות: הורדתי פיירפוקס3 והוא מעפן |: [זה כזה לא קשור לחיים פשוט הורדתי אותו היום וזה מה שמציק לי ברגע זה XD] בן-אדם שעשה לי את השבוע: המון אנשים לאדעת ^^ בילוי השבוע: בריכה XD תמונת השבוע: 3> ציטוט השבוע: אני: "הוא אנס אותווווווווו" חברה1: "מי אנס את מי?!" אני: "הילד הזה בספר שלה אנס את ה..ילד השני בספר שלה!!" חברה1: "איזה ספר?" חברה2: "רודף העפיפונים" חברה1: "ילדי המלפפונים?ם.0" D: אמן/אמנית/להקת השבוע: טקינג באק סאנדיי O: מזמן לא הקשבתי להם ופתאום בוםםם זה חזר אליי XD אלבום השבוע: לא יודעת :ס סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע: סרט: the ruins ומאי 3>. סדרה: האו.סי XD ופמילי גאי3333> תיכנונים לשבוע הבא: לקבל תעודה X:

dashaYO

New member
זה אדם O:

מTBS רק שהוא דיי לא דומה לעצמו בתמונה XD כפרעליו עדיין

O L g i T

New member
! ! ! ! !! !

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: יום שבת בבוקר המדהים, גם יום רביעי היה טוב יום פחות טוב: לא זוכרת משהו טוב שקרה השבוע: יום שבת ....... משהו טוב פחות: גם יום שבת..בסוף.. בן-אדם שעשה לי את השבוע: הזה מיום שבת חח, ואור שאמר שהוא יביא לי חולצה של בלאק דאליה וברינג מי %&*#%)% בילוי השבוע: שקם ! ולשם שינוי נהנתי תמונת השבוע: ציטוט השבוע: אמן/אמנית/להקת השבוע: פנטרה אלבום השבוע: מיאסמה של בלאק דאליה סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע: היורו חח תיכנונים לשבוע הבא: המממ...לצאת..

עונה לעצמיXD

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: אהמ אתמול אולי.. יום פחות טוב: לא היה ממש משהו טוב שקרה השבוע: הרבה יציאותD: ויצא לי לצלם הרבה משהו טוב פחות: אה....הרעב שתקף אותי עכשיו. בן-אדם שעשה לי את השבוע:
בילוי השבוע: סרטים וכאלה תמונת השבוע: תמונה של עצמי שצילמתי וערכתי ממש בקטנה. יצא ממש נחמד :) רק הפנים שלי מעוותות רצח חחח ציטוט השבוע: "how do you spell holiday?" "S-H-I-T" אמן/אמנית/להקת השבוע: סקס פיסטולז, הול, יוזד 3> אלבום השבוע: pretty from the inside סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע: סרט- סיד וננסי, אל תתעסקו עם הזוהן תיכנונים לשבוע הבא: אה.. לנצל תחופשD:

אל תתעסקו עם הזוהן זה כזה סרט קורע אמאלה!

צוחקת מכל דבר אז בכלל! בקולנוע לא הפסקתי לצחוק ויורדות לי דמעות מרוב צחוק, אחד הסרטים! מומלץ למי שלא ראה עדיין

שבוע טוב לכולם! ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: לא היה לי יום טוב השבוע :| יום פחות טוב: אתמול.. משהו טוב שקרה השבוע: קניתי חולצה של גאנז וג'ינס ממש מגניב D: משהו טוב פחות: נפרדנו :| בן-אדם שעשה לי את השבוע: מופתעת מעצמי אבל... אמא
בילוי השבוע: היום כל החברים הולכים לWawi יהיה טעים
תמונת השבוע: >>> ציטוט השבוע: ידיד שלי חן: "שאלו מרוקאי, אשכנזי וגרוזיני אם הם יודעים לספור עד עשר. האשכנזי ניסה: "אחד, שתיים לא יודע תהמשך". הגרוזיני ניסה להמשיך: "שלוש, ארבע לא יודע". המרוקאי המשיך: "חמש, שש, שבע, שמונה, תשע, עשר". כולם מחאו לו כפיים ושאלו אותו אם הוא יכול להמשיך. "בטח", אמר המרוקאי: "נסיך, מלכה..."." חברה שלי עדי: "זה לא מצחיק" חן: "יואו איזה כאבים יאווווו פאאקקקק!" עדי: "מה קרה?!?!" חן: "כרגע פגעת בעמקי נשמתי" הדבר היחיד שאני זוכרת כי זה היה היום, וגם זה לא משהו
אמן/אמנית/להקת השבוע: גאנז אן רוזס, מטאליקה, פיונרל פור א פרינד, היוזד ומכר. אלבום השבוע: Appetite for Destruction של גאנז סרט/ספר/סידרה/תוכנית השבוע: אל תתעסקו עם הזוהן מומלץ! תיכנונים לשבוע הבא: לאיודעת, לבלות.

למעלה