סיכום שבועי- 22.8-3.9
-1

מיטללל

New member
../images/Emo180.gifסיכום שבועי- 22.8-3.9../images/Emo180.gif-1

השבוע היה שבוע גורלי לפורום היקר שלנו.. הוא התחיל עם
דרמטית של Cobe1982 : "זהו. נגמר וחסל. הפורום מת!"
המשיך עם הודעה כנגד שלי המכריזה שאני לא אתן לדבר שכזה לקרות (לא אוותר על המליונים שאני מקבלת מתפוז כל כך מהר
) ושדברים הולכים להשתנות
לדעתי בימים האחרונים היה שוב מרתק ומשעשע בפורום..
אנחנו על הגל.. צועדים בדרך הנכונה
כיפאק היי
התחלנו בשרשור הכרות מחדש ... בו גילינו שוב דברים חדשים אחד על השני והכרנו את האנשים החדשים שמסתובבים בפורום
היה מעניין.

מיטללל

New member
../images/Emo180.gif חלק 2 ../images/Emo180.gif

מספר אנשים שיתפו אותנו בבעיות שלהם וניסו לקבל עצה ...
הד0י אחת שאכפת לה תהתה האם פעם הרגשתם את התחושה הכי כואבת- תחושת הלבד. שלא קשורה למספר האנשים שמסביבנו אלא למה שאנחנו מרגישים ב
. להבין למה זה בא ואיך מתגברים על זה... oNNi סיפרה לנו על בחור שהתחיל איתה. היא תהתה איך היא יכולה לסרב לו למרות שהיא דלוקה על מישהו אחר. והוא... הוא גר באנגליה, מבוגר ממנה, וגם חרדי
pain is MY love חרצה גורלות ועזרה לו באומרה: "חלאס מחשבות גשי לעבודה! תשיגי את מי שאת רוצה ועזבי את כל השאר!" זו הגישה
ילדת השאלות1 תהתה האם קשר עם חבר של אח גדול יכול לעבוד ואיך לעזאזל מזרזים את העניינים! Cobe1982 חרץ "הפרש הגילאים ביניכם באמת זניח, והוא גם לא כזה חבר טוב של אחיך, אז זה תלוי רק במשיכה שלו אלייך. זהו, בהצלחה"
קורטי סיפרה לנו שכמו רבים וטובים קרה לה הדבר שלעיתים מרגיש כהנורא, ועם זאת הטוב, ביותר-היא נדלקה על הידיד הכי טוב שלה. היא סיפרה שהיא לא יודעת מה לעשות. לא יודעת אם הוא ירצה אותה. מפחדת שהידידות תהרס. כולנו חלקנו איתה מהניסיון שלנו ובסוף היא הודיעה שהיא תלך על זה ותנסה.
קורטי
חסר לך שאת לא חוזרת לעדכן
s121 סיפרה לנו על "קשר" טלפוני שנרקם בינה לבין בחור. היא סיפרה שהיא חוששת שמתי שהם יפגשו הוא יתאכזב מהמראה שלה. impossible dreamer ו Stripperella סיכמו את זה יפה: "תתדעי שאת צריכה לאהוב את המראה שלך כי זה מה שיש לך. הוא לא ירצה אותך, אז מה? את אומרת שאת אפילו לא נדלקת עליו. הוא זה שמפתח ציפיות משיחת טלפון אחת, הוא גם זה שיתאכזב.. את מבחינתך, לא רוצה-לא צריך."
המנהלת סיפרה על הצעה מגונה שקיבלה ותהתה מה הייתן עושים במקומה. מובן מאליו שהיא דחתה אותה והיום בערב יש סיכוי לא קטן בכלל שהיא תראה ב- "ערב אדיר"

מיטללל

New member
../images/Emo180.gif חלק 3 ../images/Emo180.gif

השבוע התכסחנו וראש בראש ניסינו להבין....
האם ה"קדמה" של ילדים בני 12,13 והפתיחות שלהם לסקס חיובית או שלילית.. בדבר אחד הסכמנו.. בדורנו זה לא היה ככה
האם העובדה שבזמננו שכחנו איך להנות מהדברים הקטנים וכולם ממהרים ישר לתאכלס הורסת את המשמעות וההנאה והאם אנחנו מפספסים משהו בדרך ...
תהינו האם הסיבה לכך שתכולת החיים של הבנים קצרה לרוב משל הבנות היא בגלל ה... בנות
האם נשיקה זה רק
והאם אתם בעד לבצע אותה בדייט הראשון או אתם צריכים את הרגש
העומק
האם גיל או רק מספר? ואיך מעיז ילדון בן 17 לדחות נערה בת 15? (הרי ברור שכל שנת התפתחות שלכם שווה לפחות שנתיים וחצי התפתחות במוח שלנו)...
מה עובר לבנים אנושיים=חארות (לפי המילון של מרינה
) בראש כאשר הם רואים בחורה יפהפייה
חלקנו הגענו למסקנה שעובר להם בראש מה שעובר להם שהם הולכים לישון/שותים שוקו/סוגרים על הזרת את הדלת/נוסעים ברכב/קונים צעיף חדש...
|סקס|
|סקס|

מיטללל

New member
../images/Emo180.gif חלק 4 ../images/Emo180.gif

המשכנו להתווכח בנוגע ל..
נקמות כן או לא ? מתי? איך? גילינו שבפורום שלנו יש לא מעט נקמנים וכדאי לנו להיזהר
מתי אינאף זה אינאף? מתי אינאף זה אינאף? איך יודעים מתי לסיים את הקשר? איפה הגבול? רובנו הסכמנו שהיגיון לחוד ורגש לחוד. והרבה פעמים שיש רגש קשה עד בלתי אפשרי לדעת איך ומתי לעצור את הקשר.
האם רחוק מהעין זה רחוק מהלב? האם קשר בין שני אנשים במרחק גדול יכול להצליח? גם פה הרוב טענו שאם יש רגש גם קשר של שני אנשים מאילת וחיפה יכול לעבוד...
מה בדיוק בנות רוצות !?!?! האם הן יודעות בכלל ? או שהרצון היחידי שלהן הוא לשגע את הבנים באשר הם ולאמלל אותם

מיטללל

New member
../images/Emo180.gif חלק 5 ../images/Emo180.gif

בנוסף להכל היו גם כמה שרשורים בשביל הפנאן...
מה הדבר הכי מעליב שאפשר לרשום למישהו אחרי לילה סוער
ילדים- לא לנסות את זה בבית
חפרנו בפנטזיות שלנו וכל אחד סיפר לאיזה סילברטאי תוצרת כחול לבן הוא היה מת לעשות טובה...
רופא וחולה... שוטר ואסיר... מורה ותלמיד... כל אחד סיפר מה המקצוע שהכי עושה לו את זה...
קניות ומצב רוח- מה הקשר? ועם איזה מצב רוח לרוב מוצאים הכי הרבה מציאות ? הסכמנו בנינו שמצד אחד אין כמו סנדלים חדשות כדי להתעודד אבל מצד שני לא תמיד שמבואסים יש אנרגיות לקניות... (ושוב ההיגיון הנשי במייטבו
)
וגם שרשור משעשע במיוחד יצא כאשר תהינו מה עושים אם נדלקים על מישהו ואז מגלים פרט דוחה עליו? (דמוי הוא נוהג למרוח על עצמו גבינת 9 אחוז לפני השינה או יש לו צחוק ממש אבל ממש חורק) רובנו אמרו שבמקרה שיש רגש הדברים הקטנים האלו לא תופסים מקום.. חוץ מה
MAX D
בנות תתנפלו
והערפד השבועי הוא
Cobe1982
המשיכו לשאול אותו שאלות
יש עדיין שלדים להוציא מהבחורון

מיטללל

New member
../images/Emo180.gif סיכום- חלק 6 ../images/Emo180.gif

תראו כמה זמן לקח לי לעשות את הסיכום! אני מודה שהיו הפסקות בין לבין.. אבל לפחות שעה. הראש כואב לי
לסיום סיומת..
מצורפות התוצאות של הסקר הקודם. פה
ברוכים הבאים לכל המצטרפים והמצטרפות לפורום. אני מקווה שיהיה לכם פה מעניין וכיף.
מזל טוב ל HyPeR SoNiC , הלוא הוא אורן, על מעמדו החדש בפורום
אני בטוחה שזה רק יועיל לפורום...
עלה סקר חדש- מפגש
או
אתם מוזמנים לענות. במידה ותהיה הענות ננסה לתכנן מפגש פורום בקרוב.
אני חוזרת ואומרת.. למי שיש רעיון לפינה/משחק שהוא רוצה להכין לפורום.. דברו איתי במסרים. סוף שבוע נעים
תהנו המון

HyPeR SoNiC

New member
אני חום! אני חום! אני חוווווום!!!!!

כיף לי!!!!!!! אחחח, זה היה משחרר.....

בשלולית

New member
יואאאאווו איזה יופי של סיכום!!

קבלי אלפי ח"ח-ים!! אחלה של סיכום ואני כל כך שמחה שהפורום חזר לתפקד כמו שצריך בברכת הלוואי שיהיו עוד הרבה שבועות מפוצצים כמו זה..... הדס

Stripperella

New member
וואו מהמם!!!!!!../images/Emo99.gif

כל הכבוד על המאמץ הארוך !!!!
אחלה סיכום..... ואני מאושרת שהפורום שוב על הגל !!!!

TheWhiteTigris

New member
פששש....

חתיכת שבוע עמוס היה לנו הא?... ומזל טוב לאורן על האדום... שלא תרד הנפיחות והאדימות...

למעלה