עם כמה שיוני זבל
זה לא רק אשמתו. היא באמת הביאה את זה על עצמה. יש בה משהו דפוק... לינוי צודקת (במה שהיא אומרת עכשיו) - עדי מתנהגת כמו ילדה קטנה, היא בוכה ופוחדת לעוף מהתוכנית, כשהיא אישה בת 30. כאילו התוכנית הזו זה החיים האמיתיים, ולא משחק. ולא הייתי ממהר להאשים את בן שהוא לא רוצה להיות עם עדי. הם דומים , זה לא אומר שהם מתאימים. הוא צודק שהוא לא רוצה להכניס ראש בריא (עלק) למיטה חולה. למה שהוא ירצה להיות כרגע עם מישהי כבדה, שבוכה כל הזמן, שכל השמחה שלה וכל הקפיצות שלה הן מאולצות ומעושות, ולא באות באופן טבעי? מישהי שלא זורמת, שאין לה כישורים חברתיים להסתגל לסביבות לא מוכרות? זכותו לא לרצות את זה. ובמובן הזה אני גם מבין את איתן, הוא כנראה קלט את מה שאנחנו קולטים עכשיו קודם. פשוט אז בהתחלה זה נראה לנו כאילו הוא סתם קוטל אותה על כלום, אבל אם הוא באמת הצליח לראות את הבעייתיות שלה כבר אז, אז אין במה להאשים אותו. ובאמת, שאין לי כלום כלפיה חוץ מרחמים, המון רחמים. מרחם עליה, נקודה. אני לא חושב שלהשאר בתוכנית יעשה לה טוב. היא צריכה - עם כל הצער שבדבר - לעוף משם, וללכת ישר לטיפול פסיכולוגי אינטנסיבי ליז אולי חולת נפש, אבל עדי לדעתי ממש קרובה לדכאון קליני ואולי אף, חס וחלילה, התאבדות