פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo180.gifפינת השבוע../images/Emo180.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: סרט/סדרת/תוכנית השבוע: ספר השבוע: אמן השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): תמונת השבוע:

Sanguine Sky

New member
../images/Emo176.gif

שיר השבוע של אליס:Head creeps שיר השבוע לא של אליס:Silverchair-without you אלבום השבוע:- סרט/סדרת/תוכנית השבוע:לא ממש ראיתי ספר השבוע:סטרוגנזה הספר השני(עיר הכוכבים) התחלתי לקרוא והוא מגניב אמן השבוע:סילברצ'ר,סונטה ארקטיקה ואליס כמובן מאכל השבוע:אממ לא יודעת לא משהו מיוחד ציטוט השבוע:לא זוכרת כלום.
משהו טוב שקרה השבוע:הכרתי אנשים חדשים ונחמדים מאוד
משהו רע שקרה השבוע:- תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה):וואו אממ מבחן במתמטיקה ומסיבה תמונת השבוע: -

הסטוריה יכולה לחרפן בנאדםOO:

שיר השבוע של אליס: תפוח רקוב נראה לי שיר השבוע לא של אליס: indifference של פרל ג'אם אלבום השבוע: המ סרט/סדרת/תוכנית השבוע: האוס!
ספר השבוע: המממ אמן השבוע: המממ מאכל השבוע: אורז ציטוט השבוע: לא זוכרת. הלו, סנילית. >< משהו טוב שקרה השבוע: כל מיני צחוקים שמריציםP: משהו רע שקרה השבוע: שבוע שוחק.. תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): לצאת מהלחץ ולעשות דברים חשובים באמת
[עם כל הכבוד להסטוריה] תמונת השבוע: אין כוח

shirbowie

New member
חם לייי../images/Emo178.gif

שיר השבוע של אליס:כלמיני שיר השבוע לא של אליס: violet hill-coldplay אלבום השבוע:אין ספציפי סרט/סדרת/תוכנית השבוע:"השנים הטובות"-ראיתי את כל העונה הראשונה ביומיים
ספר השבוע:"השקרים האחרונים של הגוף" אתמול התחלתי,נקווה שיהיה טוב :) אמן השבוע:כמה וכמה.. מאכל השבוע:אנרג'י
ציטוט השבוע:אני אף פעם לא זוכרת
משהו טוב שקרה השבוע:היו לי יציאות כיפיות,בלי ללמוד לבגרויות,מלא סרטים טובים משהו רע שקרה השבוע:חם!,לא למדתי להיסטוריה (והייתי צריכה..),לא מרגישההכי טוב תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה):בגרות בהיסטוריה ובחיבור,יומולדת לחברה הכי טובה,ללמוד לאזרחות תמונת השבוע:אז זהו שלא :/

everynormal

New member
אשכרה חם יותר מידי

שיר השבוע של אליס: בליד דה פריק שיר השבוע לא של אליס: פל און בלק דייז- סאונדגרדן (שיר כזה אדיר) אלבום השבוע: אין אני לא שומעת אלבומים לאחרונה, יותר שירים סרט/סדרת/תוכנית השבוע: כוכב נולד 6- ויש לי אפילו פייבוריטים! ישראל בר-און מב''ש, בירגיטה וכסלר הבלונדה השבדית ממבשרת ציון, אביב משולם והילד הזה ששר בסגנון של רדיוהד שכחתי את שמו...דווקא נראהלי תהיה אחלה עונה ספר השבוע: לא קראתי בטח כשאני אצא רשמית לחופש ב-14/07 אני אחזור לקרוא אמן השבוע: אליס אין צ'יינס- נו מה להקה ענקית עם סולן יותר מידי מוכשר מאכל השבוע: אממממ נלך על שתייה- אייס קפה ציטוט השבוע: לוזוכרת משהו טוב שקרה השבוע: סופסוף סופ''ש שלא צריך ללמוד! משהו רע שקרה השבוע: שממחר צריך להתחיל ללמוד לבגרות בלשון תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): ללמוד לבגרות בלשון בעיקר תמונת השבוע: --->אני רוצה את הפוסטר הזה

everynormal

New member
זה מהלייב של פייסליפט

פאק זה יותר יפה אפילו מהפוסטר שלו שיש לי בחדר

Kneeling Roses

New member
יש לי אותו גם../images/Emo3.gif

והביאו סוף סוף את החולצה של אליס לUFO, ולא את הצבעונית המכוערת הזו אבל כבר יש לי את השחור לבן מניו יורק

everynormal

New member
אבל הבעיה שלי עם החולצה הזאת

דבר ראשון יש שם רק מידות ענקיות, וזה רק עם הלוגו של השמש, אני הייתי רוצה את החולצה ההיא עם התמונה של ליין [החולצה שיש עליה הדפס שלו כמו בפוסטר]

Kneeling Roses

New member
פהפםהפם

שיר השבוע של אליס: האמת שעשיתי ספיישל אליס..שמעתי את כל האלבומים ברצף
אז אין אחד מסויים. שיר השבוע לא של אליס: אהבת נעוריי - שלום חנוך
אלבום השבוע: שלום חנוך - לא יכול לישון עכשיו סרט/סדרת/תוכנית השבוע: ספר השבוע: התחלתי לקרוא את דור הפרוזק אמן השבוע: שלום חנוך מאכל השבוע: פיצה יה ציטוט השבוע: "ככל שתדברו יותר ככה תלמדו פחות" - "אני לא רואה פה שום בעיה" משהו טוב שקרה השבוע: מפגש
משהו רע שקרה השבוע: חח כל מיני ריבים.. תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): לסיים את הקורס קיץ ם: תמונת השבוע:

בדנתמ

New member
נועל את השבוע...

שיר השבוע של אליס: over now man in the box rooster dirt junkhead שיר השבוע לא של אליס: light my fire / the doors love me two times / the doors ימות הקיץ / מופע הארנבות של ד"ר קספר alive / pearl jam garden / pearl jam ואוף... יש עוד המון ואני מרגיש שאני מקפח אותם...
אלבום השבוע: אין לי שמץ של מושג... להגיד dirt או ten יהיה מאוד לא מקורי מצדי...
סרט/סדרת/תוכנית השבוע: האוס, כמובן... ספר השבוע: הספר שאני כותב
אמן השבוע: הלהקה שלי. מאכל השבוע: ענבים קפואים. זה ה-דבר... ציטוט השבוע: האמת שלא היה לי ציטוט, אבל עכשיו פתאום קפץ לי לראש הקטע השרוט הזה מהראיון עם ליין ושון שמישהי שמה פה לא משמן, שליין אומר בו: "I've been wearing the same piece of underwear since 1987..."
משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בים והיה ממש כיף...גם שיחקתי פוטבול
משהו רע שקרה השבוע: עשיתי איזו תנועה לא טובה עם הרגל כשרצתי, ועכשיו היא כואבת ואני צולע כמו האוס...
תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): ואלה לא יודע... קודם נראה איך ייגמר השבוע הזה
עדיין יש הרבה דברים לעשות ביום וחצי שנשאר... תמונת השבוע:

למעלה