סיכום שבועי

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo180.gifסיכום שבועי../images/Emo180.gif../images/Emo88.gif

היי חבר'ה
תענו על הסיכום השבועי. שיר השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? ספר/דיסק/סרט או כל דבר שעשה לכם את השבוע? תמונה שראיתם ברשת ואהבתם? דבר אחד שהייתם רוצים לוותר עליו ממה שהיה השבוע? מה התיכנונים שלכם לסופ"ש? מי לדעתכם תהיה השלישייה בגמר כוכב נולד 5? ולמי תצביעו היום? שיהיה לכם סוף שבוע נהדר ושבת שלום

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם?-משום מה כל החמישה ימים שהייתי באילת השמיעו את השיר "את יפה" של עידן יניב..אז זה שיר השבוע
בילוי השבוע שלכם?-כל החמישה ימים באילת
ספר/דיסק/סרט או כל דבר שעשה לכם את השבוע?-הדיסק של נינט כמובן שליווה אותי גם בנסיעה.. תמונה שראיתם ברשת ואהבתם?- דבר אחד שהייתם רוצים לוותר עליו ממה שהיה השבוע?-כלום
מה התיכנונים שלכם לסופ"ש?-מסיבת גיוס של הידידה הכי טובה שלי.. מי לדעתכם תהיה השלישייה בגמר כוכב נולד 5?-מקווה שחן,מרינה ושלומי ולמי תצביעו היום?-למרינה נראה לי

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif

שיר השבוע שלכם?"באה אליי"-הראל מויאל
בילוי השבוע שלכם?אמ..לא משהו מיוחד ספר/דיסק/סרט או כל דבר שעשה לכם את השבוע?אין תמונה שראיתם ברשת ואהבתם?
התמונה החדשה של הסינגל
דבר אחד שהייתם רוצים לוותר עליו ממה שהיה השבוע?כלום מה התיכנונים שלכם לסופ"ש?לנוח ולטייל חח מי לדעתכם תהיה השלישייה בגמר כוכב נולד 5?אני כ"כ רוצה שחן ושלומי אל לא נראה לי כי מרינה בטוח תהיה הכל יכול לקרות ולמי תצביעו היום?חן

Nothing's fine - I'm torn.

שיר השבוע שלכם? יש הרבה. בילוי השבוע שלכם? כנ"ל. P: ספר/דיסק/סרט או כל דבר שעשה לכם את השבוע? מספרים. תמונה שראיתם ברשת ואהבתם? דבר אחד שהייתם רוצים לוותר עליו ממה שהיה השבוע? מה התיכנונים שלכם לסופ"ש? אנאערף. מי לדעתכם תהיה השלישייה בגמר כוכב נולד 5? אני לא עוקבת כ"כ
. ולמי תצביעו היום? לאף אחד? P:

מיני מו

New member
../images/Emo55.gif :]

שיר השבוע שלכם? אף פעם לא אומר- יוסי אזולאי ושלומי שבת בילוי השבוע שלכם? אממ.. כל השבוע ישנתי אצל סבא וסבתא שלי אז אין כל כך הרבה.. חח.. ספר/דיסק/סרט או כל דבר שעשה לכם את השבוע? =0 תמונה שראיתם ברשת ואהבתם? אין לסבא וסבתא שלי מחשב :/ דבר אחד שהייתם רוצים לוותר עליו ממה שהיה השבוע? ריב עם חברה בגלל איזה מדריכה דפוקה :-! מה התיכנונים שלכם לסופ"ש? לנסוע לסבא וסבתא בראשון לציון P: !! [ חח הסבא וסבתא האחרים ] מי לדעתכם תהיה השלישייה בגמר כוכב נולד 5? חח לא רואה... ולמי תצביעו היום? = לא רואה =

למעלה