סקר מהיר - מי מודחת הערב?

• פותח הנושא KEEK
  • פורסם בתאריך

KEEK

Member
../images/Emo180.gif סקר מהיר - מי מודחת הערב? ../images/Emo180.gif

אני חושב ש- עדי אני מקווה ש- ענת

sivan1237

New member
ענת באמת מיותרת שם

היא לא תורמת כלום לעלילה, וממש לא תחסר. כמו איזה רוח רפאים בבית. לפעמים אני רק שומעת ולא רואה את התוכנית כי היא ברקע כזה. וכשהיא מדברת אני לא מזהה מי זו עד שאני לא מסתכלת

דידי 9

New member
בן ביקש מאיתן להעיף את עדי, כי היא עושה לו

כבד בנשמה כרגע

24שעות1

New member
הלואי שאתי תלשין לקרן שדניאל ביקשה שתחטט לה

בסאמרט ותראה הודעות מאיתן

Klayhamn

New member
קחי בחשבון

שיכול להיות שהם בוחרים במודע לא להראות אותה... כשמראים לך שיחה של אתי קרן וליהי, יכול להיות שבינתיים ענת מדברת עם ענבר, ולא יראו לך את זה אז לא הייתי לוקח "זמן מסך" כקריטריון --- מה שחשוב זה מה היא עושה כשכן מראים אותה

sivan1237

New member
נכון והיא לא עושה כלום

מה היא עשתה בחודש הזה שהוא בעל השפעה? משהו שיזכרו ממנה סטייל לירון?

goodpink

New member
כמו שאתמול לא הראו שיחה ענבר ענת ואמת או חובה

לא מובן למה לא הראו את השיחה של ענת וענבר שניראה שהיתה משהו מעניין והאם הראו את האמת או חובה שהם שיחקו אתמול בלילה? היא לא הולכת ללקק לבנים ולהפעיל מניפולציות רגשיות כדי להישאר וזה לזכותה הם פשוט לא הראו אותה בתוכנית המרכזית היא ולינוי היחידות שיכולות להגיד שהם מעומדות בגלל חוסר חשיפה פשוט לא הראו אותן יש להם אולי זמן מסך של 4 דקות ביחד בכל התוכניות עד עכשיו יש לה פוטנציאל לקשר עם בן. עם אורן . יוני לפי מה שקרן אומרת מעוניין בה שזה יכול לגרום למשהו גם למרות שלא נראה שהיא בכיוון בכלל.

goodpink

New member
ממש לא ענת אחת האיכותיות שם פשוט לא מראים בתו

בתוכנית המרכזית היא ולינוי זכו להכי פחות זמן מסך מבין כל הבנות בתוכנית המרכזית ענת חמודה יפה אינטלגטית מקסימה אשת שיחה בעלת חוש הומור פשוט עדיין לא הראתה במי מהבנים היא מעוניינת שזה יקרה אז יבוא פיצוץ מכמה כיוונים זה שהיא לא התמסכנה והתחילה להפעיל מניפולציות כדי להישאר זה לזכותה להבין מעדי הדיכאונית מניפולטיבית בשו שו ליז

24שעות1

New member
אני בהלם !!!!!!!!!!!!!!!!שמעתם את דניאל

אתי אומרת לה שנראה שאיתן לא בענין קרן ורק בענין שלה. דניאל : שואלת איך את יודעת אתי: יש לי עיני נץ דניאל: תקחי לה את הטלפון תראי את ההודעות. אתי: השתגעת ... בחיים אני לא יעשה דבר כזה. השעה 19.02

KEEK

Member
כן, אני דיי בטוח שזאת עדי

שלא בצדק. לא פייר מה שיונתן עשה לה ובטח עכשיו בן גם יהיה בעד להדיח אותה שלא תפריע לו בנוף עם ליהי. למרות שהוא ועדי הרבה יותר מתאימים. ענת לא עושה כלום וגם לא נראה לי שכבר אכפת לה אם תשאר או לא היא כמו אויר בוילה..

Klayhamn

New member
עם כמה שיוני זבל

זה לא רק אשמתו. היא באמת הביאה את זה על עצמה. יש בה משהו דפוק... לינוי צודקת (במה שהיא אומרת עכשיו) - עדי מתנהגת כמו ילדה קטנה, היא בוכה ופוחדת לעוף מהתוכנית, כשהיא אישה בת 30. כאילו התוכנית הזו זה החיים האמיתיים, ולא משחק. ולא הייתי ממהר להאשים את בן שהוא לא רוצה להיות עם עדי. הם דומים , זה לא אומר שהם מתאימים. הוא צודק שהוא לא רוצה להכניס ראש בריא (עלק) למיטה חולה. למה שהוא ירצה להיות כרגע עם מישהי כבדה, שבוכה כל הזמן, שכל השמחה שלה וכל הקפיצות שלה הן מאולצות ומעושות, ולא באות באופן טבעי? מישהי שלא זורמת, שאין לה כישורים חברתיים להסתגל לסביבות לא מוכרות? זכותו לא לרצות את זה. ובמובן הזה אני גם מבין את איתן, הוא כנראה קלט את מה שאנחנו קולטים עכשיו קודם. פשוט אז בהתחלה זה נראה לנו כאילו הוא סתם קוטל אותה על כלום, אבל אם הוא באמת הצליח לראות את הבעייתיות שלה כבר אז, אז אין במה להאשים אותו. ובאמת, שאין לי כלום כלפיה חוץ מרחמים, המון רחמים. מרחם עליה, נקודה. אני לא חושב שלהשאר בתוכנית יעשה לה טוב. היא צריכה - עם כל הצער שבדבר - לעוף משם, וללכת ישר לטיפול פסיכולוגי אינטנסיבי ליז אולי חולת נפש, אבל עדי לדעתי ממש קרובה לדכאון קליני ואולי אף, חס וחלילה, התאבדות

easternstar

New member
עדי עפה. בוואלה רומזים ישירות

מלבד לכתוב "עדי עפה" כל הסטטוסים הם: "בן מרכך את המכה", "עדי בוכה על העזיבה".. איתן התעלם ממנה היום ובן הסביר לה שיותר טוב לה בחוץ. (בן יודע מי עפה) לעדי יותר טוב בחוץ. הריאליטי מערער לה את שארית הבטחון העצמי שהיה לה. מסכנה. היא סיפרה שהוריה בחו"ל, כל משפחתה בחו"ל, היא התפטרה מהעבודה כי קיותה שיפתחו בפניה אפשרויות חדשות והיא לא מצאה את עצמה לפני התוכנית. היא בכתה שאף אחד לא מחכה לה בחוץ. ילדה אבודה בגוף של אישה.

KEEK

Member
../images/Emo10.gif

איך אני לא אוהב לשמוע דברים כאלה אם הייתי איתן והייתי שומע את זה בחיים לא הייתי יכול להדיח אותה ליבי איתה..

easternstar

New member
גם אני במקום איתן לא הייתי מדיח אותה

היו חייבים לתת לה עוד קצת זמן שם כדי לשקם קצת את הביטחון העצמי שלה. בכל זאת אנחנו אמורים להיות גפ אנושיים. עצוב.

KEEK

Member
נכון, אבל כל הגברים שם כל כך עסוקים בעצמם

בהתחלה חשבתי עוד שבן מראה ניצוצות של אנושיות אבל גם הוא מלא בעצמו ולא רואה ממטר. איתן יודע שלא יהיה לו כלום עם כל ה-4, אבל 3 מתוכן במצב נפשי הרבה יותר טוב מעדי (טוב נו חוץ מליז, אבל זה כבר רמה אחרת לגמרי - אברבנאל) הביטחון שלה בריצפה, היא התעלפה השבוע וחשפה את בעיית האכילה שלה. אז ראבק תן לה שבוע אחד לשקם את הביטחון, להתרומם קצת. תהיה בנאדם

easternstar

New member
גם אני חושב. אנושי לתת לה שבוע

הנחיתו עליה מכה בפתאומיות ולא נתנו לה זמן להתאושש. היא יותר פגיעה שם מכולן. היא חלשה..

goodpink

New member
מי אמר שהיא במצב נפשי יותר טוב ולמה מגיע התמס

סליחה אמר התמסכנות ומניפולציות רגישיות פשוט מגעילות של עדי למה מגיע לה פרס על כך כמו שליז קיבלה אין הבדל בין השתיים אותו דבר הן התנהגו השיחה בין ענת לעדי חשפה עד כמה עדי מרוכזת בעצמה וכמה ענת הרבה הרבה יותר אינטלגנטית ממנה ברמות היא דכאונית ומעמעמת מה היא יודעת מעבר למסכנות של עצמה וריכוז בעצמה ועיסוקה היא יודעת משהו מעבר ניהלה פעם שיחה על משהו מעבר חוץ מזה הכאילו שלה מעצמן הצחוק מעצבן והפרצופים מעצבנים

24שעות1

New member
יוני לא הפסיק להשמיץ עד שדאג שעדי תודח

יוני מסתובב כבר יומיים , ומודיע לכולם שיש 2 שהוא לא אוהב והם מיותרתות עדי, ואורטל. אתמול אירגן שיחה עם בן ואורן שיקבלו החלטה בפה אחד להמליץ להדיח את עדי. והמגעיל הזה עוד אומר לבן , תדאג שהיא תעוף כי היא תפריע לך להתקדם עם ליהי. יוני דלוק על ענת , ויודע שההחלטה כנראה בין עדי לענת.

למעלה