סקר מהיר - מי מודחת הערב?

• פותח הנושא KEEK
  • פורסם בתאריך

טלומרז

New member
האמת שכמעט ולא יוצא לי לראות בזמן האחרון

ואולי הייתי שמה לב לכך שהיא בדכאון אם הייתי רואה אותה יותר ובמיוחד לאור ההתרשמות שלכם היום מהסיפור שלה, שלא ראיתי. כל פעם שיוצא לי לראות אותה היא פשוט מדברת חלש ונראית מאד עצורה. ברור שיש לה בעיה כלשהי, השאלה אם זה לנוכח הנסיבות, ואולי אם נשלוף אותה למקום אחר בו היא יותר תקבל יחס, מצב רוחה ישתנה ואיתו כל מה שהיא משדרת. היא לא במצב בריא, אבל "דכאון חריף" נשמע לי כמו הגדרה קיצונית מדי. נקווה שזה לא המצב. הייתי רוצה לראות מה קורה איתה כשהגבר החדש ייכנס, ואולי יביע בה עניין, אבל אני בספק אם תהיה לה הזדמנות. די צפוי שהיא תלך היום.

easternstar

New member
אתם צודקים. אנחנו התכוונו כשיחה על מצב לא קל

אבל למילים "דיכאון חריף" יש גם משמעות של הגדרה רפואית ועדי לא שם. גם לזה יש סימנים ואין לה אותם.. דיברנו על "חריף" במשמעות עממית..

noaxxx

New member
לא נסחפתם קצת??? דכאון חריף???

יש מצב שהיא מבואסת מעצמה, זה עדיין לא הופך את זה לדיכאון ובטח לא לדכאון חריף.

easternstar

New member
האמת שאת צודקת מבחינת ההגדרה הרפואית

נדמה לי לפי הזכרון שאף פעם לא מגדירים "דכאון חריף לפני שעברו לפחות 3 שבועות. דברנו על "חריף" כשיחה רגילה ולא משהו קליני..אבל לדעתי לעדי יש קצת נטיה דכאונית והבית הזה הוציא את זה ממנה. היא חייבת עזרה מקצועית. היא בעצמה אמרה שאחת הסיבות שהיא רוצה להשאר הוא הטיפול..היא צריכה פוש קטן..זו לא בושה..

noaxxx

New member
את סתם מכפישה כל הזמן את עדי ומשווה לליז

די כבר עם זה, עדי וליז בכלל לא דומות. עדי לא עושה שום מניפולציות, והיא לא מתמסכנת, לי זה ברור לגמרי. עדי פשוט מפורקת ולא מזהה את עצמה. אולי תבדקי יותר טוב מאיפה הגיע לך הרעיון הזה שאת מפרסמת כל הזמן.

טלומרז

New member
זה נכון. אין קשר בין השתיים

ליז בהחלט רעה, ואילו עדי פשוט מישהי שלא מוצאת את עצמה. אין לה כוונות רעות.

goodpink

New member
סליחה דעה כמו שאת את חושבת אחרת זו רק דעה ותו

לא הכפשה? מצחיק ויקפדיה מהר עדי מראה כל יום עד כמה היא מרוכזת בעצמה זה מדהים את כמה וניתן להגיד עליה בדיוק מה שאפשר מה שאת או כל אחד אחר אומר על שאר המתמודדים התנהגות שלה נחשפה היום השיחה שלה עם ענת הראתה עד כמה היא מרוכזת בעצמה חוצפנית שהגיע למקום כדי לשמש מקפצה לאחר התוכנית ותעשה הכל להישאר כאילו היא היחידה של יש לה בעיות

24שעות1

New member
ענבר וענת מרכלות על איילת

איילת מתרחקת מאיתנו , היא או עם הבנים, או יושבת פתאום עם קרן וליהי. היא באה רק שמתאים לה . ענבר: עכשיו היא במיטה, ולא בא לי לגשת אליה , שתשאר לבד.

easternstar

New member
האבא שלה מנהל תיכון והאמא מורה למתמטיקה

שניהם בחופשת אוגוסט ויצאו לחו"ל. אחיה גר בקביעות בחו"ל. היא באה לבית ריק..

קשקשה9

New member
היי../images/Emo140.gifלדעתי עדי הולכת היום ....ועוד משהו

אני אוהבת את ענבר

למעלה