סקר מהיר - מי מודחת הערב?

• פותח הנושא KEEK
  • פורסם בתאריך

Klayhamn

New member
hey hey!!

אני כתבתי את ה-"ילדה אבודה בגוף של אישה" - למה להעתיק
בכל מקרה - אני מסכים, לא מבין איך בן אדם שנמצא במצב כזה רע בחייו הולך לתוכנית ריאליטי.. מופרע לגמרי. מה שהיא צריכה זה פסיכולוג, לא שלושה חודשים בתוכנית טלוויזיה שמשודרת 24/7 עם אנשים שהיא לא מכירה.... לא הבנתי את הקטע שכל משפחתה בחו"ל והיא פה בארץ? איך זה קרה?

KEEK

Member
לפעמים אנשים חושבים שזה מה שיוציא אותם

מהמצב הבעייתי. שכחת את ענבר בשבוע הראשון? גם היא היתה ממש שבר כלי אפס ביטחון עצמי ואבודה לגמרי. והנה דווקא כאן היא מתפתחת יפה וצוברת ביטחון.

Klayhamn

New member
נו באמת...

קשה לי לקבל את זה. נשמע לי כמו רציונאליזציה עקומה לגמרי. כסף, תהילה, אהבה -- כל אלה סיבות לגיטימיות. "לתקן את הפגמים הפסיכולוגיים העמוקים ואת הבעיות שבחייך" נשמע לי כמו סיבה מפגרת להחריד, ואם מישהו באמת חושב שהוא יכול לסמוך על תוכנית כזו שתפתור את בעיותיו ולא תחריף אותן, אז משהו לקוי מאוד בתהליך קבלת ההחלטות שלו.

easternstar

New member
היא אמרה לפני שקטעו את השידור

כמובן שקטעו את השידור כשהתחילה להיות שיחה מעניינת אבל היא הסבירה שקיוותה שיהיו לה אפשרויות תעסוקה וחייה ישתנו בעקבות התוכנית כי היה לה קשה... אתם זוכרים שהרבה "כוכבי" ריאליטי קבלו הצעות עבודה...

Klayhamn

New member
בא לי לבכות

כמה מעורר רחמים אפשר להיות? איך בן אדם לא מסוגל להרים את עצמו בידיים בלי תוכנית טלוויזיה? איך קורה דבר כזה בכלל? עולם אכזר

KEEK

Member
כשאתה נמצא במצב נפשי ירוד

אתה לא בדיוק יודע לקבל החלטות נבונות לא חוכמה שאתה תסתכל מהצד ותגיד לה (בדיעבד) את טועה. הבחורה אבודה לגמרי, וכמו שהיא אמרה דיי בודדה ואין מה שיכוון אותה ויגיד לה מה כדאי ומה לא וכנראה מהמקום הזה היא החליטה להגיע לתוכנית הזאת

Klayhamn

New member
עצוב

צריך להתארגן הערב ולתת לעדי חיבוק גדול כשהיא תעוף :(

KEEK

Member
אני מקווה שלפחות במקרה שלה

יסחבו לה את המזוודות, להבדיל מלירון

Klayhamn

New member
היא לא תשרוד את השידור לדעתי

היא תתפרק מול ברמן וקיסוס....

goodpink

New member
לא מתיישב עם האופי שלה מה שיוני יודע עליה ומה

שהיא הראתה התמסכנות זו הטכטיקה שלה כמו שליז עשתה שנחשפו השקרים שלה אותו מצב בודדה כי ההורים שלה בחול בחופשה באמת בחורה בת שלושים באמת היא פשוט בחורה ריקנית דכאונית מרוכזת בעצמה לחלוטין וכל מה שיוני אמר דווקא מתאים למה שהיא הראתה בתוכנית והעובדה שיצאה עם סער שיינפן מחפשת גברים שיהיו נר לרגליה ואז מתעללת בהם מואסת בהם וגברים שיותר חזקים התחרותיות שבה מנסהלהשיג אחד הטכניקות התמסכנות והיא מאוד תלותית רואים מרחוק השיחה עם ענת חשפה עד כמה רדודה ומרוכזת בעצמה היא ושהיא רואה את התוכנית כמקפצה לדברים אחרים ותעשה הכל כדי להישאר כולל מניפולציות רגישיות ודרמות מפוברקות החוצפה שהיתה לה להגיד לענת שהיא התפטרה מהעבודה ולכן מצבה לא כמו כולם וענת הוכיחה אותה על כך והיא עדיין חושבת שכולם קיבלו כאילו חופשה מהעבודה לשלושה חודשים באמת ושענת אמרה לה שהיא לא קיבלה היא עוד אומרת לה שהיא עצמאית וקובעת שהם במצב טוב יותר ממנה מי היא שתקבע את זה תישאלי קודם ריכוז בעצמה ברמות על

KEEK

Member
אני מקווה שהיא עושה את עצמה

ולא באמת מסכנה כך אני ארגיש טוב יום הלילה שתודח

easternstar

New member
אצל ליז הרגשתי את הזיוף ואצלה לא

לצערי כל הסימנים מראים שאצלה זה אמיתי. ההתחנפות לאתי..בלילה אתי שלחה לה סמס שהיא רוצה תפוח חתוך וליהי צחקה שהיא היתה נותנת לה כפה אם היתה מבקשת..עדי הופיעה עם צלחת תפוחים..זה היה נורא.. הבטחון העצמי שלה באדמה. אפשר לעשות איתה מה שרוצים..היא חייבת עזרה ודחוף..

Klayhamn

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo7.gif

כנראה ש-goodpink לא רוצה לחשוב שיש באמת כאלה אנשים מסכנים כמו עדי, אבל המצב שלה אמיתי לחלוטין. אין פה שום מניפולציה ושום תחמנות. היא מסכנה אמיתית, ולדעתי צריכה טיפול פסיכולוגי אינטנסיבי ותרופות אנטי-דכאוניות

KEEK

Member
תגידו מה זה אומר על הפסיכולוגית ששם?

הרי יש שם 2 בנות עם הפרעות נפשיות ברורות למה הפסיכולוגית לא מדווחת על זה? לא עושה משהו בעניין?

easternstar

New member
זה באמת קצת מוזר..

עדי הסתובבה היום בין כל הבנות במצב רוח דיכאוני חריף והפסיכולוגית קראה לשיחה לאתי שכבר נרגעה מסיפור בן וניהלה איתה שיחה ארוכה.. היה הרבה יותר דחוף שתטפל בעדי.. ליז כנראה מטופלת אצלה כי היא כל הזמן מספרת על שיחות עם הפסיכולוגית אבל נראה לי שאצל ליז מספיק גפרור קטן להצית שוב איזו התקפה..

Klayhamn

New member
נראה לי ש...

הפסיכולוגית לא רוצה לקחת אחריות למקרה שעדי תתאבד

easternstar

New member
לא כל כך מהר מתאבדים..יש סימני אזהרה

עדי בדיכאון חריף אבל על פי מה שאני זוכר מהאוניברסיטה (אני לא איש מקצוע אבל למדתי קורס בנושא) תמיד יש כמה סימני אזהרה לפני התאבדות ועדי מאוד רחוקה משם. היא תתגבר אבל יצטרכו לעזור לה.

easternstar

New member
בד"כ אדם מדבר על רצון להתאבד.. נמאס מהחיים

הוא לא עושה תוכניות להמשך החיים.. יצר הקיום אצל אנשים גורם לזה שתמיד יש סימני אזהרה והם אומרים משהו אבל לפעמים לא שמים לב.. בדיעבד כמעט תמיד רואים שהיו סימני אזהרה..

למעלה