עלות פעוטונים

orez06

New member
../images/Emo180.gifעלות פעוטונים

לפי החישובים אנו משלמים הרבה מעל הממוצע, 1900 ש"ח לחודש לפעוטון זה הכי זול שאני מכירה, וכל הגנים הפרטיים עולים הרבה יותר אז איך מקטינים הוצאה כזו?? אני לא מבינה???

אלוני.

New member
עלות פעוטונים

ישנם אזורים שזה המחיר הנמוך ביותר, ואם בדקת ו"עשית שוק" וזה הנמוך ביותר אזי אין הרבה מה לעשות..... אולי לפתוח פעוטון ? נתקלתי במקרים שבהם הורים התאחדו והקימו פעוטון משלהם.

1900 זה בהחלט מחיר

סביר לפעוטון באיזור גוש דן. אנחנו גרים באיזור ת"א \ ר"ג \ גבעתיים , ולפי סקר טרי שעשינו בשבועות האחרונים המחירים נעים בין 1850 לבין 2500 ש"ח לחודש. לעומת זאת מישהו בעבודה שלי משלם סכום של 2500 ש"ח עבור שני ילדיו + קיבל מחשב חדש הביתה + השעות הם מ 7 עד 19:00 , הוא גר בגדרה. לעומת זאת בכפר סבא המחירים יותר יקרים מאשר בת"א.

לגבי גדרה...

אני גר בגדרה. אין כזה דבר 2500 ש"ח ל-2 ילדים. כנראה הכוונה לפעוטון רוסי שנמצא בבני עייש (צומת כנות) והמחיר הוא 1250 לאחד. יש שם גם אופציה לקבל מחשב חדש אם משלמים 1400.

jesenia

New member
פעוטון או מטפלת?

מה הדרישות שלך מהטיפול בילדיך כרגע? מבחינת שעות, אופי הטיפול וכו'. יש נשים שמכירות שכנה/חברה שאינה עובדת, ומשאירות את הילדים בטיפול אצלה עבור משכורת - אם יש לך מספיק שותפות למצוקה, ואת מכירה מישהי - אולי מישהי שרק סיימה קורס מטפלות/גננות וזקוקה לעבודה עד שתפתח מקום משלה.

למעלה