../images/Emo79.gif משעמם -.-
איזו עיר מעפנה, גם שיוצאים משעמם בה
שיר השבוע של דה יוזד: שמעתי קצת אבל לא היה משו מיוחד
שיר השבוע לא של דה יוזד: A7X- Beast and the Harlot Burn it Down Seize the Day A Little Piece Of Heaven Unholy Confessions Earshot - Again Earshot - Wait Atreyu - Two Become One Pinkly Smooth - Mezmer
להקת השבוע:
אלבום השבוע: End Of Silence
משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב- יצאתי עם חברות והיה נחמדD: רע- כבר אמרתי שמשעמם בעיר הזאת? ולא יצאתי בסוף למחנ"ק
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סדרה- הישרדות מיקרונזיה, פרדייז הוטל, שוט של אהבה, המפץ הגדולD: סרט- סיילנט היל, השדים של אמילי, יש לה את זה, יש לה ביצים סרטון-
http://www.youtube.com/watch?v=gwJlijqF6RE ציטוט: "its right here in my nipples every second I can feel it uuuuhhh" *אני שולחת לנעה הופעה מפעם של אטרנל רסט של אוונג'ד* נעה:"מה עובר על שאדוז?" אני:"בואנההההההההה עוד מילה על מאטושקלה אני אנקנק אותך!" נעה:"לסינ' יש חתול מת על השיער.. ונראה אותך!" אני:"מה עובר על שאדוז?" נעה:"מה עובר עליו? הוא שר כמו פרה יולדת" אני:"הוא ככה כי באותה שנה יצא WTF ועדיין לא נהרס לו הקול" נעה:"לא נורא, אז הוא לא צורח באונהולי קונפשן .. וזאקי שר כמו ממוטה על גלגלים (שיובל תסלח לי) לעומתם, לסינ' יש קול של פעמוני כנסיה יפים כאלה.. משהו מלבלב! כולם חובבנים חוץ ממנו" אני:"היי היי מאט לא חובבן
" נעה:"לא חובבן .. מתנסה, בושק את האפשרויות, זה בסדר, סינ' מאפשר" אני:"ראיתי הופעה שלהם וג'וני שר את ההתחלה של סיז דה דיי וזה היה מזעזע" נעה:"לא ראיתי הופעות של סייז דה דיי...אצל ג'וני זה סייז דה גיי" אני מתה עליה
תכנונים לשבוע הבא: אני בקושי יודעת מה אני אעשה עוד שעתיים
מתנגן בראש/בפלייליסט: 30STM - WTTU
תמונת השבוע: מה יש לי?
עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: בא לי דיסקים וDVDים