סיכום שבועי!

../images/Emo180.gif סיכום שבועי! ../images/Emo13.gif ../images/Emo180.gif

אני פותחת עכשיו שירשור פינות, כל מי שרוצה לעשות פינה כלשהי שיגיד
שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו טוב/רע שקרה השבוע: קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: ציטוט: תכנונים לשבוע הבא: מתנגן בראש/בפלייליסט: תמונת השבוע: עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: שבוע טוב

../images/Emo79.gif משעמם -.-

איזו עיר מעפנה, גם שיוצאים משעמם בה
שיר השבוע של דה יוזד: שמעתי קצת אבל לא היה משו מיוחד
שיר השבוע לא של דה יוזד: A7X- Beast and the Harlot Burn it Down Seize the Day A Little Piece Of Heaven Unholy Confessions Earshot - Again Earshot - Wait Atreyu - Two Become One Pinkly Smooth - Mezmer להקת השבוע:
אלבום השבוע: End Of Silence משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב- יצאתי עם חברות והיה נחמדD: רע- כבר אמרתי שמשעמם בעיר הזאת? ולא יצאתי בסוף למחנ"ק קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סדרה- הישרדות מיקרונזיה, פרדייז הוטל, שוט של אהבה, המפץ הגדולD: סרט- סיילנט היל, השדים של אמילי, יש לה את זה, יש לה ביצים סרטון-http://www.youtube.com/watch?v=gwJlijqF6RE ציטוט: "its right here in my nipples every second I can feel it uuuuhhh" *אני שולחת לנעה הופעה מפעם של אטרנל רסט של אוונג'ד* נעה:"מה עובר על שאדוז?" אני:"בואנההההההההה עוד מילה על מאטושקלה אני אנקנק אותך!" נעה:"לסינ' יש חתול מת על השיער.. ונראה אותך!" אני:"מה עובר על שאדוז?" נעה:"מה עובר עליו? הוא שר כמו פרה יולדת" אני:"הוא ככה כי באותה שנה יצא WTF ועדיין לא נהרס לו הקול" נעה:"לא נורא, אז הוא לא צורח באונהולי קונפשן .. וזאקי שר כמו ממוטה על גלגלים (שיובל תסלח לי) לעומתם, לסינ' יש קול של פעמוני כנסיה יפים כאלה.. משהו מלבלב! כולם חובבנים חוץ ממנו" אני:"היי היי מאט לא חובבן
" נעה:"לא חובבן .. מתנסה, בושק את האפשרויות, זה בסדר, סינ' מאפשר" אני:"ראיתי הופעה שלהם וג'וני שר את ההתחלה של סיז דה דיי וזה היה מזעזע" נעה:"לא ראיתי הופעות של סייז דה דיי...אצל ג'וני זה סייז דה גיי" אני מתה עליה
תכנונים לשבוע הבא: אני בקושי יודעת מה אני אעשה עוד שעתיים
מתנגן בראש/בפלייליסט: 30STM - WTTU תמונת השבוע: מה יש לי?
עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: בא לי דיסקים וDVDים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"its right here in my nipples every second I can feel it uuuuhhh"

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!!1

אני וקארין נשפכנו מצחוק כשראינו את זה. XDDD

../images/Emo2.gifהייתי בטוחה שזה בילי מרטין מגוד שארלוט

כשראיתי את התמונה בהתחלה

באיחור..

שיר השבוע של דה יוזד: מייבי ממוריז שיר השבוע לא של דה יוזד: ת'רי דייז גרייס עשו קאבר אקוסטי מהמם לשיר מ1996... wicked game. משהו יפה. חפשו ביוטיוב להקת השבוע: אין אלבום השבוע: אין משהו טוב/רע שקרה השבוע: מי הרוויח 400 שקל בעבודה ב4 ימים? :) קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: וויקד גיים - TDG ציטוט: אין תכנונים לשבוע הבא: עבודה מתנגן בראש/בפלייליסט: כוכב נולד חח תמונת השבוע: אין עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: נשברו לי כ-ל הציפורניים!
(נו אני לא איזה פרחה מטומטמת. נשברו לי הציפורניים ואני לא יכולה לנגן בלי!
)

~מעתיקה מפורום MCR~

שיר השבוע של TU: Greener With The Scenery
שיר השבוע לא של TU: אוהו, כלכך הרבה.
Manna & Ville Valo - Just for Tonight H.I.M. - Lose You Tonight The 69 Eyes and Ville Valo - Wasting the Dawn היהודים - עוד ארון אחד היהודים-אם כבר היהודים - אלה מוניקה סקס - סאן חוזה מוניקה סקס - גשם חזק מוניקה סקס- החדר האינטימי שלי מוניקה סקס- על הריצפה מוניקה סקס- אוכלת מהצד סינגריה- תאמין סינרגיה- ספרי סינרגיה- עוזב סינרגיה- כוכב שייגעצ- אינטרקום שייגעצ- את דומה לכלב שייגעצ- ששת הימים שייגעצ- התחרות האופלימפית שייגעצ- משקאות חריפים ועוד הרבה, אבל אין לי כח עוד.
להקת השבוע: שייגעצ.
יובל מנדלסון ;;
אלבום השבוע: משקאות חריפים- שייגעצ.
משהו טוב/רע שקרה השבוע: א) נפגשתי עם קאריני שוב [
!!!1] ואני, היא וחברות שלי הסתובבנו בקניונים המשעממים של אשדוד והיינו בווליום בדרכים. ב) אני וחברה שלי טל פגשנו את יובל מנדלסון ודיברנו איתו. והוא חמוד בטירוף. ג) אתמול ישנתי אצל חברה שלי ביחד עם עוד מלא ילדים והיה ממש מצחיק וכיף. קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: הכי גאים שיש.
ציטוט: - תיכנונים לשבוע הבא: אנחנו ב'שבוע הבא'
קיצור אמ, תכננתי שבוע שעבר לקנות את TBPID (הדיוידי החדש של MCR) ואכן עשיתי את זה. אז התיכנון הושלם.
מתנגן בראש/פלייליסט: The Used - Yesterday's Feelings תמונת השבוע: התקפי אוונסנס חזרו. |: עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: -

למעלה